2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Merhaba hanimlar bnde tp bebek yontemiyle pozitif aldim iki uc gunmonce kesemi gordum, ikinci kararti gibiydi, degerim yuksek cikmisti ve iki tane embriuo transfer edilmisti, sorum su, bugun transferimin 20. Gunuydu, hic lekelenme olmamisti ve bugun pembemsi lekelenmem oldu, ve bel agrim kasik agrim artti, neyden olmus olabilir bu lekelenme ne yapmam lazim? Doktorum devam ederse yarin gel ddi, kalp atisi icin 11 mayista gidecem yani suan 5+4. Insallh bebislerime birsey olmamistir, korkuyorum

Kan şeklinde kırmızı bir kanama olmadıkça birşey olmaz merak etme bnm degerlerim yüksek deildi ben iki kese görünce aglamistim hiç beklemiyordum

Benden önde giden hamis hanımlar birşey sormak istiyorum arada böyle tekme atılıyor ya da karnını biri bi anda itiyor gibi hissediyorsunuz?böyle anlık oluyor birde bazen balık dönüyor gibi mi..hissediyor muyum onlar benim prensesler mi kas ya da bağırsak ağrısı mi bilemedim..

Günaydın baaaaayNlar her sabah çıkarmak klasik oldu karnım aciyo böyle olunca

Arkadaslar mide yanmasina Sütten baska tavsiyeniz var mi? Gece gece tuttu yine

Canim ben bol bol su içiyorum o anda benim o kadar çok asitleniyor ki anlatamam bi süre sonra bulantı yapıyor yemeği iyice hazmetmeme rağmen bazen asitli su kusuyorum inanılmaz yanıyor yemek borum filan leblebi iyi geliyor ama ..

Canım bende mağazada çalışıyorum fırsat bulduğum anda oturuyorum şimdilik devam ediyorum bakalım bir problem yok ama gitgide zorlaşıyor..

Canm mide yanması için gaviscon var dr hamilelere veriyor baya rahatlatır dr unuza sorun bnce

Onlar senin kuzucuklarin canim.Ben dr muayenesinden sonra masaya gecip dr ile konusurken olmustu sanki nefesim kesiliyordu o an ve dr. gulmustu elleri yada ayaklari carpiyordur demisti.bebek gerilirken yada hickirirken hissedermisiz.

Benim kipkirmizi parça parça pihti pihti yerlere kadar ayakkabılarımın icine kadar kanamam olmusmustu birkaç defa..
Korkmayın. Olabiliyor.
Ama kanama sonrası hep yattım hic kalkmadan ve proluton depot igne oldum hergün.
Hemen doktora gidin ve yatın yinede..

Merhaba arkadaşlar...
ben de çift yumurta ikizlerime gebeyim. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah.
ben gebeliğimin 5. haftasından beridir aşırı şiddetli kusma bulantı yaşıyorum. 8. hafta coştu. günde 20 kere kusuyordum ve devamlı olarak yatıyordum.
3 kez falan acillik oldum serumlar yedim. serum 1 gün iyi ediyordu sonrayine başlıyordum kusmalara. su bile içemiyordum ki bir damla içsem çok susayıp, onu da çıkarıyordum. anlatamam ne zor günlerdi.
şimdi geçtimi derseniz HAYIR geçmedi. geçmiyor da. ikiz olduğundan bu kadar şiddetli yaşıyorsun diyor doktorum. hayattan soğudum resmen bu kusmalar yüzünden. şimdi eskisi gibi 20 kez kusmasam da günde 1-2 kez kusuyorum ama mide bulantım ve halsizliğim gün boyu sürüyor. devamlı yatmak istiyorum soluk soluğa kalıyorum.
kimi arkadaşları okuyorum 29 haftada hala çekiyormuş. onları düşünmek bile zor geliyor. ne yapcağımı şaşırdım vallahi. devamlı raporluyum çalışamıyorum.
lütfen beni için dua edin sizden ilk isteğim o. benim için şöyle yürekten dua edin arkadaşlar çok ihtiyacım var...
bir de sizlerin arasında da bu şekilde zor geçenler yada hala geçirmekte olanlar var mı bilgi verirseniz sevinirim..
sevgiler..

Allah yardimcin olsun,ben senin gibi kusmamistim cok agir gecirmemistim genelde yatiyordum ve midem bulaniyordu kokulara cok hassasdim ama annem sagolsun bana bakiyordu belki o yuzden hafif gecti 13. Haftada mide bulantim azalmisti 14. Hafta mide bulantim tamamen kesilmişti.(Ama hala bazi kokulari almak rahatsiz hissettiriyor) Bulanti ve kusmam kesilince hamileligin tadini cikar canim.

Allahtan benim de anacığım bakıyor canım.
Ah bir geçse tadını çıkarcam da hiç bir şeyin tadı yok vallahi.

Dun prolotun ignemi olduktan sonra leke gordum, cok sukur bugun gormedim, onun icin gitmedim doktora. Bi kez daha leke gorursem giderim ddim,yanlis yapmadim degilmi

http://dubleanne.com/?s=dört+çelik+&submit=Ara

Kızlar dilerim iyisinixdir.. Prameture bebeklerim var artik.çok hassas olmalıyım.. Bu Bursalı bi ikiz annesinin paylaşımları.yatarken okurdum bol bol..takip edebilirsiniz.

Sizin takip ettiğiniz bir blog var mi? Arka arkaya doğum yaptık.ortak bi paylaşımla birbirimize eminim çok faydalı oluruz.face de kapalı bir grup mu olsak?

İlk defa anneyim..korkularım var..

Dr um mutlaka kontrole çağırır..pantalon uma gecen kanama için prednol di sanırım adi iğne vurdurmus yat demişti Dr.um.lav dışında kalkmamistim bi kaç gün.

Hayırlı olsun,tüp bebekti benimde canım. 12. Haftaya kadar cooookk dikkat etmelisin..

Ben 19. Haftada kelebek kanat cirpmsdi gibiydi

Canım bu kadar bulantı çok zordur eminim..Anneye çekiliyor sanırım bu bulantı meselesi.12. Haftada bıçak gibi bitmişti benim..

Bana en çok su korkuyordu.elini yüzünü yıkarken o kadar pis korkuyordu ki..
Bi de banyo ..iyyy hatirladikca içim kalkar..

Bi ark.im bana edim tüp gibi kokardı, sukret demişti :)

Dun prolotun ignemi olduktan sonra leke gordum, cok sukur bugun gormedim, onun icin gitmedim doktora. Bi kez daha leke gorursem giderim ddim,yanlis yapmadim degilmi

Leke old.da Dr.gitmesenizde arayın mutlaka..ihmal etmeyin

cok sagolun , rabbim bebislerinizi sizlere bagislasin, hayirli saglikli buyutmeyi nasip etsin insallhh, darisi bizlere

Kızlar 16.haftaday m doktor 20.haftada perinatolojiye gönderdi ikiz bebeklerde hep.gonderiyolarmi ikisindede sıkıntı yok sağlıklı dedi.ama şimdi. Endişelendim bu rutin bi muayene mi

Kızlar 16.haftaday m doktor 20.haftada perinatolojiye gönderdi ikiz bebeklerde hep.gonderiyolarmi ikisindede sıkıntı yok sağlıklı dedi.ama şimdi. Endişelendim bu rutin bi muayene mi
İkizler riskli gebelik grubunda olduğu için perinatolojiye yönlendirmesi normal. Bende 20. Haftadan itibaren gitmiştim. Dopplera bakıyorlardı. Kan akımları normal mi değil mi diye...

canım aynı şekilde bende de var korkular. bir de yalnız olunca daha bir farklı oluyor. sürekli güçlü olmalıyım yapmalıyım başarmalıyım diyorum kendi kendime. hem ilk annelik hem de ikiz. Allah yardımcımız olsun. düşe kalka öğreneceğiz diye düşünüyorum...

sudan ben de korkuyordum. gerçi hala korkuyorum. çok susuyorum ama içemiyorum. içinde illa çıkacak.
banyoyu asla tek başıma yapamadım. annem falan yıkadı beni. banyodaki kusmalarımı unutamıyorum. onlar kesildi şimdi banyo yapabiliyorum şükürler olsun.

ne güzel canım en azından senin yanında sana destek olan birileri var. ben hamile halimle 39 derece ateşle yattım suyumu bile kalkıp alamadım da annem gelip de bakmadı bile bana. bırak bakmayı telefonla bile aramadı.
sen bugünlerinin tadını çıkar nispeten en rahat dönemine giriyorsun hamileliğinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…