2015 de ikiz annesi olacaklar!!

merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum.Cumartesi öğrendim ikizlerim olacağını kalp atışlarınıda duyduk.6 hafta 5 günlüklermişş :)
Hayirli olsun canim allah saglicakla kucaginada almayi nasip etsin

Ayni durum bende de var di. Bende birini önce diğerini 10 gün sonra kalp patisini duyduk. Benim tüp olmasina rağmen aralaronda 2-3 gün fark var. İçini ferah tut herşey yolunda gidecek. Bol bol dua et. Rabbim yardim eder..

canım hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alıp çıktığın günler olsun inşallah.
ameliyatın nasıl geçti? sen nasılsın? bir de kasılmalar nasıl oluyor tarif edebilir misin?

Hepinize çok teşekkür ederim..şükür iyiyim.ameliyat spinal oldu
Ancak hala epidural ile farkını bilmiyorum. Genel anestezi diyordu Dr.ama kararını değiştirdi.
Yapılan iğne ile hic birşey hissetmiyordum.daha önceden opu ya alışkın olf.için mi bilmiyorum ama öyle kesiliyor boyle dikiliyot diye birşey kesinlikle yok.

Şmcanim kasılmaların 25. Haftada başlamıştı ve setklaj olmuştum ben.aylardır da yatiyordum. Bende hic ağrı yoktu doğuma girerken bile.nst doğum sancıları cikiyorkrn.ağrı eşiğinin bu kadar yüksek olmadı korkuyuyorfu beni ve Dr.
Karnın taş gobi sertleşir, 1 dk sürüyordu bazen fazla.

Doğum öncesi gecesi 20 dk bir tekrarlamisti.gece yattım lav.kaltginda rahatliyorsun.ama tekrarlayan bir sertlik..

Sık olmadığı bsurece günde 7-8 drn kotkma

Hayirli olsun insallah daha kisa surede evlatlarini kucagina alir evinize gecersin.Kacinci haftada dogum gerceklesti?Sezeryan mi oldunuz? Allah saglikla huzur icinde buyutmeyi nasip etsin.
33+3 de geldiler kuzular. Spinal oldu.

Canım bu arada bu sümüksü akıntı dediğin nasıl bir şey?Normal akıntıdan ayırt ediliyor mu? Hamileligin başından beri akıntım var çünkü.

Gece lav
Kalktığında bir kez sümüğün beyaz rengini düşün.en küçük tirnaginin yarısı kadardı.sorun etmedim yattım.kanama leke yoktu.peceyetle sildim gelmedi.csmasirimdada yoktu.

Sabah kalktim Peçene te silfikce yine o kadar az ana geliyordu. Karnında sertti.Dr.şükrü akintim var sanırım kasilmamda deyince hastaneye geç yatış YDP dedi..

Benim tek doğum belirtim gece 12 gibi yatarken altına ağrı girmesiydi.tüm gece alnimi kolonya ile ovalafik..başka hiç ağrı hissetmedim.

Rabbim hayırlısı ile kurtardin canım.ulaşmak istediğim haftalardı..kısmet iste..sağlıcskla kucağında ysvrularinla gel evine inş

Bu serumu Dr un bağlıyor değil mi, ? Kasılma önleyici karıştırılıyor mu seruma? Rabbim cumlwsinin yavrularıni korusun inş

Bazı insanların bağırsaklarını zedeliyor zeytin çekirdeği diye okumuştum acaba herkeste aynı işe yarar mı bilmiyorum bi de hamileyken nolur nolmaz canım doktoruna sordun mu sonuçta saf zeytinyağını bi çay kaşığı içmek de etkilidir

Bu serumu Dr un bağlıyor değil mi, ? Kasılma önleyici karıştırılıyor mu seruma? Rabbim cumlwsinin yavrularıni korusun inş[/QUOTE]

Evet doktor icine ne karistirilacagini soyluyor hemsire de bagliyor.yanlis anlamadiysam antibiyotik ve adalat karistirdilar.insallah sende yavrularina bir an once kavusursun.benim doktorum 32 ye gelsek bebekler riski atlatir dedi.

Canim tekrar gelmiş geçmiş olsun.bebekleride allah analı babalı buyutsun.ben her wc ye gidisimde sümüksü akıntı ile karsilasiyorum özellikle de son 2haftadır. Ama geliş yeri rahim değil idrar deliğinden. Hiç anlamadım.günlük ped kurtarmıyor beni.
benim bebişleride dr perşembe alacak. Bekleyecektik aslında bu kanın pihtilasmasini sağlayan plt değeri bende 57 yani kanin durmama iht.var (normal deger. min.150 max 450) ve her hafta düşüyor benimki. Riskliyim yani.ins. Sağ salim girer çıkarız

Drumun bilgisi var. Zaten hemoroit sorunum olduğundan bagirsak latin rahatsiz. Hemoroit berbat birşey kabuz olmamak gerekiyordu. Afedersin yellenemiyosun bile.. çok zor.

Canım maşallah 36 bitmiş artik 37 den gün almidsin.hic kolay değil ikiz taşimak.. Vallahi bilmiyorum, ben bir kez yaşadım o akıntıyı dogurdum.Dr.lar durumumuzu daha iyi değerlendiriyorlar..

Allah im sağlıkla kucağına nasip etsin evlatlarını inş..Allah a emanet ol,Rabbim yatdimcin olsun..

Arkadaslar mide yanmasina Sütten baska tavsiyeniz var mi? Gece gece tuttu yine
Gecelerce uyumadim ama saçlı doğdu çocuklarım..cok severim sacli bebislrri..sanirim gonlumden gecen oldu..

famodin di sanırım adi hap,Dr vermişti daha 16. Haftalarda.ama ben icmedim çok mecbur kalmadıkça.. Yastığını yikselt,govdende yüksekte kalsın.kaydirakta gibi yat bende fayda etti.umarım iyi gelir

Tesekkür ederim :)

Arkadaslar mide yanmasina Sütten baska tavsiyeniz var mi? Gece gece tuttu yine
Soda rennie surup ve limon suyu ictim ara ara.senin haftalarinda cok yogundu.
ama son bikac haftadir yine ayniyim.cok zorluyor.soguk sutu de yeni denemeye basladim.
ufff gercEkten cok zorluyor.su anda oldugu gibi mesela.

Kızlar allah nasip ederse bnde ikiz annesi olucam bu haftalar bulantilarim çok iste klasik bnm merak ettiğim içinizde calisaniniz varmı bnm tekstilde çalışıyorum 7buçuk saat ayaktayım ikidir rapor alıyorum bulantilardan dolayı da ne yapacağımı şaşırdım sizce ise devam ediyimmi daha 9.haftadayim caismak iyimi olur kötü mu bana bi akıl verin

Ben hamileligimin ilk gununden utibaren ayni sen gibi hep raporla ve izinle gecirdim.Doktorum riskli gebelik dusuk tehlikesi var diyerek surekli rapor veriyor isyerim de bu konuda anlayisli rapor bitince izin gosteriyor izin bitince rapor basliyor calisacak durumum yok zaten Allah kolaylik versin sanada. Burada calisan da var raporlu olanda isi birakanda herkes kendi durumuna gore idare ediyor. Insallah saglikla kucagina alirsin bebislerini

canım çalışmak bir şeyle oyalanmak güzel de sürekli ayakta çalışman çok kötü senin için. daha başlardasın belki etkilenmezsin ama ileriki haftalarda o kadar ayakta olmak iyi değil.

Hayırlı olsun bebeklerin.calismak gercekten cokw güzel ben 30.hhaftaya kadar çalıştım ama ayakta durmak seni de bebekleri de olumsuz etkileyebilir.zaten bir süre sonra istesende ayakta duramayacaksin.ben fırsat buldukça hep oturdum. Oturma Şansın varsa bırakma. Yoksa ilk zorlanıyorum dediğin an bırak.

Soda rennie surup ve limon suyu ictim ara ara.senin haftalarinda cok yogundu.
ama son bikac haftadir yine ayniyim.cok zorluyor.soguk sutu de yeni denemeye basladim.
ufff gercEkten cok zorluyor.su anda oldugu gibi mesela.
Bende soguk süt iciyorum bir tek. Bilgileriniz icin tsk ederim. Allah yardimciniz olsun sizinde. Az kalmis zaten doguma, insallah en kisa zamanda kurtulursunuz bu sikintidan da :)

Bnde öyle dusunuyorum canm sagolasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…