- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 42
ne güzel canım en azından senin yanında sana destek olan birileri var. ben hamile halimle 39 derece ateşle yattım suyumu bile kalkıp alamadım da annem gelip de bakmadı bile bana. bırak bakmayı telefonla bile aramadı.
sen bugünlerinin tadını çıkar nispeten en rahat dönemine giriyorsun hamileliğinin.
ah canım çok üzüldüm kıyamam. gerçekten çok zor. annenin de vardır mutlaka gerekçeli bir nedeni. benim şimdi de eşim yok. haziran sonunda gelecek. iş gereği şehir dışında eğitimde. ailemle birlikte kalıyorum ama onu çok arıyorum. bir yanım eksik. bebeklerime sarılıyorum ben de. hep onu düşünüyorum. sanırım düşüne düşüne ona benzetcem bebeklerimi
eşim öyle diyor... sen doğurcam, sancı çekcen, bakcan büyütcen, uykusuz geceler çekcen ama sonuçta bana benzicekler diyor :) aman sağlıklı olsunlar da...
ben çok ağlyordum ya. kusmalar beni ciddi anlamda bitirdi...enerjim tükendi resmen. zoruma gidiyordu artık. ne yedirceğini şaşırıyordu anacığım. ama senin durumun daha zormuş. Allah yardımcn olsun canım.