• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

ne güzel canım en azından senin yanında sana destek olan birileri var. ben hamile halimle 39 derece ateşle yattım suyumu bile kalkıp alamadım da annem gelip de bakmadı bile bana. bırak bakmayı telefonla bile aramadı.
sen bugünlerinin tadını çıkar nispeten en rahat dönemine giriyorsun hamileliğinin.

ah canım çok üzüldüm kıyamam. gerçekten çok zor. annenin de vardır mutlaka gerekçeli bir nedeni. benim şimdi de eşim yok. haziran sonunda gelecek. iş gereği şehir dışında eğitimde. ailemle birlikte kalıyorum ama onu çok arıyorum. bir yanım eksik. bebeklerime sarılıyorum ben de. hep onu düşünüyorum. sanırım düşüne düşüne ona benzetcem bebeklerimi ;)
eşim öyle diyor... sen doğurcam, sancı çekcen, bakcan büyütcen, uykusuz geceler çekcen ama sonuçta bana benzicekler diyor :) aman sağlıklı olsunlar da...
ben çok ağlyordum ya. kusmalar beni ciddi anlamda bitirdi...enerjim tükendi resmen. zoruma gidiyordu artık. ne yedirceğini şaşırıyordu anacığım. ama senin durumun daha zormuş. Allah yardımcn olsun canım.

Arkadaşlar Merhaba bir şey sormak istiyorum tüp bebek yöntemiyle İkizlere hamile kaldım şu anda 9+4 deyim.ancak ikiz lerden biri çok küçüktü dr bu gider dedi 8 haftalikken kalbi durdu ama gelişmeye devam ediyor dün hamile olduğumu bir an unuttum ve 3 kg süt tencerenin 5-6 adımda masanın üzerine götürdüm aksama doğru belimde bir ağrı ve ölen bebeğin olduğu yerde ağrım oldu ve sonra tuvalete gittiğimde peçeteye kırmızı kan leke şeklinde geldi hemen Dr a gittik kalbi duran bebegim in kesesinin altında kanama varmış diğer bebeğim ise çok sağlıklı dr hemen progesteron iğneye ve endol diye bir ilaca başlattı bide crinone jel sabah akşam kullanıyorum. Kanama anında kesildi Dr um kanama siz ikinci bebek keşke gitseydi dedı rahim yutuyormus sanırım benimkini atmaya çalışıyor ama şimdi kanama kesildi peki ölen bebek ne olacak igne bitince tekrar mi kanamam olucak meraktan oluyorum bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler,

ah canım çok üzüldüm kıyamam. gerçekten çok zor. annenin de vardır mutlaka gerekçeli bir nedeni. benim şimdi de eşim yok. haziran sonunda gelecek. iş gereği şehir dışında eğitimde. ailemle birlikte kalıyorum ama onu çok arıyorum. bir yanım eksik. bebeklerime sarılıyorum ben de. hep onu düşünüyorum. sanırım düşüne düşüne ona benzetcem bebeklerimi :KK66:
eşim öyle diyor... sen doğurcam, sancı çekcen, bakcan büyütcen, uykusuz geceler çekcen ama sonuçta bana benzicekler diyor :) aman sağlıklı olsunlar da...
ben çok ağlyordum ya. kusmalar beni ciddi anlamda bitirdi...enerjim tükendi resmen. zoruma gidiyordu artık. ne yedirceğini şaşırıyordu anacığım. ama senin durumun daha zormuş. Allah yardımcn olsun canım.

herkesin her zaman bahanesi var. aylar geçti şimdi neredeyse doğuracağım şimdi iki üç haftada bir birileri gelirken gelip gitmeye falan başladı. yalandan her gün geleyim sabah akşam gideyim demeler falan. çok uzun hikayeler anlatsam çok uzun sürer. ama belki de böyle olması gerekiyordu diyorum kendi kendime benim daha güçlü olmam için almam gereken bir dersti diyorum. şimdi en azından tek başıma olduğumu biliyorum yükümü de ona göre alıyorum. yapamayacağım şeylere kalkışmıyorum.
benim eşim yanımda ama hep o da yanımda olamıyor hem işi normalde de çok yoğun bir de seyahatleri çok oluyor. öyle öyle ben de alıştım hamileyken yalnız olmaya. bir şekilde bebeklerle de yalnız olmaya alışacağım sanırım. her şeyin hayırlısı Allah bana ve bebeklere sağlık versin her şeyin üstesinden gelirim inşallah.
dediğin gibi kusmalar çok yoruyor insanı. ben sırf o kusma olayı çok yorduğundan kusmamak için kendimi zorluyordum ilk aylarda. ama inşallah geçer bundan sonra senin de kalmaz hiç. yalnız son aylarda yine oluyor. benim mesela şu anda mide bulantım baya baya nüksetti. bebekler de çok baskı yapıyor mide diye bir şey kalmadı. bir yerde okumuştum bu haftalarda mide mandalina büyüklüğü kadar oluyormuş. iyice küçülüyormuş yani. sanırım bende onun da yarısı kadar falan. hayırlısı artık sağlıklı doğsunlar da...

Arkadaşlar Merhaba bir şey sormak istiyorum tüp bebek yöntemiyle İkizlere hamile kaldım şu anda 9+4 deyim.ancak ikiz lerden biri çok küçüktü dr bu gider dedi 8 haftalikken kalbi durdu ama gelişmeye devam ediyor dün hamile olduğumu bir an unuttum ve 3 kg süt tencerenin 5-6 adımda masanın üzerine götürdüm aksama doğru belimde bir ağrı ve ölen bebeğin olduğu yerde ağrım oldu ve sonra tuvalete gittiğimde peçeteye kırmızı kan leke şeklinde geldi hemen Dr a gittik kalbi duran bebegim in kesesinin altında kanama varmış diğer bebeğim ise çok sağlıklı dr hemen progesteron iğneye ve endol diye bir ilaca başlattı bide crinone jel sabah akşam kullanıyorum. Kanama anında kesildi Dr um kanama siz ikinci bebek keşke gitseydi dedı rahim yutuyormus sanırım benimkini atmaya çalışıyor ama şimdi kanama kesildi peki ölen bebek ne olacak igne bitince tekrar mi kanamam olucak meraktan oluyorum bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler,

canım çok bilgim yok o konuda ama duyduğum kadarıyla vücut onu kendisi atıyormuş. sen en iyisi doktoruna bir sor sana daha detaylı anlatsın.

arkadaşlar aranızda hamile yastıgı kullanan varmı yada öneren sanırım artık gece yatarken zorlanıcam ister isteemz kendımı yüz üstü buluyorum ve korkuyorum yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar aranızda hamile yastıgı kullanan varmı yada öneren sanırım artık gece yatarken zorlanıcam ister isteemz kendımı yüz üstü buluyorum ve korkuyorum yardımcı olurmusunuz

ben aldım ama hiç kullanamadım canım. onun içinde boğulacak gibi oluyorum. etrafıma tek tek yastık koymak daha rahat geldi bana

Kızlar dr yarın saat 12ye sezeryan randevusu verdi telefonda .sabah 8.30da gideceğiz hastaneye.ben beklesek mi diye soracagim.bebisler gelmek istemeden onları zorla çıkarmak istemiyorum. Üzülüyorum :KK43:

canım hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah bebeklerini. bu arada kaç kilo oldu bebekler?

Kızlar dr yarın saat 12ye sezeryan randevusu verdi telefonda .sabah 8.30da gideceğiz hastaneye.ben beklesek mi diye soracagim.bebisler gelmek istemeden onları zorla çıkarmak istemiyorum. Üzülüyorum :KK43:

eğer beklmeye müsait isen bence bir hafta daha bekleyebılırsın yada en azından pazartesiye kadar ama doktorun öyle uygun görduyse bılemem inş sağlıkla kucagına alırsın bebeklerını rabbım yardımcın olsun..

ben aldım ama hiç kullanamadım canım. onun içinde boğulacak gibi oluyorum. etrafıma tek tek yastık koymak daha rahat geldi bana

ya onu bende denedım ama saga sola dönerken düşüyo yastıklar dağılıyo sen nerden almıstın hamıle yastıgını hangı marka cnm bakayım netten..

Herkese merhaba . 16 haftalık ikiz gebeyim. doktorumda kararsızım, ikiz gebeliklerde uzman doktor ve hastane tavsiyelerinizi paylaşır mısınız lütfen. dr.ndan memnun kalan arkadaşlar beni yönlendirir misiniz. şimdiden herkese teşekkürler.

canım hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah bebeklerini. bu arada kaç kilo oldu bebekler?
Canım gecen hafta 2500 e 2750 gorunuyorlardı. Riskli haftaları geride bıraktık ama su gelmesi sancı nişan gelmesi bunları yaşamadan çıkarmak çocukları etkiliyor beni
Bu arada yazdıklarını okudum inan en güzeli senin tek başına vermiş mücadele.allah yardımcın olsun.kimseyede muhtaç etmesin inşallah. şimdi bende hem anne hem kayinvalide olacak. Bebeklere kendi istediğim hiç bir şeyi uygulayamayacam sanırım. 3 başlı olacaz.

Canım gecen hafta 2500 e 2750 gorunuyorlardı. Riskli haftaları geride bıraktık ama su gelmesi sancı nişan gelmesi bunları yaşamadan çıkarmak çocukları etkiliyor beni
Bu arada yazdıklarını okudum inan en güzeli senin tek başına vermiş mücadele.allah yardımcın olsun.kimseyede muhtaç etmesin inşallah. şimdi bende hem anne hem kayinvalide olacak. Bebeklere kendi istediğim hiç bir şeyi uygulayamayacam sanırım. 3 başlı olacaz.

canım kiloları iyi maşallah. inşallah benimkiler de gelirler o kiloya. zaten 37 hafta sonrası prematüre de sayılmıyor organ gelişimleri falan da iyiyse problem yok. varsın suyun falan gelmesin. zaten ikizlerde pozisyonlarından ötürü normal doğum pek mümkün olamıyor. ben de tam tersi doktor tarih versin istiyorum ama benimki de bakalım bakalım deyip duruyor. sanırım her şeyim planlı olduğu için o da planlı olsun istiyorum. birdenbire olmadık bir zamanda yakalanmak istemiyorum. hayırlısı yine de.
dediğin gibi tek başıma mücadele ediyorum. ama yine de dışarıdan sesler kesilmiyor onu öyle yap bunu böyle yap diye. hala tam manasıyla takmamayı başaramadım. kendimde geliştirmem gereken en önemli şey bu. senin de inşallah sadece yardımcı olurlar istediklerini dikte etmeye çalışmazlar annen de kayınvaliden de. ama ilk zamanlar senin de dinlenmen için iyi olacaktır yanında birilerinin olması. zaten 3-4 ay geçince her şey düzene girer kendiliğinden...

Dogum yapan arkadaslar sanırım hic vakit olmuyor artık buraya yazmak icin.
Ben yazarım nasil oldugunu yaşadıklarımı yapılması gerekenleri alınması gerekenleri falan ... uyarmak icin doğurmaya yakın arkadaşları diye düşünüyorum ama belkide insanın halı kalmiyordur..

Allah hepimize yardım etsin.
Gercekten insanı en iyi aynı seyleri yaşayanlar anlıyor.
Hemde benimle aynı haftalarda olan birinin benimle aynı seyleri yaşıyor olması rahatlatıyor insanı.
Daha sonraki haftalarda olanların neler yaşadığı da ışık tutuyor.
Bu forumlar bu bilgiler paylaşımlar gercekten cok cok değerli....

Hayirlisi olsun canim doktorun bir bildigi vardir mutlaka,saglikla kucagina al ve saglikla hepberaber evinize cikin insallah.

Sağlıkla kucağına alırsın insallah allah hayirlisini nasip etsin darısı bizim başımıza

Merhaba hanimlar bnde tp bebek yontemiyle pozitif aldim iki uc gunmonce kesemi gordum, ikinci kararti gibiydi, degerim yuksek cikmisti ve iki tane embriuo transfer edilmisti, sorum su, bugun transferimin 20. Gunuydu, hic lekelenme olmamisti ve bugun pembemsi lekelenmem oldu, ve bel agrim kasik agrim artti, neyden olmus olabilir bu lekelenme ne yapmam lazim? Doktorum devam ederse yarin gel ddi, kalp atisi icin 11 mayista gidecem yani suan 5+4. Insallh bebislerime birsey olmamistir, korkuyorum
Yerleşme kanamasi olabilir ama yinede ihmal etme 11mayisi bekleme bi drna görün istersen. Dua et ve içini ferah tut bebisin seninle merak etme

Günaydın baaaaayNlar her sabah çıkarmak klasik oldu :63::KK43:karnım aciyo böyle olunca
Limonlu su icmeyi denedinmi.. limonun asidi mide asidini duzenliyo diye duymustum. Ben denedim bende ise yaradi. Midem kotu ama cikarmiyorum cok sukur

Back