canım hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alıp çıktığın günler olsun inşallah.
ameliyatın nasıl geçti? sen nasılsın? bir de kasılmalar nasıl oluyor tarif edebilir misin?
Hepinize çok teşekkür ederim..şükür iyiyim.ameliyat spinal oldu
Ancak hala epidural ile farkını bilmiyorum. Genel anestezi diyordu Dr.ama kararını değiştirdi.
Yapılan iğne ile hic birşey hissetmiyordum.daha önceden opu ya alışkın olf.için mi bilmiyorum ama öyle kesiliyor boyle dikiliyot diye birşey kesinlikle yok.
Şmcanim kasılmaların 25. Haftada başlamıştı ve setklaj olmuştum ben.aylardır da yatiyordum. Bende hic ağrı yoktu doğuma girerken bile.nst doğum sancıları cikiyorkrn.ağrı eşiğinin bu kadar yüksek olmadı korkuyuyorfu beni ve Dr.
Karnın taş gobi sertleşir, 1 dk sürüyordu bazen fazla.
Doğum öncesi gecesi 20 dk bir tekrarlamisti.gece yattım lav.kaltginda rahatliyorsun.ama tekrarlayan bir sertlik..
Sık olmadığı bsurece günde 7-8 drn kotkma
Hayirli olsun insallah daha kisa surede evlatlarini kucagina alir evinize gecersin.Kacinci haftada dogum gerceklesti?Sezeryan mi oldunuz? Allah saglikla huzur icinde buyutmeyi nasip etsin.
33+3 de geldiler kuzular. Spinal oldu.
Canım bu arada bu sümüksü akıntı dediğin nasıl bir şey?Normal akıntıdan ayırt ediliyor mu? Hamileligin başından beri akıntım var çünkü.
Gece lav
Kalktığında bir kez sümüğün beyaz rengini düşün.en küçük tirnaginin yarısı kadardı.sorun etmedim yattım.kanama leke yoktu.peceyetle sildim gelmedi.csmasirimdada yoktu.
Sabah kalktim Peçene te silfikce yine o kadar az ana geliyordu. Karnında sertti.Dr.şükrü akintim var sanırım kasilmamda deyince hastaneye geç yatış YDP dedi..
Benim tek doğum belirtim gece 12 gibi yatarken altına ağrı girmesiydi.tüm gece alnimi kolonya ile ovalafik..başka hiç ağrı hissetmedim.
selam kizlar dr kntrolu vardi bugun.her şey yolunda nerden nereye geldik.
Haftaya persembe 37.haftaya girdigim gun 7 Mayıs a gün verdi sabahtan gideceğim aç karnına.sezeryana girecek gibi.kontrol edecek bebekler duruyor gibilerse sıkıntı yoksa bekleyecegiz Durmayacak gibilerse alacak.
Rabbim hayırlısı ile kurtardin canım.ulaşmak istediğim haftalardı..kısmet iste..sağlıcskla kucağında ysvrularinla gel evine inş
Kizlar kasilmalariniz oluyor mu? Benim bu aralar sik sik oluyor.gobegimde bir bolum kaskati kesilip sivriliyor yukari dogru.carpilmis gibi.30-40 saniye falan oyle kaliyor.bugun 10.30 bir oldu 11.30 ve 12.00 de oldu ve bu saate kadar baska olmadi.serum baglayinca bir sure geciyor sonra tekrar basliyor.sizin kasilmaniz nasil.son haftalarda normal drniyor ama ne kadari normal.benimki erken dogum sinyali veriyor diye korkuyorum.
Bu serumu Dr un bağlıyor değil mi, ? Kasılma önleyici karıştırılıyor mu seruma? Rabbim cumlwsinin yavrularıni korusun inş