Kızlar,
mide bulantılarım yüzünden uzun aradan sonra bilgisayar başına yeni döndüm. daha önce Ocakta transfer olanlar grubundaydım. diğer gruplara da bakıyorum ama bana en yakın bu grupmuş. Allah'ın izniyle 16 haftalık ikiz gebeyim, ikili testi 15 gün arayla iki kez yaptılar, nedenini sordum ikiz gebelerde daha sık bakıyoruz dediler. Çok şükür ense kalınlığı, burun kemikleri normal çıktı fakat doktorum yaşımdan dolayı karnımdan sıvı alınıp bakılması gerektiğini söyledi, kabul etmedim - Allah zaten biliyor yaşımı ve O'ndan gelen her şey kabulümdür. Hem sıvı alınma işleminden sonra düşük tehlikesi var. Bu durumu kafama takmıyo da değilim. Sizden de istendi mi acaba. Bebeklerin hareketlerini hangi haftada hissetmeye başladınız, nasıl bişey oluyo acaba... ikisinin de hareket ettiğinden nasıl emin olabiliriz. ikili testte biri karnımın sağında diğeri solunda demişlerdi.. sizde de bebeklerin yerleşmeleri öyle mi?
Crinone Jel kullananlar, transferden hemen sonraki dönemde jeli koyduktan sonra 45 dk yürüyüş yapmamız gerektiğini söylemişti doktorum. 16.haftada hala kullanıyorum, yine yürüyüşe devam etmeli miyiz acaba.