- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 42
ne güzel canım en azından senin yanında sana destek olan birileri var. ben hamile halimle 39 derece ateşle yattım suyumu bile kalkıp alamadım da annem gelip de bakmadı bile bana. bırak bakmayı telefonla bile aramadı.
sen bugünlerinin tadını çıkar nispeten en rahat dönemine giriyorsun hamileliğinin.
ah canım çok üzüldüm kıyamam. gerçekten çok zor. annenin de vardır mutlaka gerekçeli bir nedeni. benim şimdi de eşim yok. haziran sonunda gelecek. iş gereği şehir dışında eğitimde. ailemle birlikte kalıyorum ama onu çok arıyorum. bir yanım eksik. bebeklerime sarılıyorum ben de. hep onu düşünüyorum. sanırım düşüne düşüne ona benzetcem bebeklerimi
eşim öyle diyor... sen doğurcam, sancı çekcen, bakcan büyütcen, uykusuz geceler çekcen ama sonuçta bana benzicekler diyor :) aman sağlıklı olsunlar da...
ben çok ağlyordum ya. kusmalar beni ciddi anlamda bitirdi...enerjim tükendi resmen. zoruma gidiyordu artık. ne yedirceğini şaşırıyordu anacığım. ama senin durumun daha zormuş. Allah yardımcn olsun canım.
Arkadaşlar Merhaba bir şey sormak istiyorum tüp bebek yöntemiyle İkizlere hamile kaldım şu anda 9+4 deyim.ancak ikiz lerden biri çok küçüktü dr bu gider dedi 8 haftalikken kalbi durdu ama gelişmeye devam ediyor dün hamile olduğumu bir an unuttum ve 3 kg süt tencerenin 5-6 adımda masanın üzerine götürdüm aksama doğru belimde bir ağrı ve ölen bebeğin olduğu yerde ağrım oldu ve sonra tuvalete gittiğimde peçeteye kırmızı kan leke şeklinde geldi hemen Dr a gittik kalbi duran bebegim in kesesinin altında kanama varmış diğer bebeğim ise çok sağlıklı dr hemen progesteron iğneye ve endol diye bir ilaca başlattı bide crinone jel sabah akşam kullanıyorum. Kanama anında kesildi Dr um kanama siz ikinci bebek keşke gitseydi dedı rahim yutuyormus sanırım benimkini atmaya çalışıyor ama şimdi kanama kesildi peki ölen bebek ne olacak igne bitince tekrar mi kanamam olucak meraktan oluyorum bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler,
arkadaşlar aranızda hamile yastıgı kullanan varmı yada öneren sanırım artık gece yatarken zorlanıcam ister isteemz kendımı yüz üstü buluyorum ve korkuyorum yardımcı olurmusunuz
Kızlar dr yarın saat 12ye sezeryan randevusu verdi telefonda .sabah 8.30da gideceğiz hastaneye.ben beklesek mi diye soracagim.bebisler gelmek istemeden onları zorla çıkarmak istemiyorum. Üzülüyorum
Kızlar dr yarın saat 12ye sezeryan randevusu verdi telefonda .sabah 8.30da gideceğiz hastaneye.ben beklesek mi diye soracagim.bebisler gelmek istemeden onları zorla çıkarmak istemiyorum. Üzülüyorum
ben aldım ama hiç kullanamadım canım. onun içinde boğulacak gibi oluyorum. etrafıma tek tek yastık koymak daha rahat geldi bana
ya onu bende denedım ama saga sola dönerken düşüyo yastıklar dağılıyo sen nerden almıstın hamıle yastıgını hangı marka cnm bakayım netten..
Canım gecen hafta 2500 e 2750 gorunuyorlardı. Riskli haftaları geride bıraktık ama su gelmesi sancı nişan gelmesi bunları yaşamadan çıkarmak çocukları etkiliyor benicanım hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah bebeklerini. bu arada kaç kilo oldu bebekler?
Canım gecen hafta 2500 e 2750 gorunuyorlardı. Riskli haftaları geride bıraktık ama su gelmesi sancı nişan gelmesi bunları yaşamadan çıkarmak çocukları etkiliyor beni
Bu arada yazdıklarını okudum inan en güzeli senin tek başına vermiş mücadele.allah yardımcın olsun.kimseyede muhtaç etmesin inşallah. şimdi bende hem anne hem kayinvalide olacak. Bebeklere kendi istediğim hiç bir şeyi uygulayamayacam sanırım. 3 başlı olacaz.
Hayirlisi olsun canim doktorun bir bildigi vardir mutlaka,saglikla kucagina al ve saglikla hepberaber evinize cikin insallah.Kızlar dr yarın saat 12ye sezeryan randevusu verdi telefonda .sabah 8.30da gideceğiz hastaneye.ben beklesek mi diye soracagim.bebisler gelmek istemeden onları zorla çıkarmak istemiyorum. Üzülüyorum
Vücut onu kendi emiyor ve yok ediyor cnmcanım çok bilgim yok o konuda ama duyduğum kadarıyla vücut onu kendisi atıyormuş. sen en iyisi doktoruna bir sor sana daha detaylı anlatsın.
Sağlıkla kucağına alırsın insallah allah hayirlisini nasip etsin darısı bizim başımızaCanım gecen hafta 2500 e 2750 gorunuyorlardı. Riskli haftaları geride bıraktık ama su gelmesi sancı nişan gelmesi bunları yaşamadan çıkarmak çocukları etkiliyor beni
Bu arada yazdıklarını okudum inan en güzeli senin tek başına vermiş mücadele.allah yardımcın olsun.kimseyede muhtaç etmesin inşallah. şimdi bende hem anne hem kayinvalide olacak. Bebeklere kendi istediğim hiç bir şeyi uygulayamayacam sanırım. 3 başlı olacaz.
Yerleşme kanamasi olabilir ama yinede ihmal etme 11mayisi bekleme bi drna görün istersen. Dua et ve içini ferah tut bebisin seninle merak etmeMerhaba hanimlar bnde tp bebek yontemiyle pozitif aldim iki uc gunmonce kesemi gordum, ikinci kararti gibiydi, degerim yuksek cikmisti ve iki tane embriuo transfer edilmisti, sorum su, bugun transferimin 20. Gunuydu, hic lekelenme olmamisti ve bugun pembemsi lekelenmem oldu, ve bel agrim kasik agrim artti, neyden olmus olabilir bu lekelenme ne yapmam lazim? Doktorum devam ederse yarin gel ddi, kalp atisi icin 11 mayista gidecem yani suan 5+4. Insallh bebislerime birsey olmamistir, korkuyorum
Limonlu su icmeyi denedinmi.. limonun asidi mide asidini duzenliyo diye duymustum. Ben denedim bende ise yaradi. Midem kotu ama cikarmiyorum cok sukurGünaydın baaaaayNlar her sabah çıkarmak klasik oldukarnım aciyo böyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?