Hayirli aksamlar arkadaslar. 12+1 ikiz gebelik benimkiside. Size bir sorum olacakti. Bir kac haftadir cok siddetli bas agrisi cekiyorum. Parasetamol icerikli agri kesici almak istemiyorum. Daha dogrusu agri kesici almak istemiyorum. Bana baska bir sey önerebilir misiniz? Özellikle aksamlari daha fazla hissediyorum.
bir kız bir erkek canım allahım kısmet ederse. evet gec hissettim. bide tecrübeli anneyim söz de :)) oglumda 16 hafta hissetmiştim.gözün aydın cnm gec hissetmişşin hareketlerini benim daha erken baslamıstı.bebeklerin cinsiyeti nedir?
Sanirim aynı gün doğum tarihimiz canım ben e de şiddetli baş ağrısı var zonkluyo seninkide öylemi saçını tarayamiyorumHayirli aksamlar arkadaslar. 12+1 ikiz gebelik benimkiside. Size bir sorum olacakti. Bir kac haftadir cok siddetli bas agrisi cekiyorum. Parasetamol icerikli agri kesici almak istemiyorum. Daha dogrusu agri kesici almak istemiyorum. Bana baska bir sey önerebilir misiniz? Özellikle aksamlari daha fazla hissediyorum.
cok güzel rabbim kucagına almayıda nasip etsin.2 oğlun bi kızın olacak o zamn senin.3 cocuk tamamdır.bir kız bir erkek canım allahım kısmet ederse. evet gec hissettim. bide tecrübeli anneyim söz de :)) oglumda 16 hafta hissetmiştim.
çalışmayan annelere yardım yokmu acaba?doğum parası mı bu dediğin acaba?kızlar doğum yardımı resm gazete yayımlandı biliyrosunuz calısan anneler ikiz olduğu için canlı doğan her cocuk için para alcaz.önceden 1 de 2 de olsa aynı paraydı simdi ikiz anneleri 700 tl alacak.ama ödeme usul esasları belli değil.bakalım nerden alacaz calıstığımız kurumdan mı yoksa bakanlıktanmı?
yayınlandı mı emin değilim ama uygulama başlamış mı ben de o konuyu merak ediyorum. harcadıklarımızın yanında 700 tl hiçbir şey olsa da yine de yardım yardımdır.kızlar doğum yardımı resm gazete yayımlandı biliyrosunuz calısan anneler ikiz olduğu için canlı doğan her cocuk için para alcaz.önceden 1 de 2 de olsa aynı paraydı simdi ikiz anneleri 700 tl alacak.ama ödeme usul esasları belli değil.bakalım nerden alacaz calıstığımız kurumdan mı yoksa bakanlıktanmı?
doğum yardımı bir sefer verilecek doğum yaptıktan sonra kimlik paylaşım sistemine göre ödeme yapılacağı yazıyor ama 15 mayıs 2015 ten sonra doğan cocuklar için sanırım.çalışmayan annelerinde eşi alacak diye biliyorum ama emin değilim.çalışmayan annelere yardım yokmu acaba?doğum parası mı bu dediğin acaba?
uygulama başlamadı ama kanun 7 nisanda resmi gazetede yayımlandı uygulama 15 mayısta başlıycak nasıl ödeneceğini bilmiyorum bende.eger alan olursa burda yazsın ki bizde aynı yolu takip edelimyayınlandı mı emin değilim ama uygulama başlamış mı ben de o konuyu merak ediyorum. harcadıklarımızın yanında 700 tl hiçbir şey olsa da yine de yardım yardımdır.
anne calısmıyorsa baba alacak ikisi de calısıyorsa anne alacak benim bildiğim bu.Bu parayı anne mı alacak baba almayacak mı anne calismiyorsa
benimde arada oluyor bi tepiyor tamam simdi bacağını kolunu cıkaracak diyorum.o tuvalete sıkışmayı bende cok yasıyorum.idrar yollarında iltihap olabilir.cünkü lavobaya gittigğimde sıkısmıs gibi gelmiyor cok az geliyor.fazla yurumemeye calış.ben işe gidip geliyorum ama iş yerinde ara ara ayağımın altına tabure koyuyorum cunku oturamıyorum sabit.bide kuyruk sokum kemiği batıyor zaten bu gidişle rapor alacağım gibi cünkü dayanamıyorum bazen.arkadaslar ben bebeklerimin hareketlerini vajinamin icinde hissediyorum birkaç gündür ve sürekli çisim varmış gibi oluyor. Biraz ayakta kalsam alt kısım kasığım tas gibi sertlesiyor biraz yorulsam sanki kasığıma bisey saplanmış gibi oluyor.
Karnınızda bu ara ara sertleşme çatlayacakmış hissi sizde de var mı
Bir tanesi cok aşağıda ondan mı acaba
bende az önce yemek yaparken zor durdum sürekli basınç hissediyorum rahmimde ve benimde sanki sürekli lavobayaarkadaslar ben bebeklerimin hareketlerini vajinamin icinde hissediyorum birkaç gündür ve sürekli çisim varmış gibi oluyor. Biraz ayakta kalsam alt kısım kasığım tas gibi sertlesiyor biraz yorulsam sanki kasığıma bisey saplanmış gibi oluyor.
düşük riskin kalksın da varmıymışki? serviks boyunu ölçtürsene.zaten gerek duyarsa diker ama öyle simdiden kafadan dikcem demek sacma.cunku gerek duyulur ve uzunlugu kısa ise dikiyorlar.progestan kullanıyorsan o da önlüyor zaten.Kızlar bir de benim doktor 3.ayın sonunda rahmin ağzını dikecegim ki erken doğum riskin ve düşük riskin ortadan kalksın dedi size böyle bir uygulamadan bahsettiler mi?
Ben çoraplarımı eşime giydiriyorum valla napayım çok zor,azcık yapsın dimi:)MAŞALLAH canım gözüm korktu resmen :)şimdiden coraplarımı giyerken zorlanıyorum bu haftalarda nasıl olur
cok zor :)
neyse yakında havalar ısınınca kurtulacağız o dertden :)Ben çoraplarımı eşime giydiriyorum valla napayım çok zor,azcık yapsın dimi:)
Sağlıkla kucakla inş yavrularını..çok geçmiş olsun.Rabbim emanet kuzuların..Amin canım teşekkür ederim. Hiç birinizin kuzuları yoğun bakıma girmez inşallah. Mutsuz ve umutsuz değilim. Derdimden büyük Allah var...
Taş gibi olma durumu kasılmalar.. Yalancı dedikleri oluyormuş bu haftalarda ama iyi takip et.günde 6-7 gecmemeliymis.ben bilmiyordum.az daha 24+2 de doguracakmisim.hemen serklaj yapıldı ve yatiyorum.durumdan Dr.unu haberdar et mutlakaarkadaslar ben bebeklerimin hareketlerini vajinamin icinde hissediyorum birkaç gündür ve sürekli çisim varmış gibi oluyor. Biraz ayakta kalsam alt kısım kasığım tas gibi sertlesiyor biraz yorulsam sanki kasığıma bisey saplanmış gibi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?