Merhabalr cnm oncelikle gozun aydin alabildin mi bebisleei eline.arkadasimsa yeni dogum yapti ona da bebegin kalbinde delik var ufleme sesi geliyor demis dr.sobra uzmana goturmusler uzman her bebegin ilk dogdugunda kalbi delik olur 1yasinda bwlki ilkokul cagina kadar anca kapanir o yuzden sizi 7yil gormek istemiyorum demis.gonlunu ferah tut
Kesinlikle dogru ilk basts tutuncak mi sonra kalbi atacak mi Sonra kalbi durursa anlarmiyim Ense kalinligi normali.cikacak ya bisey olurda kavusamazsam evlatlarima ya erken dogarsa ya dogdugunda bi anarmallik olursa derken hayatimiz bu cirpinislarla gececk.
Merhaba cnm heer bunye farkli ama ben 30san sonra gidemz duruma gedim.hic birsey yapmayip sadece oturmak bile mahfediyor.10kilo aldim 30.haftaya kadar.beni yoran karnimin sertligi gerginligi oldu.
Canim dinlenmeni arttir daha cok istirahat et heleki biri asagidaysa hayati uzaktan kumanda yasa
bende Senn yasadigin sikintilarin aynisini yasadim 30a kadar bi sikinti olmadi ama 30.hafta da rahim.uzunlugum kisalima olunc korkuyla yatmak zorunda kaldim.
Benim okulumda da ayni sekildeydi ben risk gormedim bi sikinti olmadi ama ben tam comismedim hic dizlerim yarim kirik vaziyette kullandim.akrobasi
Bende hep bir sonraki aylara ozenerek zamanimi gecirdim ozellile de30.haftaydi hedefim.simdi 30cok erken geliyo gozume.artik 34,36,38diye hayal kurup dua ediyorumdl.darisi tum hamislere
Canim cok sevindim.saglikli olsunlar hayatlari boyunca.besle besle insallah hepimiz emzirirz bebiklerimizi
Kilolari zaten iyiymis ilk dogduklarinda nasil karnimozda sisiriyorsak cikinca pöf diye sönüyorlar