• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Doktora gittim. Daha ben bisey demeden bakınca ağrı mı var dedi :KK43:
Fakat benim zaten evhamli oldugumu sezip fazla bisey söylemedi sadece yat yorma kendini dedi ve progestan verdi.
Bir iki gun biraz yorulmuştum sanırım o yüzden oldu.
En azından 32 haftayı gecmek icin yatmalisin dedi ısı bırak artık dedi yada is yerinde iki saatte bir yatıp biraz dinlenecek bir yer ayarla dedi.

Demek ki arkadaslar alışverişi falan 26 da bitirmek lazım.
Daha ben buyuk eşyaları almadım ikeada falan uzun uzun gezip bakarım diye düşünüyordum.
Bebek arabalarını falan gezip inceleyecektim. Ama galiba yapamicam.
Evi supurunce bile karnım tas gibi oluyor ve cisim varmış hissi oluyor hemen
dediğin gibi canım benim ufak tefek kalan parçalara bile hiç gücüm yok inan. sona bırakmamak gerek. bugün babymall a gittim bayılıverecektim öyle zorluyor ki artık dışarı çıkmak...

dediğin gibi canım benim ufak tefek kalan parçalara bile hiç gücüm yok inan. sona bırakmamak gerek. bugün babymall a gittim bayılıverecektim öyle zorluyor ki artık dışarı çıkmak...
Allah kolaylık versin. İnternetten alışveriş yap bence canım yorma artık kendini ;) şimdiye kadar kaç kilo aldın ve bebişlerin cinsiyeti ne? ben de ikiz annesi olacağım kısmetse ama çoook başındayım

Allah kolaylık versin. İnternetten alışveriş yap bence canım yorma artık kendini :KK66: şimdiye kadar kaç kilo aldın ve bebişlerin cinsiyeti ne? ben de ikiz annesi olacağım kısmetse ama çoook başındayım

bazı şeyleri yapıyorsun internetten ama bazı şeyleri de gözünle görmen gerekiyor ne yazık ki...
şimdiye kadar 9 kg aldım. bebişler de erkek canım ikisi de

Günaydın kızlar. Yine her tanım agriyor
günaydın canım. benim de bağırsak problemim oluştu kaç gündür ondan ötürü patlamaya hazır bir bomba gibiyim yolda yürürken acayip sesler çıkarıyorum inanılmaz ağrı yapıyor. Allahım bugünleri gülerek hatırlayacağımız zamanlara çabuk gelelim lütfen...

günaydın canım. benim de bağırsak problemim oluştu kaç gündür ondan ötürü patlamaya hazır bir bomba gibiyim yolda yürürken acayip sesler çıkarıyorum inanılmaz ağrı yapıyor. Allahım bugünleri gülerek hatırlayacağımız zamanlara çabuk gelelim lütfen...
Son haftalar hem yavaş hem zor geçiyor. Geçmiş olsun canim

Kızlar tetanoz 2. Asindan sonra bi daha doğumdan sonra 2. Ayda olacak demi sağlık ocağında öyle dediler ben doğumdan önce 3 aşı olcak sanmıştım yaptıranalr bilgi verebilir mi

Kızlar tetanoz 2. Asindan sonra bi daha doğumdan sonra 2. Ayda olacak demi sağlık ocağında öyle dediler ben doğumdan önce 3 aşı olcak sanmıştım yaptıranalr bilgi verebilir mi
Bana 2 kere yapıldı canm 30.hafta birtane daha yapılacak sonra doğumdan sonra olur herhalde

bazı şeyleri yapıyorsun internetten ama bazı şeyleri de gözünle görmen gerekiyor ne yazık ki...
şimdiye kadar 9 kg aldım. bebişler de erkek canım ikisi de
Anladım canım. Allah yardımcın olsun .30.haftada 9 kg çok iyi maşallah. İnşallah vaktinde doğan, uslu, sağlıklı çocukların olur ;)

Maşallah sağlıkla sıhhatle büyüsün ler ins. Benim bebeklerim de sarilik oldular hergün biluribin bakılıyor kandan. Beslemek çok önemliy mis ben sag ip veriyorum..sen nasıl yapıyorsun emziriyor musun.benimkiler çabuk yoruluyor riske atma mak için sagiyorum biberonla veriyorum.eemzirme oolduğu zaman aynı anda acikirlar sa napiyorsun

ben de kızıma sağıp veriyorum genelde.... çünkü dediğin gibi emmesi zayıf baya. göğsümü de veriyorum beni emmeyi unutmasın diye ama çok yavaş emiyor ben de emin olmak için sağıyorum biberonla veriyorum. oğlum güzel emiyor ona sağmıyorum. ikisi de acıktığında birine mama veriyorum. doktorumuz mama verin dedi. mamayı da biberonla veriyorum. doktora kalsa çay kaşığıyla verin diyor ama o da çok zor oluyor hele de iki çocukla.....

ben de kızıma sağıp veriyorum genelde.... çünkü dediğin gibi emmesi zayıf baya. göğsümü de veriyorum beni emmeyi unutmasın diye ama çok yavaş emiyor ben de emin olmak için sağıyorum biberonla veriyorum. oğlum güzel emiyor ona sağmıyorum. ikisi de acıktığında birine mama veriyorum. doktorumuz mama verin dedi. mamayı da biberonla veriyorum. doktora kalsa çay kaşığıyla verin diyor ama o da çok zor oluyor hele de iki çocukla.....
Allah im ne güzel zorlu telaşlar yaşadıklarıniz..düşününce içinden cikilmiyor ama düzene girer diyorum bende dogsunlar heleki vakitlerinde..

Dr amcamız iyi gidiyoruz dedi bugun .1700 civarı ikisinde şükür..inş 37-38 ileri gorucez dedi Allah in izni ile.sağlıkla doğdun tüm yavrular inş..

Kendim kilo veriyordum.artik ye karbonhidrat ve yağlı besinler dedi.. Neredeyse 1 yıldır ilk defa doya doya makarna yicem :KK76::KK76::KK76::KK76:

Yatmak çok zorlar oldu ama bebisler için değer..

Arkadaşlar 34 +5 doğum yaptim dun cuma günü bebeklerini kuveze aldılar erkek olanda bi sorun yokdu ama kız olanda kalp kapakçığı yetersuzmis kalbinde küçük bir delik varmış çocuk kardiyolugu önemli birşey değil kapanır kapanmasada sorun olmaz dedi ama çok korkuyorum birde solunum sorunu var kızımın bol bol benim için dua edin aynı durumu yaşayanlar bana bilgi verebilirmi
Merhabalr cnm oncelikle gozun aydin alabildin mi bebisleei eline.arkadasimsa yeni dogum yapti ona da bebegin kalbinde delik var ufleme sesi geliyor demis dr.sobra uzmana goturmusler uzman her bebegin ilk dogdugunda kalbi delik olur 1yasinda bwlki ilkokul cagina kadar anca kapanir o yuzden sizi 7yil gormek istemiyorum demis.gonlunu ferah tut
İlk zamanlar öyle endişeler oluyor canım. Sonra o endişelerini yerini farklı endişeler alıyor. Hamilelik boyle boyle geçiyor bir şekilde. Ben su an doktorunun söylediği hercseyi onemsemiuorum. Tevekkül etmek lazim. Allah hayirlisini versin sana da.
Kesinlikle dogru ilk basts tutuncak mi sonra kalbi atacak mi Sonra kalbi durursa anlarmiyim Ense kalinligi normali.cikacak ya bisey olurda kavusamazsam evlatlarima ya erken dogarsa ya dogdugunda bi anarmallik olursa derken hayatimiz bu cirpinislarla gececk.
slm canım 29 haftaya kadar calışmıssın sanırım benimde hedefim o yönde acaba kackilo aldın 30. haftaya kadar
Merhaba cnm heer bunye farkli ama ben 30san sonra gidemz duruma gedim.hic birsey yapmayip sadece oturmak bile mahfediyor.10kilo aldim 30.haftaya kadar.beni yoran karnimin sertligi gerginligi oldu.
arkadaslar ben bebeklerimin hareketlerini vajinamin icinde hissediyorum birkaç gündür ve sürekli çisim varmış gibi oluyor. Biraz ayakta kalsam alt kısım kasığım tas gibi sertlesiyor biraz yorulsam sanki kasığıma bisey saplanmış gibi oluyor.
Karnınızda bu ara ara sertleşme çatlayacakmış hissi sizde de var mı
Bir tanesi cok aşağıda ondan mı acaba
Canim dinlenmeni arttir daha cok istirahat et heleki biri asagidaysa hayati uzaktan kumanda yasa;) bende Senn yasadigin sikintilarin aynisini yasadim 30a kadar bi sikinti olmadi ama 30.hafta da rahim.uzunlugum kisalima olunc korkuyla yatmak zorunda kaldim.
kızlar bide benm işyerimde klozet yok alaturka tuvalet var ve ben cok zorlanıyorum eğilip kalkarken bazen endişeleniyorum açılma olur yazanlar var forumlarda.evinizde ya da işinde benim gibi alaturka kullanmak zorunda olan ve bunun riskli olabileceğini düşünen var mı
Benim okulumda da ayni sekildeydi ben risk gormedim bi sikinti olmadi ama ben tam comismedim hic dizlerim yarim kirik vaziyette kullandim.akrobasi;)
ne güzel canım bu haftalara kadar ulaşmışsın inşallah 37 38 .haftaları da görürsün
Bende hep bir sonraki aylara ozenerek zamanimi gecirdim ozellile de30.haftaydi hedefim.simdi 30cok erken geliyo gozume.artik 34,36,38diye hayal kurup dua ediyorumdl.darisi tum hamislere
inşallah canım..... kızım 2280 oğlum 2730 gr doğmuştu ama doğumdan sonra kilo kaybı oldu ikisinde de.... çok şükür şimdi doğdukları kiloya geri geldiler.... artık işim gücüm onları beslemek.... :KK70:
Canim cok sevindim.saglikli olsunlar hayatlari boyunca.besle besle insallah hepimiz emzirirz bebiklerimizi;) Kilolari zaten iyiymis ilk dogduklarinda nasil karnimozda sisiriyorsak cikinca pöf diye sönüyorlar ;)

Merhabalr cnm oncelikle gozun aydin alabildin mi bebisleei eline.arkadasimsa yeni dogum yapti ona da bebegin kalbinde delik var ufleme sesi geliyor demis dr.sobra uzmana goturmusler uzman her bebegin ilk dogdugunda kalbi delik olur 1yasinda bwlki ilkokul cagina kadar anca kapanir o yuzden sizi 7yil gormek istemiyorum demis.gonlunu ferah tut

Kesinlikle dogru ilk basts tutuncak mi sonra kalbi atacak mi Sonra kalbi durursa anlarmiyim Ense kalinligi normali.cikacak ya bisey olurda kavusamazsam evlatlarima ya erken dogarsa ya dogdugunda bi anarmallik olursa derken hayatimiz bu cirpinislarla gececk.

Merhaba cnm heer bunye farkli ama ben 30san sonra gidemz duruma gedim.hic birsey yapmayip sadece oturmak bile mahfediyor.10kilo aldim 30.haftaya kadar.beni yoran karnimin sertligi gerginligi oldu.

Canim dinlenmeni arttir daha cok istirahat et heleki biri asagidaysa hayati uzaktan kumanda yasa:KK66: bende Senn yasadigin sikintilarin aynisini yasadim 30a kadar bi sikinti olmadi ama 30.hafta da rahim.uzunlugum kisalima olunc korkuyla yatmak zorunda kaldim.

Benim okulumda da ayni sekildeydi ben risk gormedim bi sikinti olmadi ama ben tam comismedim hic dizlerim yarim kirik vaziyette kullandim.akrobasi:KK66:

Bende hep bir sonraki aylara ozenerek zamanimi gecirdim ozellile de30.haftaydi hedefim.simdi 30cok erken geliyo gozume.artik 34,36,38diye hayal kurup dua ediyorumdl.darisi tum hamislere

Canim cok sevindim.saglikli olsunlar hayatlari boyunca.besle besle insallah hepimiz emzirirz bebiklerimizi:KK66: Kilolari zaten iyiymis ilk dogduklarinda nasil karnimozda sisiriyorsak cikinca pöf diye sönüyorlar :KK66:
Canım nasılsın. Ben çok zorlanmaya başladım. Sağdan sola dönerken bile canım acıyı.

Canım nasılsın. Ben çok zorlanmaya başladım. Sağdan sola dönerken bile canım acıyı.
Canim bende yattigim yerden kalkarken zorlaniyorum ayakta durmak yurumek zaten zor ve korkuyorumda suyum gelir diye gobusum cok asagida hepte oyleydi.o yuzden hamilelerin genelde bahsettigi nefes alamiyorum durumunu yasamadim hic.

Canim bende yattigim yerden kalkarken zorlaniyorum ayakta durmak yurumek zaten zor ve korkuyorumda suyum gelir diye gobusum cok asagida hepte oyleydi.o yuzden hamilelerin genelde bahsettigi nefes alamiyorum durumunu yasamadim hic.
Ben de su gelmesinden korkuyorum. Allah a emanetler. 36 yi bitirmek nasip olur inş.

Ben de su gelmesinden korkuyorum. Allah a emanetler. 36 yi bitirmek nasip olur inş.

Su an ne sıklıkta gidiyorsun doktora kiloları nasil bebeklerin.
Artık korkma 32 haftayı gören bebek ağartık riski atlatıyor.
Hareketliler mı son zamanlarda artıyor mü hareketleri...

Allah im ne güzel zorlu telaşlar yaşadıklarıniz..düşününce içinden cikilmiyor ama düzene girer diyorum bende dogsunlar heleki vakitlerinde..

Dr amcamız iyi gidiyoruz dedi bugun .1700 civarı ikisinde şükür..inş 37-38 ileri gorucez dedi Allah in izni ile.sağlıkla doğdun tüm yavrular inş..

Kendim kilo veriyordum.artik ye karbonhidrat ve yağlı besinler dedi.. Neredeyse 1 yıldır ilk defa doya doya makarna yicem :KK76::KK76::KK76::KK76:

Yatmak çok zorlar oldu ama bebisler için değer..
ben de dün ilk kez doya doya mantı yiyeyim dedim. bünye fazla karbonhidrata alışık olmadığından resmen mahvoldum. sabaha kadar şişe şişe su içtim habire tuvalete taşındım bugün de midem rahatsız :(

ben de dün ilk kez doya doya mantı yiyeyim dedim. bünye fazla karbonhidrata alışık olmadığından resmen mahvoldum. sabaha kadar şişe şişe su içtim habire tuvalete taşındım bugün de midem rahatsız :KK43:
sana neden karbonhidrat yasagi konuldu ki.bende bugune kadar cnm.hic birsey cekmiyordu aserme.olmadi.gecen survivorda yedikleri iskender doner beni bende aldi dun bende onu yedim aynen gece karnim agridi

Back