- 17 Mart 2015
- 3
- 0
- 1
- 43
teşekkür ederim :)kahvaltidan yarim saat once icersen iyi olur...arkasindan hemen sut icmemen lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim :)kahvaltidan yarim saat once icersen iyi olur...arkasindan hemen sut icmemen lazim
Kizlar merhaba. Bebeklerinizin ikiz oldugunu kacinci haftasinda ogrendiniz. Ben su an 5haftalik hamileyim. Kesyigorduk. Sonradan ikiz olma ihtimali var mi.yoksa olsaydi doktor gorurmuydu
tatlım biz 5+4 iken keseleri gördük ve 7+0 da ise ilk kalp atışlarını duydukKizlar merhaba. Bebeklerinizin ikiz oldugunu kacinci haftasinda ogrendiniz. Ben su an 5haftalik hamileyim. Kesyigorduk. Sonradan ikiz olma ihtimali var mi.yoksa olsaydi doktor gorurmuydu
Benim tek yumurta çift kese tek plesentaydı. İkizler birbirinden kan çalabiliyormuş demişlerdi ama çift yumurtada nasıldır bilemiyorum. Allah yardımcın olsun..arkadaşlar ben 16 haftalık çift yumurta erkek ikizlerine gebeyim,doktorum plasentanın yani eşinin tek olduğunu söyledi bu durum çift plasentaya göre riskliymiş,aranızda böyle bi durumu olan var mı acaba
Bence artik riske atma canim...Sonra bisey olursa keskeler fayda etmiyor hep pismanlik duyarsin...Bir bilsen canim neler neler istiyorda toksoplazmadan korktugum icin yemiyorum...dogumdan sonra doya doya yerim yeterki bebeklerime bisey olmasin diyorum...yaaa geçen gün ben koca bıtane nar yedım canım çok istemıştı hala daha olsa yerım o kadar yani nette okudum kımı yerde zararlı kımı yerde değil dıye tereddutteydım keşke zararı olmasa
bende de bas agrısı çok olmustu senin haftalarında. ben çareyi patates te buldum. dilimleyim basıma sarıp uyuyodum.uyandıgımda hep gecmişti. patatestin suyu yararlıymısHayirli aksamlar arkadaslar. 12+1 ikiz gebelik benimkiside. Size bir sorum olacakti. Bir kac haftadir cok siddetli bas agrisi cekiyorum. Parasetamol icerikli agri kesici almak istemiyorum. Daha dogrusu agri kesici almak istemiyorum. Bana baska bir sey önerebilir misiniz? Özellikle aksamlari daha fazla hissediyorum.
canım dedğin haftalarda baş ağrısı olabiliyor.kan sulandırıcı iğne kullanıyormusun?benim ondan kaynaklıydı ilaç içmedim ben hiç.ama parol alabilirsin en fazla biliyorsun.akşamları erken yatıyordum öyle geçirdim yoksa cekilcek gibi değildi.Hayirli aksamlar arkadaslar. 12+1 ikiz gebelik benimkiside. Size bir sorum olacakti. Bir kac haftadir cok siddetli bas agrisi cekiyorum. Parasetamol icerikli agri kesici almak istemiyorum. Daha dogrusu agri kesici almak istemiyorum. Bana baska bir sey önerebilir misiniz? Özellikle aksamlari daha fazla hissediyorum.
gözün aydın cnm gec hissetmişşin hareketlerini benim daha erken baslamıstı.bebeklerin cinsiyeti nedir?kızlar allahıma binlerce sükür yavrularımın haraketmerini hissetmeye basladım. çok güzel bir duyguymusss
5 haftalıkken tek gebelikti, 7 haftalık kalbini duymaya gittiğimde ikiye cıktılar kuzularKizlar merhaba. Bebeklerinizin ikiz oldugunu kacinci haftasinda ogrendiniz. Ben su an 5haftalik hamileyim. Kesyigorduk. Sonradan ikiz olma ihtimali var mi.yoksa olsaydi doktor gorurmuydu
bende 20.haftada net hissetmeye başlamıştımkızlar allahıma binlerce sükür yavrularımın haraketmerini hissetmeye basladım. çok güzel bir duyguymusss
dun gittik doktora 6 cm olmuslar:)
Hayirli aksamlar arkadaslar. 12+1 ikiz gebelik benimkiside. Size bir sorum olacakti. Bir kac haftadir cok siddetli bas agrisi cekiyorum. Parasetamol icerikli agri kesici almak istemiyorum. Daha dogrusu agri kesici almak istemiyorum. Bana baska bir sey önerebilir misiniz? Özellikle aksamlari daha fazla hissediyorum.
gecmis olsun, ilac icmek istemiyorsanbasini soguk suya 2-3 dakika kadar tutmak bende cok ise yariyordu. Birde bokoma diye bir masaj aleti var esim bana yapinca ise yariyordu. insanin tuylerini diken diken yapiyor ve ilginc bir sekilde ise yariyor. linkiHayirli aksamlar arkadaslar. 12+1 ikiz gebelik benimkiside. Size bir sorum olacakti. Bir kac haftadir cok siddetli bas agrisi cekiyorum. Parasetamol icerikli agri kesici almak istemiyorum. Daha dogrusu agri kesici almak istemiyorum. Bana baska bir sey önerebilir misiniz? Özellikle aksamlari daha fazla hissediyorum.