• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kizlar merhaba. Bebeklerinizin ikiz oldugunu kacinci haftasinda ogrendiniz. Ben su an 5haftalik hamileyim. Kesyigorduk. Sonradan ikiz olma ihtimali var mi.yoksa olsaydi doktor gorurmuydu

Kizlar merhaba. Bebeklerinizin ikiz oldugunu kacinci haftasinda ogrendiniz. Ben su an 5haftalik hamileyim. Kesyigorduk. Sonradan ikiz olma ihtimali var mi.yoksa olsaydi doktor gorurmuydu

ben ilk keseyi gördüğümde tekti. .sonrasında tek kese iki oldu ikizlerim tabi. ama 5 haftada bende tek kese gördük ikizken .en fazla 7 haftaya belli olur hakında hayırlısı olsun cnm tebrikler.

arkadaşlar ben 16 haftalık çift yumurta erkek ikizlerine gebeyim,doktorum plasentanın yani eşinin tek olduğunu söyledi bu durum çift plasentaya göre riskliymiş,aranızda böyle bi durumu olan var mı acaba

arkadaşlar ben 16 haftalık çift yumurta erkek ikizlerine gebeyim,doktorum plasentanın yani eşinin tek olduğunu söyledi bu durum çift plasentaya göre riskliymiş,aranızda böyle bi durumu olan var mı acaba
Benim tek yumurta çift kese tek plesentaydı. İkizler birbirinden kan çalabiliyormuş demişlerdi ama çift yumurtada nasıldır bilemiyorum. Allah yardımcın olsun..

twinrose twinrose cnm en kisa zamanda bebislere kavusursun ins. Orda onlara çok iyi bakıyorlar gözün arkada kalmasın benim ilk kızimda kuvezde kaldı. Kilosu uygun olunca taburcu ettiler.

yaaa geçen gün ben koca bıtane nar yedım canım çok istemıştı hala daha olsa yerım o kadar yani nette okudum kımı yerde zararlı kımı yerde değil dıye tereddutteydım keşke zararı olmasa
Bence artik riske atma canim...Sonra bisey olursa keskeler fayda etmiyor hep pismanlik duyarsin...Bir bilsen canim neler neler istiyorda toksoplazmadan korktugum icin yemiyorum...dogumdan sonra doya doya yerim yeterki bebeklerime bisey olmasin diyorum...

Hayirli aksamlar arkadaslar. 12+1 ikiz gebelik benimkiside. Size bir sorum olacakti. Bir kac haftadir cok siddetli bas agrisi cekiyorum. Parasetamol icerikli agri kesici almak istemiyorum. Daha dogrusu agri kesici almak istemiyorum. Bana baska bir sey önerebilir misiniz? Özellikle aksamlari daha fazla hissediyorum.

Hayirli aksamlar arkadaslar. 12+1 ikiz gebelik benimkiside. Size bir sorum olacakti. Bir kac haftadir cok siddetli bas agrisi cekiyorum. Parasetamol icerikli agri kesici almak istemiyorum. Daha dogrusu agri kesici almak istemiyorum. Bana baska bir sey önerebilir misiniz? Özellikle aksamlari daha fazla hissediyorum.
bende de bas agrısı çok olmustu senin haftalarında. ben çareyi patates te buldum. dilimleyim basıma sarıp uyuyodum.uyandıgımda hep gecmişti. patatestin suyu yararlıymıs

canım dedğin haftalarda baş ağrısı olabiliyor.kan sulandırıcı iğne kullanıyormusun?benim ondan kaynaklıydı ilaç içmedim ben hiç.ama parol alabilirsin en fazla biliyorsun.akşamları erken yatıyordum öyle geçirdim yoksa cekilcek gibi değildi.

5 haftalıkken tek gebelikti, 7 haftalık kalbini duymaya gittiğimde ikiye cıktılar kuzular

dun gittik doktora 6 cm olmuslar:)

Cinsiyetini söylediler mi bende haftaya gideceğim de soylemezse diye korkuyorum :eek:
Birde dün izinliydim evde ayakta kaldım biraz sabah uyandım karnima çift taraflı bıçak batırıyor sanki birileri oksurdukce sanki sapliyorlar birşeyleri bişey olmuş mudur sizce kan falan yok ama korkuyorum birşey olur mu diye :KK43:haftaya gideceğim perşembe günü doktor a erken mi gitsem?:KK17:

bendede vardı bas ağrısı fena halde kafamı yastığa atıyodum hemen.ama inatla hap kullanmadım bebişler için.sonrasında geçti belki 15 , 20 gün sürdü şükür şimdi yok okadar. dinlenmeye çalış cnmm rabbim şifa versin inş.

gecmis olsun, ilac icmek istemiyorsanbasini soguk suya 2-3 dakika kadar tutmak bende cok ise yariyordu. Birde bokoma diye bir masaj aleti var esim bana yapinca ise yariyordu. insanin tuylerini diken diken yapiyor ve ilginc bir sekilde ise yariyor. linki
http://www.hepsiburada.com/liste/ka...x?productId=dkviz10056200&categoryId=18033489

Yalniz, kendiniz yapinca ise yaramiyor baskasinin yapmasi lazim.

Back