2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Hayırlı oldun ciğer geliştirici olmuşmuydunuz. Bbirde bebişler ne kadar doğmuştu.

yok doktorum ciğer geliştirici iğneyi önermedi. gelişimleri güzel ve erken doğum tehlikesi yok her şey normal diye.... o iğne bebeğin gelişimini durduruyormuş. ama evdeki hesap çarşıya uymadı. salı kontrol vardı cuma sabahı doğum oldu :) oğlum 2730 kızım 2280 gr doğdu. ama doğumdan sonra kilo kaybı oldu tabi. şimdi tekrardan aynı kilolarına ulaştılar amaçok şükür.

mrb canım ben de aynı sen gibi 34+4 günlük doğum yaptı. bizim de solunum problemi vardı ve 1 hafta küvezde kaldılar..... şu anda evdeler ve sağlıklılar. sadece kızımda biraz beslenme sorunu var emmekte zorlanıyor ve sütümü sağıp biberonla veriyorum. ayrıca görümcemin ikizleri de erken doğmuştu ve onların birinin de kalbi delikti. hiçbir sıkıntı olmadı kendiliğinden kapandı gitti. üzme kendini. inşallah bir an önce sağlıklarına kavuşurlar....

Cnm gozun aydin sorunsuz sag salim eline almana cok sevindm.insallh kilo kaybi yasadigin son sikinti olur.dogum kilolari kacti.emiyor olmalari super nazar degmesin

inşallah canım..... kızım 2280 oğlum 2730 gr doğmuştu ama doğumdan sonra kilo kaybı oldu ikisinde de.... çok şükür şimdi doğdukları kiloya geri geldiler.... artık işim gücüm onları beslemek....

Benim tek yumurta çift kese tek plesentaydı. İkizler birbirinden kan çalabiliyormuş demişlerdi ama çift yumurtada nasıldır bilemiyorum. Allah yardımcın olsun..
anladım canım teşekkürler,evet doktorumda aynısını dedi birbirinden kan çalma durumu olabiliyormuş,çok kafama takmıştım ama yapcak bişi yok herşey Allahtan

Benimkilerden biri de asagida bende de karnimin alt kismi tas gibi.gerci benim cogu zaman her tarafi tas gibi azicik birsey yesem karnim catlayacak gibi.surekli de tuvaletim geliyor azicik birsey yapip cikiyorum.

of canım aynı problem bende de var kaç aydır. bebeklerin biri aşağıda olduğundan öyle onun hareketleri resmen vajinada gibi... taş gibi sertleşmeler de yalancı sancı olabilir bir doktorunla konuş bende de çok oluyor

Maşallah sağlıkla sıhhatle büyüsün ler ins. Benim bebeklerim de sarilik oldular hergün biluribin bakılıyor kandan. Beslemek çok önemliy mis ben sag ip veriyorum..sen nasıl yapıyorsun emziriyor musun.benimkiler çabuk yoruluyor riske atma mak için sagiyorum biberonla veriyorum.eemzirme oolduğu zaman aynı anda acikirlar sa napiyorsun

Progestan alıyorum zaten bu hafta son kere al dedi ikiz olduğu için her halikarda erken doğmak isteyecekler bebekleri kuveze almak istemiyorum 37.hafta sezaryen ile alacağım dedi bir yönden aklıma yattı çünkü komşum ikizlerini 6.ayda doğurdu doktor zamanında yapalım demiş yaptirmamis ama ikiside yasamadi.serviks e falan bakmadi anladığım kadarıyla belki bu gittiğimde söyler ya da ben sorarım biraz pirpirikli bir doktorum var pihtilasma taşıyıcısı olduğum halde cleaxen iğne verdi onu vuruyorum her gün ihtimali bile önemli dedi ondan olabilir..evdeki hesap çarşıya uyar mi bilmem ama bebekler önden gidiyor iki gün kurban bayramına doğum var damızlık niyetine beni kesecekler benden bir tavsiye lütfen sezaryen ameliyatını izlemeyin video olarak

Benimkilerden biri de asagida bende de karnimin alt kismi tas gibi.gerci benim cogu zaman her tarafi tas gibi azicik birsey yesem karnim catlayacak gibi.surekli de tuvaletim geliyor azicik birsey yapip cikiyorum.

Doktora gittim. Daha ben bisey demeden bakınca ağrı mı var dedi
Fakat benim zaten evhamli oldugumu sezip fazla bisey söylemedi sadece yat yorma kendini dedi ve progestan verdi.
Bir iki gun biraz yorulmuştum sanırım o yüzden oldu.
En azından 32 haftayı gecmek icin yatmalisin dedi ısı bırak artık dedi yada is yerinde iki saatte bir yatıp biraz dinlenecek bir yer ayarla dedi.

Demek ki arkadaslar alışverişi falan 26 da bitirmek lazım.
Daha ben buyuk eşyaları almadım ikeada falan uzun uzun gezip bakarım diye düşünüyordum.
Bebek arabalarını falan gezip inceleyecektim. Ama galiba yapamicam.
Evi supurunce bile karnım tas gibi oluyor ve cisim varmış hissi oluyor hemen

Canım Artik süpürge falan yapma. Rapor alma imkânın varsa bundan sonrasını evde geçir. 30 lu haftalarda insanin hic birşey yapacak hali olmuyor. Bir iki haftadır her tarafim agriyo

benim yardımcı olacak kimsem yok yatıyorum genelde ama ufak tefek temizlik ve yemek yapıyorum
korktum bak şimdi dikkat et sende bundan sonra çalışıyorsan bırak bencede riske girme

Canım Artik süpürge falan yapma. Rapor alma imkânın varsa bundan sonrasını evde geçir. 30 lu haftalarda insanin hic birşey yapacak hali olmuyor. Bir iki haftadır her tarafim agriyo

Evet galiba 30 lu haftalarda bugünlerimizi cok arayacağız.
Cok dikkat edeceğim bundan sonra.
Sen dogum icin istanbulda hastane arayisindaydin buldun mü nerede olacak dogum.

anladım canım teşekkürler,evet doktorumda aynısını dedi birbirinden kan çalma durumu olabiliyormuş,çok kafama takmıştım ama yapcak bişi yok herşey Allahtan
Bana da öyle demişlerdi ama hiçbişey olmadı çok şükür. Kiloları yakın dogdu lar kafana hiç takma üzülme. Herşeyin Hayırlişi.

Evet galiba 30 lu haftalarda bugünlerimizi cok arayacağız.
Cok dikkat edeceğim bundan sonra.
Sen dogum icin istanbulda hastane arayisindaydin buldun mü nerede olacak dogum.
Hastane buldum ama doktorun şimdilik erken doğum görünmüyor diye diye bugüne vrldim

Kan sulandirici Igne kullaniyorum. Fragmin. Bas agrisi yaptigini bilmiyordum. Cok tesekkür ederim.

Cok tesekkür ederim. Almisti esim kendisi icin. Onu da kullandim iyi geldigi dogru.

Tesekkür ederim. Bende ayni durumdayim. Agri kesici icmekten korkuyorum :):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…