- 26 Mart 2014
- 245
- 141
- 53
Hayırlı oldun ciğer geliştirici olmuşmuydunuz. Bbirde bebişler ne kadar doğmuştu.
Arkadaşlar 34 +5 doğum yaptim dun cuma günü bebeklerini kuveze aldılar erkek olanda bi sorun yokdu ama kız olanda kalp kapakçığı yetersuzmis kalbinde küçük bir delik varmış çocuk kardiyolugu önemli birşey değil kapanır kapanmasada sorun olmaz dedi ama çok korkuyorum birde solunum sorunu var kızımın bol bol benim için dua edin aynı durumu yaşayanlar bana bilgi verebilirmi
Cnm gozun aydin sorunsuz sag salim eline almana cok sevindm.insallh kilo kaybi yasadigin son sikinti olur.dogum kilolari kacti.emiyor olmalari super nazar degmesin
anladım canım teşekkürler,evet doktorumda aynısını dedi birbirinden kan çalma durumu olabiliyormuş,çok kafama takmıştım ama yapcak bişi yok herşey AllahtanBenim tek yumurta çift kese tek plesentaydı. İkizler birbirinden kan çalabiliyormuş demişlerdi ama çift yumurtada nasıldır bilemiyorum. Allah yardımcın olsun..
arkadaslar ben bebeklerimin hareketlerini vajinamin icinde hissediyorum birkaç gündür ve sürekli çisim varmış gibi oluyor. Biraz ayakta kalsam alt kısım kasığım tas gibi sertlesiyor biraz yorulsam sanki kasığıma bisey saplanmış gibi oluyor.
Karnınızda bu ara ara sertleşme çatlayacakmış hissi sizde de var mı
Bir tanesi cok aşağıda ondan mı acaba
of canım aynı problem bende de var kaç aydır. bebeklerin biri aşağıda olduğundan öyle onun hareketleri resmen vajinada gibi... taş gibi sertleşmeler de yalancı sancı olabilir bir doktorunla konuş bende de çok oluyorarkadaslar ben bebeklerimin hareketlerini vajinamin icinde hissediyorum birkaç gündür ve sürekli çisim varmış gibi oluyor. Biraz ayakta kalsam alt kısım kasığım tas gibi sertlesiyor biraz yorulsam sanki kasığıma bisey saplanmış gibi oluyor.
Karnınızda bu ara ara sertleşme çatlayacakmış hissi sizde de var mı
Bir tanesi cok aşağıda ondan mı acaba
Maşallah sağlıkla sıhhatle büyüsün ler ins. Benim bebeklerim de sarilik oldular hergün biluribin bakılıyor kandan. Beslemek çok önemliy mis ben sag ip veriyorum..sen nasıl yapıyorsun emziriyor musun.benimkiler çabuk yoruluyor riske atma mak için sagiyorum biberonla veriyorum.eemzirme oolduğu zaman aynı anda acikirlar sa napiyorsuninşallah canım..... kızım 2280 oğlum 2730 gr doğmuştu ama doğumdan sonra kilo kaybı oldu ikisinde de.... çok şükür şimdi doğdukları kiloya geri geldiler.... artık işim gücüm onları beslemek....
Progestan alıyorum zaten bu hafta son kere al dedi ikiz olduğu için her halikarda erken doğmak isteyecekler bebekleri kuveze almak istemiyorum 37.hafta sezaryen ile alacağım dedi bir yönden aklıma yattı çünkü komşum ikizlerini 6.ayda doğurdu doktor zamanında yapalım demiş yaptirmamis ama ikiside yasamadi.serviks e falan bakmadi anladığım kadarıyla belki bu gittiğimde söyler ya da ben sorarım biraz pirpirikli bir doktorum var pihtilasma taşıyıcısı olduğum halde cleaxen iğne verdi onu vuruyorum her gün ihtimali bile önemli dedi ondan olabilir..evdeki hesap çarşıya uyar mi bilmem ama bebekler önden gidiyor iki gün kurban bayramına doğum vardüşük riskin kalksın da varmıymışki? serviks boyunu ölçtürsene.zaten gerek duyarsa diker ama öyle simdiden kafadan dikcem demek sacma.cunku gerek duyulur ve uzunlugu kısa ise dikiyorlar.progestan kullanıyorsan o da önlüyor zaten.
bende az önce yemek yaparken zor durdum sürekli basınç hissediyorum rahmimde ve benimde sanki sürekli lavobaya
gitmem gerekiyormuş hissi var özellikle son iki haftadır daha fazla oluyor benim randevum 2 hafta sonra bende doktora sormayı düsünüyordum
Benimkilerden biri de asagida bende de karnimin alt kismi tas gibi.gerci benim cogu zaman her tarafi tas gibi azicik birsey yesem karnim catlayacak gibi.surekli de tuvaletim geliyor azicik birsey yapip cikiyorum.
of canım aynı problem bende de var kaç aydır. bebeklerin biri aşağıda olduğundan öyle onun hareketleri resmen vajinada gibi... taş gibi sertleşmeler de yalancı sancı olabilir bir doktorunla konuş bende de çok oluyor
Canım Artik süpürge falan yapma. Rapor alma imkânın varsa bundan sonrasını evde geçir. 30 lu haftalarda insanin hic birşey yapacak hali olmuyor. Bir iki haftadır her tarafim agriyoDoktora gittim. Daha ben bisey demeden bakınca ağrı mı var dedi
Fakat benim zaten evhamli oldugumu sezip fazla bisey söylemedi sadece yat yorma kendini dedi ve progestan verdi.
Bir iki gun biraz yorulmuştum sanırım o yüzden oldu.
En azından 32 haftayı gecmek icin yatmalisin dedi ısı bırak artık dedi yada is yerinde iki saatte bir yatıp biraz dinlenecek bir yer ayarla dedi.
Demek ki arkadaslar alışverişi falan 26 da bitirmek lazım.
Daha ben buyuk eşyaları almadım ikeada falan uzun uzun gezip bakarım diye düşünüyordum.
Bebek arabalarını falan gezip inceleyecektim. Ama galiba yapamicam.
Evi supurunce bile karnım tas gibi oluyor ve cisim varmış hissi oluyor hemen
benim yardımcı olacak kimsem yok yatıyorum genelde ama ufak tefek temizlik ve yemek yapıyorumDoktora gittim. Daha ben bisey demeden bakınca ağrı mı var dedi
Fakat benim zaten evhamli oldugumu sezip fazla bisey söylemedi sadece yat yorma kendini dedi ve progestan verdi.
Bir iki gun biraz yorulmuştum sanırım o yüzden oldu.
En azından 32 haftayı gecmek icin yatmalisin dedi ısı bırak artık dedi yada is yerinde iki saatte bir yatıp biraz dinlenecek bir yer ayarla dedi.
Demek ki arkadaslar alışverişi falan 26 da bitirmek lazım.
Daha ben buyuk eşyaları almadım ikeada falan uzun uzun gezip bakarım diye düşünüyordum.
Bebek arabalarını falan gezip inceleyecektim. Ama galiba yapamicam.
Evi supurunce bile karnım tas gibi oluyor ve cisim varmış hissi oluyor hemen
Canım Artik süpürge falan yapma. Rapor alma imkânın varsa bundan sonrasını evde geçir. 30 lu haftalarda insanin hic birşey yapacak hali olmuyor. Bir iki haftadır her tarafim agriyo
Bana da öyle demişlerdi ama hiçbişey olmadı çok şükür. Kiloları yakın dogdu lar kafana hiç takma üzülme. Herşeyin Hayırlişi.anladım canım teşekkürler,evet doktorumda aynısını dedi birbirinden kan çalma durumu olabiliyormuş,çok kafama takmıştım ama yapcak bişi yok herşey Allahtan
Hastane buldum ama doktorun şimdilik erken doğum görünmüyor diye diye bugüne vrldimEvet galiba 30 lu haftalarda bugünlerimizi cok arayacağız.
Cok dikkat edeceğim bundan sonra.
Sen dogum icin istanbulda hastane arayisindaydin buldun mü nerede olacak dogum.
Bulunduğum yerde yapicam fogumuBana da öyle demişlerdi ama hiçbişey olmadı çok şükür. Kiloları yakın dogdu lar kafana hiç takma üzülme. Herşeyin Hayırlişi.
ne güzel canım bu haftalara kadar ulaşmışsın inşallah 37 38 .haftaları da görürsünHastane buldum ama doktorun şimdilik erken doğum görünmüyor diye diye bugüne vrldim
Kan sulandirici Igne kullaniyorum. Fragmin. Bas agrisi yaptigini bilmiyordum. Cok tesekkür ederim.canım dedğin haftalarda baş ağrısı olabiliyor.kan sulandırıcı iğne kullanıyormusun?benim ondan kaynaklıydı ilaç içmedim ben hiç.ama parol alabilirsin en fazla biliyorsun.akşamları erken yatıyordum öyle geçirdim yoksa cekilcek gibi değildi.
Cok tesekkür ederim patatesi deneyecegim hemenbende de bas agrısı çok olmustu senin haftalarında. ben çareyi patates te buldum. dilimleyim basıma sarıp uyuyodum.uyandıgımda hep gecmişti. patatestin suyu yararlıymıs
Cok tesekkür ederim. Almisti esim kendisi icin. Onu da kullandim iyi geldigi dogru.gecmis olsun, ilac icmek istemiyorsanbasini soguk suya 2-3 dakika kadar tutmak bende cok ise yariyordu. Birde bokoma diye bir masaj aleti var esim bana yapinca ise yariyordu. insanin tuylerini diken diken yapiyor ve ilginc bir sekilde ise yariyor. linki
http://www.hepsiburada.com/liste/ka...x?productId=dkviz10056200&categoryId=18033489
Yalniz, kendiniz yapinca ise yaramiyor baskasinin yapmasi lazim.
Tesekkür ederim. Bende ayni durumdayim. Agri kesici icmekten korkuyorum :):o baş ağrıları sık sık bende de oluyor malesef hiç birsey yok fayda edecek agrı kesıcı bende içmiyorum doktorum parol içebilirsin dedi ama yınede dayanıyorum yapacak bısey yok basına masaj yap agrıyan yere buz koy bıldgım bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?