• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

kızlar birkaç gündür anüs bölgemde bir rahatsızlık ve acı vardı. ben de sivilce falandır diye düşündüm başta. dün banyo sonrası zorla aynada baktım ki orada bir et parçası belirmiş. daha önce hiç böyle bir problemim yoktu. çok moralim bozuldu. internetten biraz araştırma yaptım hamilelikte basur veya hemoroid çıkabiliyormuş bebeklerin baskısından ama kimisi hamilelik sonrası geçer diyor kimisi geçmez diyor. böyle bir şey yaşayan ya da duyan var mı? doktorla da bir görüşeceğim... şu hamilelik süresince çıkmayan rahatsızlığım kalmayacak sanırım :110::KK61:

Henüz başlamadım, sanırım burada en geç yapan ben olacağım bu gidişle. Hep korkularım vardı başlamak istemedim. 30 hafta olunca düşünüyorum insallah
bende başlamadım henüz.28.haftadan sonra başlarım inşallah zaten ben herşeyi internetden almayı düşünüyorum
burda fazla seçenek yok olanlarda çok pahalı

Mrb arkadaşlar birşey sormak istiyorum ikiz gebelik te ikinci bebek sonradan görünebiliyormus. Bana 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edilmisti. 5+6 günlük ken 1kese göründü. Ama dr 2. Kese sonra görünebilir demişti. Böyle bir durum yasiyan varmi? Varsa kacinci haftalarda oldunu yazarsaniz sevinirim.
biz 7.5 haftalik gittigimiz icin artik hersey belirmisti. B hcg kac cikti o az cok tahmin verir. Ama oluyor oyle. Cok kisi yasiyor. Hatta ben bir dorduz hikayesi okumustum. Her hafta bir tane gormusler. 5. Hafta dr. Tekrar gel bakalim demis. Kadin da daha size gelm3m her hafta bir tane artiriyorsunuz esprisi yapmis filan. Cok guzel anlatmisti cok gulmustum.

Kizlar adalat kullanan var mi. Acilmam var
canim kulanmiyorum ama kullanan var biliyorum. Acilman varmis kullanmalisin bence ihmal etme. O ilaclarla sonuna 38 39 lara gidenleri biliyorum. Rahat ol

Henüz başlamadım, sanırım burada en geç yapan ben olacağım bu gidişle. Hep korkularım vardı başlamak istemedim. 30 hafta olunca düşünüyorum insallah
merak etme senden gec yapacak biri var "ben" :) 32-33 haftalarda yapmaya basliycam alisverisimi ,bazi sebeplerden dolayi beklemem gerekti cunku biraz...

Acilma 10 gun onceki muayrnede cikti.1 cm. Doktor pek onemsemedi. Serviksi daha cok onemsiyo sanirrim. Yatiyorum evde. Gunde kac tsne kullaniyosun adalati bana 1 tane vrrfi
Ben gun iki defa kullamiyordum son kontrolde dr durumumu begendi 1e dusurdu.bir hafta sonra iyuysem biraktiracak.kanitlnmis bi etkisinisin olmadigi soyledi.progesteronun adalata gore kanitlnmis etkisi varmis onu kullnmaya decm dedi

Ben gun iki defa kullamiyordum son kontrolde dr durumumu begendi 1e dusurdu.bir hafta sonra iyuysem biraktiracak.kanitlnmis bi etkisinisin olmadigi soyledi.progesteronun adalata gore kanitlnmis etkisi varmis onu kullnmaya decm dedi

Benimki 36 ya kafar devam etyirrcekk sanirim

merak etme senden gec yapacak biri var "ben" :) 32-33 haftalarda yapmaya basliycam alisverisimi ,bazi sebeplerden dolayi beklemem gerekti cunku biraz...
Aslında bende oyle düşünüyordum ama gecen haftaki Halim ile bu haftaki bile farklı oyle olunca karar değiştirdim, çünkü gezip almak istiyorum, sanırım 32-33lerde gezmek cok zor olacak. Yalnız benim yasım var ondan böyle herhalde. Oğlumda 39. Haftada ev temizliği yapıyordum. Ne yapalım bebisler sağlıklı olsunlarda yaticaz biraz.

mrb canım ben 34+4 günlükken doğum yaptım bebeklerim 1 hafta küvezde kaldılar. şu anda evdeler çok şükür ikisi de iyi. emziriyorum mama veriyorum. doğumdan sonra kilo kaybetmişler. şimdi kilo aldırmaya çalışıyoruz. salı kontrol var. inşallah iyi beslenmişlerdir
Cnm gozun aydin sorunsuz sag salim eline almana cok sevindm.insallh kilo kaybi yasadigin son sikinti olur.dogum kilolari kacti.emiyor olmalari super nazar degmesin

moralim cok bozuk kendimde okadar sorun cıktı hiç takmadım ama bebeklerime bişey olur endişesi moralimi cok bozdu.tokluk sekerim haddinden fazla cıktı.doktora gitcem artk diyet mi ne isterse artık bebeğimin beynindeki şey ventrikülomegali ymiş.araştrıdım dahada üzüldüm
canm allh acil sifa versin insallah her hangi bir sikinti olmaz tokluk sekerini tkma alla diyetle vs ile duselir.bebegin ile ilgili terimi anlamadim ne oluyormus o

Arkadaşlar 34 +5 doğum yaptim dun cuma günü bebeklerini kuveze aldılar erkek olanda bi sorun yokdu ama kız olanda kalp kapakçığı yetersuzmis kalbinde küçük bir delik varmış çocuk kardiyolugu önemli birşey değil kapanır kapanmasada sorun olmaz dedi ama çok korkuyorum birde solunum sorunu var kızımın bol bol benim için dua edin aynı durumu yaşayanlar bana bilgi verebilirmi
Canim oncelikle gozunuz aydin.kavusmussun kuzulara.kalp ile ilgili son gelisme nedir ciktilar mi kuvezden.insallh bi slkonti olmayack cunku kalple ilgili kimisi bu delikler zsmnla kpaniyor diyor.insallh hersey yolunda gider

Aslında bende oyle düşünüyordum ama gecen haftaki Halim ile bu haftaki bile farklı oyle olunca karar değiştirdim, çünkü gezip almak istiyorum, sanırım 32-33lerde gezmek cok zor olacak. Yalnız benim yasım var ondan böyle herhalde. Oğlumda 39. Haftada ev temizliği yapıyordum. Ne yapalım bebisler sağlıklı olsunlarda yaticaz biraz.
Kizlar heekesin gebeligi farklidir ama ben 29.haftaya kadr okula devam ediyirdum
30.hafta ile birlikte hersey degisti
Alisverirsi bende netten Yptim cogunuda anneler aldi.suan onlari yikma utuleme cok zor benim.icin onuda ben yapamadim hatta hastane cantami hazirlamam gerekiyor onus yapamiyom.ayakta illak.durursunuz ama bir sure sonra basinc artiyor belinoz agriyor.keyfini cikarmak isteyen alosverisi yapsin yatsin;)

Back