Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 11 haftalik tek yumurta ikizlerine hamileyim:) monokaryotik diamniyotik:) ins. herkes saglikla kavusur bebislerine:)[/Q.
Hayirli olsun,Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.
26 da bsslsdim 30 da cogunu biyirdim. Su an kipirdayacak halim yokArkadaşlar alisverisinizi kacinci haftada yapmaya basladiniz
Benimde aynı. Sağlıklara kucağınıza alırsınız umarım.ben 11 haftalik tek yumurta ikizlerine hamileyim:) monokaryotik diamniyotik:) ins. herkes saglikla kavusur bebislerine:)
Henüz başlamadım, sanırım burada en geç yapan ben olacağım bu gidişle. Hep korkularım vardı başlamak istemedim. 30 hafta olunca düşünüyorum insallahArkadaşlar alisverisinizi kacinci haftada yapmaya basladiniz
2bilinmeyen canum ben varim.sendr acilmami basladi ben 15gun once serviksim 1.2 civarina dusunce basldm.adalat+progestanKizlar adalat kullanan var mi. Acilmam var
20 civarı başladım ben.Arkadaşlar alisverisinizi kacinci haftada yapmaya basladiniz
Acilma 10 gun onceki muayrnede cikti.1 cm. Doktor pek onemsemedi. Serviksi daha cok onemsiyo sanirrim. Yatiyorum evde. Gunde kac tsne kullaniyosun adalati bana 1 tane vrrfi2bilinmeyen canum ben varim.sendr acilmami basladi ben 15gun once serviksim 1.2 civarina dusunce basldm.adalat+progestan
bende başlamadım henüz.28.haftadan sonra başlarım inşallah zaten ben herşeyi internetden almayı düşünüyorumHenüz başlamadım, sanırım burada en geç yapan ben olacağım bu gidişle. Hep korkularım vardı başlamak istemedim. 30 hafta olunca düşünüyorum insallah
biz 7.5 haftalik gittigimiz icin artik hersey belirmisti. B hcg kac cikti o az cok tahmin verir. Ama oluyor oyle. Cok kisi yasiyor. Hatta ben bir dorduz hikayesi okumustum. Her hafta bir tane gormusler. 5. Hafta dr. Tekrar gel bakalim demis. Kadin da daha size gelm3m her hafta bir tane artiriyorsunuz esprisi yapmis filan. Cok guzel anlatmisti cok gulmustum.Mrb arkadaşlar birşey sormak istiyorum ikiz gebelik te ikinci bebek sonradan görünebiliyormus. Bana 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edilmisti. 5+6 günlük ken 1kese göründü. Ama dr 2. Kese sonra görünebilir demişti. Böyle bir durum yasiyan varmi? Varsa kacinci haftalarda oldunu yazarsaniz sevinirim.
canim kulanmiyorum ama kullanan var biliyorum. Acilman varmis kullanmalisin bence ihmal etme. O ilaclarla sonuna 38 39 lara gidenleri biliyorum. Rahat olKizlar adalat kullanan var mi. Acilmam var
merak etme senden gec yapacak biri var "ben" :) 32-33 haftalarda yapmaya basliycam alisverisimi ,bazi sebeplerden dolayi beklemem gerekti cunku biraz...Henüz başlamadım, sanırım burada en geç yapan ben olacağım bu gidişle. Hep korkularım vardı başlamak istemedim. 30 hafta olunca düşünüyorum insallah
Ben gun iki defa kullamiyordum son kontrolde dr durumumu begendi 1e dusurdu.bir hafta sonra iyuysem biraktiracak.kanitlnmis bi etkisinisin olmadigi soyledi.progesteronun adalata gore kanitlnmis etkisi varmis onu kullnmaya decm dediAcilma 10 gun onceki muayrnede cikti.1 cm. Doktor pek onemsemedi. Serviksi daha cok onemsiyo sanirrim. Yatiyorum evde. Gunde kac tsne kullaniyosun adalati bana 1 tane vrrfi
Ben gun iki defa kullamiyordum son kontrolde dr durumumu begendi 1e dusurdu.bir hafta sonra iyuysem biraktiracak.kanitlnmis bi etkisinisin olmadigi soyledi.progesteronun adalata gore kanitlnmis etkisi varmis onu kullnmaya decm dedi
Aslında bende oyle düşünüyordum ama gecen haftaki Halim ile bu haftaki bile farklı oyle olunca karar değiştirdim, çünkü gezip almak istiyorum, sanırım 32-33lerde gezmek cok zor olacak. Yalnız benim yasım var ondan böyle herhalde. Oğlumda 39. Haftada ev temizliği yapıyordum. Ne yapalım bebisler sağlıklı olsunlarda yaticaz biraz.merak etme senden gec yapacak biri var "ben" :) 32-33 haftalarda yapmaya basliycam alisverisimi ,bazi sebeplerden dolayi beklemem gerekti cunku biraz...
Cnm gozun aydin sorunsuz sag salim eline almana cok sevindm.insallh kilo kaybi yasadigin son sikinti olur.dogum kilolari kacti.emiyor olmalari super nazar degmesinmrb canım ben 34+4 günlükken doğum yaptım bebeklerim 1 hafta küvezde kaldılar. şu anda evdeler çok şükür ikisi de iyi. emziriyorum mama veriyorum. doğumdan sonra kilo kaybetmişler. şimdi kilo aldırmaya çalışıyoruz. salı kontrol var. inşallah iyi beslenmişlerdir
canm allh acil sifa versin insallah her hangi bir sikinti olmaz tokluk sekerini tkma alla diyetle vs ile duselir.bebegin ile ilgili terimi anlamadim ne oluyormus omoralim cok bozuk kendimde okadar sorun cıktı hiç takmadım ama bebeklerime bişey olur endişesi moralimi cok bozdu.tokluk sekerim haddinden fazla cıktı.doktora gitcem artk diyet mi ne isterse artık bebeğimin beynindeki şey ventrikülomegali ymiş.araştrıdım dahada üzüldüm
Canim oncelikle gozunuz aydin.kavusmussun kuzulara.kalp ile ilgili son gelisme nedir ciktilar mi kuvezden.insallh bi slkonti olmayack cunku kalple ilgili kimisi bu delikler zsmnla kpaniyor diyor.insallh hersey yolunda giderArkadaşlar 34 +5 doğum yaptim dun cuma günü bebeklerini kuveze aldılar erkek olanda bi sorun yokdu ama kız olanda kalp kapakçığı yetersuzmis kalbinde küçük bir delik varmış çocuk kardiyolugu önemli birşey değil kapanır kapanmasada sorun olmaz dedi ama çok korkuyorum birde solunum sorunu var kızımın bol bol benim için dua edin aynı durumu yaşayanlar bana bilgi verebilirmi
Kizlar heekesin gebeligi farklidir ama ben 29.haftaya kadr okula devam ediyirdumAslında bende oyle düşünüyordum ama gecen haftaki Halim ile bu haftaki bile farklı oyle olunca karar değiştirdim, çünkü gezip almak istiyorum, sanırım 32-33lerde gezmek cok zor olacak. Yalnız benim yasım var ondan böyle herhalde. Oğlumda 39. Haftada ev temizliği yapıyordum. Ne yapalım bebisler sağlıklı olsunlarda yaticaz biraz.