• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

mrb canım ben 34+4 günlükken doğum yaptım bebeklerim 1 hafta küvezde kaldılar. şu anda evdeler çok şükür ikisi de iyi. emziriyorum mama veriyorum. doğumdan sonra kilo kaybetmişler. şimdi kilo aldırmaya çalışıyoruz. salı kontrol var. inşallah iyi beslenmişlerdir
Hayırlı oldun ciğer geliştirici olmuşmuydunuz. Bbirde bebişler ne kadar doğmuştu.

Merhaba kızlar bende ikiz hamisim çift yumurta ikizi :KK51:20 gün sonra cinsiyetini söylerim dedi doktor.karnını z çok büyüdü mu son aylara doğru neler yaşıyorsunuz tabii ki her gebelik farklı ama çalışan anneler var mi kaçıncı haftaya kadar çalıştınız ? Kafamda çok soru var :110:24.hafta da tek gebeligin son hafta haline dönüşecek karnınız yazıyor internette:KK57:
Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Ben çok uzun zamandır heyet raporuyla idare ediyordum şimdi doğum iznine çıktım. Bende 20. Haftaya kadar kanama olmuştu. Şindiye kadar 18 kilo aldım. 64tüm 82 oldum. Dahada alacak gibiyim. Ayaklarım şişiyor. Çok ayakta kalmamama rağmen. Günümüzün dolmasını bekliyoruz. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. Zor ama bebişlerimiz için her şeye değer:))

Hiiii ben kamyon olacam desene :21:Gerçi 12.haftadayiz su an 1kilo vermiştim geçen hafta gittik 91kiloyum doktor doğum a 100kilo diyor ama sanmıyorum :KK64:aman sağlıklı olsunlar da tek ben alayım mühim değil cinsiyetlerin ne bir de tek mi çift yumurta mi twinrose twinrose

Hiiii ben kamyon olacam desene :21:Gerçi 12.haftadayiz su an 1kilo vermiştim geçen hafta gittik 91kiloyum doktor doğum a 100kilo diyor ama sanmıyorum :KK64:aman sağlıklı olsunlar da tek ben alayım mühim değil cinsiyetlerin ne bir de tek mi çift yumurta mi twinrose twinrose
Bende sanmıyorum. İçinizi ferah tutun. Doğumdan sonra kilo vermiş bile olabilirsiniz.:))

Benimkiler tek yumurta ikizi. Çift kese tek plesenta. İkiside kız. :) seninkiler?

Arkadaşlar 34 +5 doğum yaptim dun cuma günü bebeklerini kuveze aldılar erkek olanda bi sorun yokdu ama kız olanda kalp kapakçığı yetersuzmis kalbinde küçük bir delik varmış çocuk kardiyolugu önemli birşey değil kapanır kapanmasada sorun olmaz dedi ama çok korkuyorum birde solunum sorunu var kızımın bol bol benim için dua edin aynı durumu yaşayanlar bana bilgi verebilirmi

Arkadaşlar 34 +5 doğum yaptim dun cuma günü bebeklerini kuveze aldılar erkek olanda bi sorun yokdu ama kız olanda kalp kapakçığı yetersuzmis kalbinde küçük bir delik varmış çocuk kardiyolugu önemli birşey değil kapanır kapanmasada sorun olmaz dedi ama çok korkuyorum birde solunum sorunu var kızımın bol bol benim için dua edin aynı durumu yaşayanlar bana bilgi verebilirmi
Geçmiş olsyn. Benimde bebeklerimden birinde kardial odak gözlendi. Bayadır var o. Banada kafanıza takmayın dediler. Zamanla geçer dediler. Rabbim çok büyük . Dua edicez hiç bir şey olmayacak inşallah. Bebişlerin kilosu ne kadar? Birde erken doğum belirtilerin oldu mu?

moralim cok bozuk kendimde okadar sorun cıktı hiç takmadım ama bebeklerime bişey olur endişesi moralimi cok bozdu.tokluk sekerim haddinden fazla cıktı.doktora gitcem artk diyet mi ne isterse artık bebeğimin beynindeki şey ventrikülomegali ymiş.araştrıdım dahada üzüldüm
Allah yardimcin olsun canim.hepimiz herseye katlaniyoruz ama bu minikler soz konusu olunca ayni sen gibiyiz.Lutfen kendini cok uzup evlatlarini da etkileme rabbime dua et umarim bir dahaki sonuclarin tertemiz cikar da uzuldugunle kalirsin.

A
mrb canım ben 34+4 günlükken doğum yaptım bebeklerim 1 hafta küvezde kaldılar. şu anda evdeler çok şükür ikisi de iyi. emziriyorum mama veriyorum. doğumdan sonra kilo kaybetmişler. şimdi kilo aldırmaya çalışıyoruz. salı kontrol var. inşallah iyi beslenmişlerdir
Allah anali babali saglikla buyutsun gozunuz aydin.Dunyaya sag selim selamet geldiler artik kiloda alirlar büyülerde .

Son düzenleme:
Gozun aydin canim, Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin. Insallah sag selim selamet evlatlarinizla evinize de cikarsiniz.

gecmis olsun canim ama uzulme kapaniyor gercekten..arkadasimin kizinada aynisini demislerdi sonradan kapandi simdiyse 19 yasinda cok cici bir kiz :)

Rabbim hayırla,sağlıkla iyi günlerde büyütmeyi nasip etsin inş

Canim hayirli olsun. Bebekletde kalp delik oluyor benim bildigim 1 yil icinde kapaniyor.

Arkadaşlar 34 +5 doğum yaptim dun cuma günü bebeklerini kuveze aldılar erkek olanda bi sorun yokdu ama kız olanda kalp kapakçığı yetersuzmis kalbinde küçük bir delik varmış çocuk kardiyolugu önemli birşey değil kapanır kapanmasada sorun olmaz dedi ama çok korkuyorum birde solunum sorunu var kızımın bol bol benim için dua edin aynı durumu yaşayanlar bana bilgi verebilirmi[/QUOTE
Hayirli olsun bebekleriniz, insallah en kisa zamanda saglikla evinize gelirler. Kalpteki delik durumuna cok uzmeyin kendinizi bu durum siklikla gorulebiliyor, dogumdan bir sure sonra kendiliginden kapaniyor. Kuzenimin bundan 35 sene once delik demisler kapanmis, dusunun kac sene gecmis hicbir saglik problemi yok. Uzuntu sutunuzu etkileyebilir, sagmaya basladiniz mi? Allah yardimciniz olsun.

twinrose twinrose canım 20 gün sonra cinsiyetini söylerim dedi doktor hayırlısı olsun inşallah ben hep erkek hissediyorum ama bilmiyorum :KK43: çift yumurta ikizi iki ayrı kese yavrularim.her gün doktora gidip ultrason a girsek yok demeyiz eşimle:KK48: bu sıralar korkularim azaldı ama yerinde ve yaşıyorlar mi diye de düşünmekten kendimi alamiyorum:oops:

Back