- 8 Şubat 2014
- 308
- 241
- 133
4. Hafta olduğu için erkende birde alttan muayene oldumcanim o ilerleyen haftalarda belli olur,ama herkeste olacak diye birseyde yok...siz sadece keseyimi gordunuz yoksa kalp sesinide duydunuzmu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4. Hafta olduğu için erkende birde alttan muayene oldumcanim o ilerleyen haftalarda belli olur,ama herkeste olacak diye birseyde yok...siz sadece keseyimi gordunuz yoksa kalp sesinide duydunuzmu?
Insallah sorunsiz sikintisiz gecer uzman dr a yonlendirilmen cok iyi olmus en azindan sıkı takip altinda olursun.olumlu dusun zamnMerhaba,daha oncede yazmistim son iki haftadır ellerim ve ayaklarimdan baslayan ve tum vucudumu saran bir kasintim vardi ozellikle aksam saatlerinde baslayip gece uyutmuyor.Dr karaciger testi yapti cok hafif yukselme var dedi gecer dedi gecmezse tekrar gel dedi gecmedi dr gittim tekrar aclik safra asidi testi yapti Ve safra asidi sonucum yuksek cikti.Gebelikten dolayi karaciger yavaslamis safra kesesi islevini gormekte zorlaniyormus ve asidini disari atamadigi icin kana karisiyormus. Drum beni yarin baska bir dr arkadasina yonlendirdi riskli gebelik druymus oda bir muayene etsin dedi.korkulacak bisey yok dedi ama ben internetten okudum Allah korusun sarilik veya erken dogum riski falan yaziyordu. Cok tedirginim bir taraftan da hala kasiniyorim.Lutfen dualarinizi eksik etmeyin cok ihtiyacimiz var .Iyi aksamlar
Evet canim bir tanesi tek bobrekli gorunuyor.keske ayrintilida gorselerdi.normal dr muayenesinde farketti doktorum.yasamsal bi sikinti olmayacak demesi ile ikna oldum.gene de hersey dogumda belli olacak belki vardir.ben caktirmadan sayiyom anlamuyolarOyle Allah kolaylik versin. Bobrek ortada yok derken? Bebegin bir bobregi mi eksik anlamadim. Ayrintili da mi farkedildi
ben de yapiyorum aynisini. Tabletler 15 lik iki hafta bir hafta sayiyorum aksam esimden istedim digerinden getirmis ayni ilac ama dedim hesabimi karistirma. Ben otekini istiyorum diye. Bana aciyan gozlerle cok zavalli bakti adam :))
Yasamsal bir sikinti zaten olmaz Allahin izniyle. Oraya aklin takilmasin ama cok ilginc normal muayenede bunu farkedebilmesiInsallah sorunsiz sikintisiz gecer uzman dr a yonlendirilmen cok iyi olmus en azindan sıkı takip altinda olursun.olumlu dusun zamn
Evet canim bir tanesi tek bobrekli gorunuyor.keske ayrintilida gorselerdi.normal dr muayenesinde farketti doktorum.yasamsal bi sikinti olmayacak demesi ile ikna oldum.gene de hersey dogumda belli olacak belki vardir.ben caktirmadan sayiyom anlamuyolar
Canım öncelikle Rabbim şifa versin.. Ark.imin ayrıntılı ultrason un da görünen böbreği, doğum sonrasında hatta 2 li yaşlarda bir bobreginin olmadığı anlaşildi.çok ağladı üzüldü. Fakat ömrü boyunca tek böbrekle yaşayan milyonlarca insan var.çocuğun şükürler olsun hic sıkıntısı yok.diyeceğim o ki sakin üzme kendini.görememiş de olabilirler. Ama tek böbrekle yaşamak hayatını zorlaştirmiyor. İnş sağlıkla,hayırlısı ile doğar yavrularimizInsallah sorunsiz sikintisiz gecer uzman dr a yonlendirilmen cok iyi olmus en azindan sıkı takip altinda olursun.olumlu dusun zamn
Evet canim bir tanesi tek bobrekli gorunuyor.keske ayrintilida gorselerdi.normal dr muayenesinde farketti doktorum.yasamsal bi sikinti olmayacak demesi ile ikna oldum.gene de hersey dogumda belli olacak belki vardir.ben caktirmadan sayiyom anlamuyolar
zaten diyorlar her gebelik birbirinden farklı diye de ikiz gebeliği de bambaşka gerçekten yaşanması lazım anlatılmaz :)evet benimde kan degerlerim dusmus ,ozellikle demir ve hemoglobin alt sinirin baya altinda...bu ara surekli fenalasmalar bayilmalar yasiyorum ,aslinda 3 haftadir bitmek bilmedi desem daha dogru olur heralde...dun discide randevum vardi orda iki kere bayildim ,dolayisiyla disim yarim yamalak kaldi ve dogumdan sonra gelin dedi doktor..alt katta kadin dogum ve jinekolog bolumuydu ordan doktor cagirdiler iki kere bayilinca..kendimi iyi hissettigim anda gelmisti doktor ,kendime gelmistim ama yinede ansiyonum 9 cikti.dedim kimbilir demin kaca dusmustu? ilk hamileligimdede bulanti ve kusmalar cok asiriydi ve cok uzun surdu ama son 3 ay cok rahattim.bunda ilk 4 ay bulantilar mahvetti beni 5 aydan itibarende tansiyon sorunu yuzunden bayilmalar...anlasilan doguma kadar rahat yok bana.gerekten cok zormus ikiz hamileligi
uzun süre oturmak da olabilir bebekler de büyüyor ondan da olabilir fark etmeden ters bir hareket yapmış olabilirsin eğilip bir şey almış olabilirsin...kızlar acil fikir verin bana.Bugün inanılmaz bir bel ağrısı ile uyandım sağa yatıyorum sola yatıyorum geçmiyor
şuan yastık koydum belime yaslandım neden olabilir bu bel ağrısı acaba?
geçmesi için öneriniz varmı dün aksam misafirliğe gitmiştik uzun süre oturmaktan mı oldu bilemedim
yastık koymuyorum yatarken artık koysam ıyı olacak bide oğlum aramızda yatıyor belki gece ondan da rahatsızuzun süre oturmak da olabilir bebekler de büyüyor ondan da olabilir fark etmeden ters bir hareket yapmış olabilirsin eğilip bir şey almış olabilirsin...
ben yatarken ne yöne dönersem ufak boy boy yastıklarla bel boşluklarını dolduruyorum öbür türlü benim de sancı gibi giriyor. sana da tavsiye ederim. bir de ufak el masaj aletim var pilli çok ağrım olunca belli bir bölgeye onunla masaj yapıyorum titreşim veriyorum o rahatlatıyor...
bence koy yastık ben o ufak yastık destekleri olmadan yatamıyorum.yastık koymuyorum yatarken artık koysam ıyı olacak bide oğlum aramızda yatıyor belki gece ondan da rahatsız
oluyorumdur.oğluma ovdurayım bugün belimi :)
msaj aleti olsa süper olur du aslında
evet yakında bende öyle olacağımbence koy yastık ben o ufak yastık destekleri olmadan yatamıyorum.
oğluna ovdur tabi etrafında biri varken ovdurmak daha iyi ben ancak elim yeten yerleri yapıyorum o yerler de her geçen gün azalıyor
kızlar acil fikir verin bana.Bugün inanılmaz bir bel ağrısı ile uyandım sağa yatıyorum sola yatıyorum geçmiyor
şuan yastık koydum belime yaslandım neden olabilir bu bel ağrısı acaba?
geçmesi için öneriniz varmı dün aksam misafirliğe gitmiştik uzun süre oturmaktan mı oldu bilemedim
Insallah Dogduktan sonra supriz olacak sanadaInsallah sorunsiz sikintisiz gecer uzman dr a yonlendirilmen cok iyi olmus en azindan sıkı takip altinda olursun.olumlu dusun zamn
Ikizlerde 2 li ve 3 lu test dogru sonuc vermez dedi dokrorum ve yapmadi en iyisi ayrintili ultrason dedi sende sikma canini canim yanlis cikmistir sonuc.Slm kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı daha sonuçlar çıkmadı ama sol taraftaki bebeğimin beyninde bişey çıktı sıvısı mi fazlaymis bilmiyorum ama yabancı bişey söyledi canım çok sıkıldı
Beni duyan varmıArkadaşlar merhaba benim doktorum coraspini kesti progestan fitil olarak alıyorum acaba niye kesti bilgn varmı..
ılık duş iyi olur haklısın üşenmezsem onuda deniyeyim artık tembellikten madalya alacağım resmen:)Sicak dus iyi gelebilir.benim de bu aralar cok oluyordu dun sicak su tuttum sabunla da hafif hafif ovdum bugun sasirdim hic agrim yok ne zamandir evde yuruyus yapamiyordum bugun 20 dakika yurudum bile.sen de bir dene istersen.