Sizde mi ayni sorunu yasadiniz?ne ignesi vuruldunuz?İğne vurun mama rağmen ara ara devam eden kaşinmalarim var benimde.
Erken doğum riskim var benimde.. Allah im hepimize sağlık versin,kucaklarimiz nasip etsin kuxucuklarimizi
Dalak yiyemem zaten de,ciğeri severim.inş sağlıkla bitiririx önümüzdeki haftalarida..bugün nisana girdik diye acayip mutluyum valla hi..omrumuzde kullanmadığımız ilaçları kullanıyoruz.bitecek bu günlerde inş..
yok canım reflü..yemek borusu ve göğsüm kavruluyor sanki..18. Haftalarda yoğundu,Dr vermişti ilacı.hadi icmeyeyim dedim ama 2 gündür mahvolmuştum..
Gerçekten ikiz gebelik zor..daha önce teki yasamadim ama.şimdiden doğacak bi çocuk kilosunu taşıyoruz..önümüzdeki haftalar nasıl olucak bakalım..
Allah yardimcin olsun.Insallah Rabbim hayirli saglikli hamilelik nasip etsin.Kızlar ne tatlisiniz hepiniz. Allah saglikla kucaginiza versin insallah Bebisleri. Bende iki ay once ikiz hamile kaldim ama birisi kiste döndü ve diğerinin buyumesini de engelledidüşük oldu dolayisiyla. Simdi tekrar hamile kalmak ivin cabaliyoruz. Hamilelerin duasi kabul olurmus bana da dua edin. Asilama yapti doktorum bakalim bu hafya belli olacak sonuc
sorma yaa simdiden boyleysem nasil gorurum o haftalari diyor insan..insallah aceleci davranmazlar...Benim de midemde acayip yanma oluyor bazen yediklerim agzima geliyor ama hic oyle hissettirmedi benim minikler.benim oglan asagi indi nihayet ksburga agrim kesildi o yuzden.ama insani korkutuyor bu halimiz insallahgoruruz de 35-36 haftalarda ne hale gelirix acaba.
masallah canim seninki tekil gebeligin 7. ayi gibi .eminim goren hic ikiz demiyordur ,bebislerinde kilosu iyidir sanirim,bildigim kadariyla gayet saglikli besleniyorsun :)bu da benim göbeğim ve bebişlerim :):)Eki Görüntüle 1475589
canim anlattiklarin kolestaz belirtileri..insallah en kisa zamanda gecer uzun surmez Allah kolaylik versin...Merhaba,daha oncede yazmistim son iki haftadır ellerim ve ayaklarimdan baslayan ve tum vucudumu saran bir kasintim vardi ozellikle aksam saatlerinde baslayip gece uyutmuyor.Dr karaciger testi yapti cok hafif yukselme var dedi gecer dedi gecmezse tekrar gel dedi gecmedi dr gittim tekrar aclik safra asidi testi yapti Ve safra asidi sonucum yuksek cikti.Gebelikten dolayi karaciger yavaslamis safra kesesi islevini gormekte zorlaniyormus ve asidini disari atamadigi icin kana karisiyormus. Drum beni yarin baska bir dr arkadasina yonlendirdi riskli gebelik druymus oda bir muayene etsin dedi.korkulacak bisey yok dedi ama ben internetten okudum Allah korusun sarilik veya erken dogum riski falan yaziyordu. Cok tedirginim bir taraftan da hala kasiniyorim.Lutfen dualarinizi eksik etmeyin cok ihtiyacimiz var .Iyi aksamlar
Allahim sanada nadip etsin en kisa zamabda insallah canim ,Rabbim kimsenin kucagini bos, yuvasini evlatsiz birakmasin....Kızlar ne tatlisiniz hepiniz. Allah saglikla kucaginiza versin insallah Bebisleri. Bende iki ay once ikiz hamile kaldim ama birisi kiste döndü ve diğerinin buyumesini de engelledidüşük oldu dolayisiyla. Simdi tekrar hamile kalmak ivin cabaliyoruz. Hamilelerin duasi kabul olurmus bana da dua edin. Asilama yapti doktorum bakalim bu hafya belli olacak sonuc
İğne vurun mama rağmen ara ara devam eden kaşinmalarim var benimde.
Erken doğum riskim var benimde.. Allah im hepimize sağlık versin,kucaklarimiz nasip etsin kuxucuklarimizi
Dalak yiyemem zaten de,ciğeri severim.inş sağlıkla bitiririx önümüzdeki haftalarida..bugün nisana girdik diye acayip mutluyum valla hi..omrumuzde kullanmadığımız ilaçları kullanıyoruz.bitecek bu günlerde inş..
yok canım reflü..yemek borusu ve göğsüm kavruluyor sanki..18. Haftalarda yoğundu,Dr vermişti ilacı.hadi icmeyeyim dedim ama 2 gündür mahvolmuştum..
Gerçekten ikiz gebelik zor..daha önce teki yasamadim ama.şimdiden doğacak bi çocuk kilosunu taşıyoruz..önümüzdeki haftalar nasıl olucak bakalım..
evet canım teşekkür ederim.masallah canim seninki tekil gebeligin 7. ayi gibi .eminim goren hic ikiz demiyordur ,bebislerinde kilosu iyidir sanirim,bildigim kadariyla gayet saglikli besleniyorsun :)
Kasintilar devam ediyor ara ara.günde bir tane prednol vurunuyorum.Sizde mi ayni sorunu yasadiniz?ne ignesi vuruldunuz?
evet benimde kan degerlerim dusmus ,ozellikle demir ve hemoglobin alt sinirin baya altinda...bu ara surekli fenalasmalar bayilmalar yasiyorum ,aslinda 3 haftadir bitmek bilmedi desem daha dogru olur heralde...dun discide randevum vardi orda iki kere bayildim ,dolayisiyla disim yarim yamalak kaldi ve dogumdan sonra gelin dedi doktor..alt katta kadin dogum ve jinekolog bolumuydu ordan doktor cagirdiler iki kere bayilinca..kendimi iyi hissettigim anda gelmisti doktor ,kendime gelmistim ama yinede ansiyonum 9 cikti.dedim kimbilir demin kaca dusmustu? ilk hamileligimdede bulanti ve kusmalar cok asiriydi ve cok uzun surdu ama son 3 ay cok rahattim.bunda ilk 4 ay bulantilar mahvetti beni 5 aydan itibarende tansiyon sorunu yuzunden bayilmalar...anlasilan doguma kadar rahat yok bana.gerekten cok zormus ikiz hamileligievet canım teşekkür ederim.
aslında 8-9 kilo aldım ama ince olduğumdan öncesinde bünye kaldırdı galiba. olabildiğince sağlıklı besleniyorum ikizlerin kilosu şu an için iyi ama benim kan değerlerim düşmüş doktor ciğer dalak falan ye dedi bir de kan ilacı takviyesi yaptı. ama ben öncesinde de kansızdım zaten bir de ilacı bıraktığım için şu aya kadar düşmüş haliyle. inşallah toparlarım olabildiğince kısa sürede...
Allah yardimcin olsun.Hepimiz ayri ayri cekiyoruz.evet benimde kan degerlerim dusmus ,ozellikle demir ve hemoglobin alt sinirin baya altinda...bu ara surekli fenalasmalar bayilmalar yasiyorum ,aslinda 3 haftadir bitmek bilmedi desem daha dogru olur heralde...dun discide randevum vardi orda iki kere bayildim ,dolayisiyla disim yarim yamalak kaldi ve dogumdan sonra gelin dedi doktor..alt katta kadin dogum ve jinekolog bolumuydu ordan doktor cagirdiler iki kere bayilinca..kendimi iyi hissettigim anda gelmisti doktor ,kendime gelmistim ama yinede ansiyonum 9 cikti.dedim kimbilir demin kaca dusmustu? ilk hamileligimdede bulanti ve kusmalar cok asiriydi ve cok uzun surdu ama son 3 ay cok rahattim.bunda ilk 4 ay bulantilar mahvetti beni 5 aydan itibarende tansiyon sorunu yuzunden bayilmalar...anlasilan doguma kadar rahat yok bana.gerekten cok zormus ikiz hamileligi
Ben de az once geldim dr dan Ursofalk kapsül verdi gunde 3 kere tok karnina ic dedi ve 10 gun sonra tekrar kan testi istedi.Kasintilar devam ediyor ara ara.günde bir tane prednol vurunuyorum.
oyle gercekten canim ,sagol Allah razi olsun...Allah yardimcin olsun.Hepimiz ayri ayri cekiyoruz.
canim o ilerleyen haftalarda belli olur,ama herkeste olacak diye birseyde yok...siz sadece keseyimi gordunuz yoksa kalp sesinide duydunuzmu?Merhaba arkadaşlar ben fazlaevhamlı biri olarak yardımcı. Olurmusunux int geçinirsen kaybolan îkiz sendromu başlığı gördüm meraklı ben okuma dime okumuş bulundum çok şükür ikizlerime hamileyim doktorum 17 Mart'ta çok net iki kese gördü. Maaşallah 15 gün sonra gel kalp atışlarını duyucaz îni dedi aksi bir durum. Olsa derdi dime yardım Lütfen ...
Hepimize ALLAHIM sağlıklı doğum nasip etsin inş..
Geçmiş oldun inş.kaşinmaları önlemek için sanırım..benden kan istemedi hic.evde yatiyorum diye sanırım.Rabbim cumlemize şifa versinBen de az once geldim dr dan Ursofalk kapsül verdi gunde 3 kere tok karnina ic dedi ve 10 gun sonra tekrar kan testi istedi.
Evet kasintiyi onlemek ve safra asidi vucuttan atilimini saglamak icin,benim bu sorunum kan testi ile belli oluyor zaten, o yuzden ilerde takip icin kan testi istedi canim.Geçmiş oldun inş.kaşinmaları önlemek için sanırım..benden kan istemedi hic.evde yatiyorum diye sanırım.Rabbim cumlemize şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?