Çok geçmiş olsun. Geçen cuma bana da açılma var dediler panikledim. Ertesi gün gittim birşey yok. Yorgunluktan olabilirmiş. Yat dinle bolca su iç canım.Kizlar rutin kontrole gelmiştim rahim ağzıi uzunluğu geçen hafta 4,1 den Bu hafta 1 , 1.5 cm e kadar kisalmis 24 saat hastanedeki nidilat ciğer gelistirici progesteron verilecek moralim bozuldu inşallah sağlıklı ve zamanında doğum gerçekleşir. Kiloları 1.700 e 1550 olmuş
Neryukseldi bebekler nasıl sen nasılsın.aAmeliyat ağrıları geçti mi.bebekler küveze girmiş miydi. Yetişebiliyor musun bebeklere yardım eden var mı. Süt mu sagiyorsun yoksa direk emziriliyor mu.Evet canim, ameliyattan once taktilar sondayi
Nidilat ve progesteron sancıları durdurur var mıydı sancin. bolca dinlen bişe olmaz inş. Moralini bozma. Çok duyuyorum bu şekilde olup 37 leri gören. Bir sürü önlem de alınmış hastanede hem.Kizlar rutin kontrole gelmiştim rahim ağzıi uzunluğu geçen hafta 4,1 den Bu hafta 1 , 1.5 cm e kadar kisalmis 24 saat hastanedeki nidilat ciğer gelistirici progesteron verilecek moralim bozuldu inşallah sağlıklı ve zamanında doğum gerçekleşir. Kiloları 1.700 e 1550 olmuş
nst te küçük sancılar çıkmış inş. Geçer ya kendimi çok iyi hissediyordum aslında ara ara olan kasılmalar da normal diye dusunuyordumNidilat ve progesteron sancıları durdurur var mıydı sancin. bolca dinlen bişe olmaz inş. Moralini bozma. Çok duyuyorum bu şekilde olup 37 leri gören. Bir sürü önlem de alınmış hastanede hem.
küveze gireceklerine nasıl karar verdi doğmadan?persembeye kadar dururlar sa 35+7 tam 36 oluo sanırım ciğer geliştirici yapmam dedi ama küveze girerlermis. Ben de çok agirlastim yürümekte zorlanıyorum. Zamanı geldi galiba.
doğum için tarih verdi mi?persembeye kadar dururlar sa 35+7 tam 36 oluo sanırım ciğer geliştirici yapmam dedi ama küveze girerlermis. Ben de çok agirlastim yürümekte zorlanıyorum. Zamanı geldi galiba.
canım sancın falan oldu mu? neden kısalmış öyle birden.. çok dikkat et bundan sonra kendine.Canim cok sagol allah kimseyi yariyolda birakmasin. Artik kader kismet isi sanirim
Ama bu stresi yasamak kotuymus
Biz bugun gezcez tozcaz diyordk hastaneye yattik
Hepimiz için en iyisi olur inşallahCanım ben varım demek isterdim ama henüz tam emin değiliz. 5. haftada tek dendi 7 hafta 2 günlükken kalp atışı kontrolü için gittiğimizde kalbi atan ikinci bir bebek daha gördük. Ama o daha küçük. Kesesi de küçük. Eğer sağlıkla dünyaya gelecekse inşallah o da devam eder. Doktor ona odaklanmayın dedi ama elimde değil
3. Nisan'da da her şey yolunda gider inşallah canım.
Aman canım tatil iki kat zevkli olacak, dışarı çıkmak da öyle. İkiz bebek iki kat mutluluk, iki kat sarılma ve öpücükler, iki kat sevgi :) Sen de bir çocuğunu okula yetiştirmeye çalışırken diğer elinde ağlayan bir bebekle hayal et onları. Hem Allah böyle kısmet etmiş. Ne kadar güzel. Sağlıkla kucağına al inşallah ikisini de.
Tabi biz de.. Bizimki biraz tehlike de ama Allah büyük...
Su an 2 kilo civari lar dedi.sdedi.sonucta diğer bebeklere göre küçük olduklarından tedbir amaçlı bile olsa girerler dedi ama umarım solunum sıkıntı si çekmez ler ciğer geliştirici yapmadı çünkü.34 ten sonra gerek yok diyor doğal süreçte ilerlesin die.yarın söyleyecek ameliyat gününü.een gec bu persembe.yyani yarın da olabilir sancı çıkarsa. Daha kilo almazlar diyor acil bi şekilde gitmektense planli olsun küvez ayarlasin yenidogan cilar olsun. Zaten 37 yi gecirmiolar.rrisk almiolar benim bildiğim. Senin doktorun yaklaşım i nasıl.küveze gireceklerine nasıl karar verdi doğmadan?
canim dikkat et kendine fazla ayakta kalmamaya bak ondanda olabilir ...Kizlar rutin kontrole gelmiştim rahim ağzıi uzunluğu geçen hafta 4,1 den Bu hafta 1 , 1.5 cm e kadar kisalmis 24 saat hastanedeki nidilat ciğer gelistirici progesteron verilecek moralim bozuldu inşallah sağlıklı ve zamanında doğum gerçekleşir. Kiloları 1.700 e 1550 olmuş
Canim sanci duzensz sekilde bu hzrlik sancilari dediklerindendi sanirm.dr kisalmayi gorene kadar nstdeki duruma iyi demisti.ben hareketliyim cok ondn sanirim dikkatsizimcanım sancın falan oldu mu? neden kısalmış öyle birden.. çok dikkat et bundan sonra kendine.
Sagsalim cikalimda insallh bundan sonra dikkat edecegim.cnmcanim dikkat et kendine fazla ayakta kalmamaya bak ondanda olabilir ...
canım Allah yardımcınız olsun. inşallah kalırlar biraz daha...Kizlar rutin kontrole gelmiştim rahim ağzıi uzunluğu geçen hafta 4,1 den Bu hafta 1 , 1.5 cm e kadar kisalmis 24 saat hastanedeki nidilat ciğer gelistirici progesteron verilecek moralim bozuldu inşallah sağlıklı ve zamanında doğum gerçekleşir. Kiloları 1.700 e 1550 olmuş
Kendini suçlama lütfen,herşeyin bir sebebini verir Rabbim.sen şu günlerini yemek ve tuvalet dışında yatarak geçir bence.ayaklarını hafif yüksek tutarak uzan.hayat dursun bi kaç hafta hiç önemli değil.Allah korusun,birden suyun fln gelir bide,çok dikkat et kendine.istirahat en önemlisi bu durumda.çok geçmiş oldun,Allah yardımcımız olsun....Canim sanci duzensz sekilde bu hzrlik sancilari dediklerindendi sanirm.dr kisalmayi gorene kadar nstdeki duruma iyi demisti.ben hareketliyim cok ondn sanirim dikkatsizim
Hayirlisi olsun insallah kuvoze de gerek kalmaz canim....persembeye kadar dururlar sa 35+7 tam 36 oluo sanırım ciğer geliştirici yapmam dedi ama küveze girerlermis. Ben de çok agirlastim yürümekte zorlanıyorum. Zamanı geldi galiba.
canım hayırlı olsun, sağlıkla büyüt inşallah bebeklerini. kiloları da iyi herhalde kısa zamanda çıkarlar küvezden.
süt için bol bol su iç bir de şu anne için çatlar varya onlardan aldır iç. bir de sanırım komposto iyi geliyormuş. sakın strese girme gelecek o süt nasıl olsa boşu boşuna stresle azaltma sütünü. en kötü biraz mama takviyesi yapılır sonra sütün de gelince normal devam edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?