2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Çok geçmiş olsun. Geçen cuma bana da açılma var dediler panikledim. Ertesi gün gittim birşey yok. Yorgunluktan olabilirmiş. Yat dinle bolca su iç canım.

Nidilat ve progesteron sancıları durdurur var mıydı sancin. bolca dinlen bişe olmaz inş. Moralini bozma. Çok duyuyorum bu şekilde olup 37 leri gören. Bir sürü önlem de alınmış hastanede hem.

Nidilat ve progesteron sancıları durdurur var mıydı sancin. bolca dinlen bişe olmaz inş. Moralini bozma. Çok duyuyorum bu şekilde olup 37 leri gören. Bir sürü önlem de alınmış hastanede hem.
nst te küçük sancılar çıkmış inş. Geçer ya kendimi çok iyi hissediyordum aslında ara ara olan kasılmalar da normal diye dusunuyordum

Kizlar geceleri sagdan sola soldan saga donerken kasigimin ust tarafi karnimin alt tarafina bir sanci giriyor.uykumdan bile uyandiriyor agrisi.boyle birsey yasayan var mi? Korkuyorum birsey olacak diye.saplanma batma gibi bir sanci.cmt.kontrolum var soracagim.

Canim cok sagol allah kimseyi yariyolda birakmasin. Artik kader kismet isi sanirim
Ama bu stresi yasamak kotuymus
Biz bugun gezcez tozcaz diyordk hastaneye yattik
canım sancın falan oldu mu? neden kısalmış öyle birden.. çok dikkat et bundan sonra kendine.

Hepimiz için en iyisi olur inşallah

küveze gireceklerine nasıl karar verdi doğmadan?
Su an 2 kilo civari lar dedi.sdedi.sonucta diğer bebeklere göre küçük olduklarından tedbir amaçlı bile olsa girerler dedi ama umarım solunum sıkıntı si çekmez ler ciğer geliştirici yapmadı çünkü.34 ten sonra gerek yok diyor doğal süreçte ilerlesin die.yarın söyleyecek ameliyat gününü.een gec bu persembe.yyani yarın da olabilir sancı çıkarsa. Daha kilo almazlar diyor acil bi şekilde gitmektense planli olsun küvez ayarlasin yenidogan cilar olsun. Zaten 37 yi gecirmiolar.rrisk almiolar benim bildiğim. Senin doktorun yaklaşım i nasıl.

canim dikkat et kendine fazla ayakta kalmamaya bak ondanda olabilir ...

canım Allah yardımcınız olsun. inşallah kalırlar biraz daha...

Canim sanci duzensz sekilde bu hzrlik sancilari dediklerindendi sanirm.dr kisalmayi gorene kadar nstdeki duruma iyi demisti.ben hareketliyim cok ondn sanirim dikkatsizim
Kendini suçlama lütfen,herşeyin bir sebebini verir Rabbim.sen şu günlerini yemek ve tuvalet dışında yatarak geçir bence.ayaklarını hafif yüksek tutarak uzan.hayat dursun bi kaç hafta hiç önemli değil.Allah korusun,birden suyun fln gelir bide,çok dikkat et kendine.istirahat en önemlisi bu durumda.çok geçmiş oldun,Allah yardımcımız olsun....

evet stres çok etkili. erkek bebeğimi emzirmeye başladım. 3 saatte bir hastaneye gidip emziriyorum. kız bebeğim ise hala emmiyor. inşallah onun da gelişir emme refleksi bi an önce. emzirirken sütüm geliyor ama evde sağarken daha az geliyor. inşallah bi an önce çıkarlar da rahat rahat emziririm bebeklerimi evimizde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…