• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Allah yardımcın olsun canım. İnş. kucağına alıp eve gelirsin, ben öyle olacağını düşünüyorum Allah ın izniyle. Güzel bir haftaya ulaştın sen.Ölçüm yaptı mı bugün kaç kg olmuşlar?
Sadece nst bakildi.ölçüm yapmadı ultrason bakmadi zaten kiloya takılma diye herseferinde söylüyor.hhayırlısi bakalım.

canım senin bebeklerin kaç kilo olmuş. Karnim çok büyüdü benim 30 haftalarda nasıl Olcam bilemiyorum.çatlak oldu mu merak ettim
26. haftada karnım birden büyüdü ve çatladı malesef canım. 10 gün önce biri 950 biri 1150 idi. bu ölçümler ne kadar sağlıklı bilmiyorum. şu an benim de karnım çok büyüdü. Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş. 30 lu haftalara nasıl gelecem derken çok şükür ulaştık. şimdi ilk amacımız 32 yi bitirmek sonra 36 yı bitirmek olacak. 32 tehlikeli bir sınır.

26. haftada karnım birden büyüdü ve çatladı malesef canım. 10 gün önce biri 950 biri 1150 idi. bu ölçümler ne kadar sağlıklı bilmiyorum. şu an benim de karnım çok büyüdü. Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş. 30 lu haftalara nasıl gelecem derken çok şükür ulaştık. şimdi ilk amacımız 32 yi bitirmek sonra 36 yı bitirmek olacak. 32 tehlikeli bir sınır.
Rabbim 37 lere ulaştırsin inş hepimizi. Sağlıkla alalım kucağımiza.bide nst ye ne zaman giriliyor

canim catlak onleyici bisey kullanmamismiydin? birde kac kilo almistin o haftaya kadar?

Gunaydin ikiz anneleri, catlaklar icin soru soranlar olmus, ben 22.haftadan beri bebakin aci badem sutu var makyaj temizleme sutu de yaziyor uzerinde oldukca yagli bir krem(215gr) onun icine bimden aldigim badem yagi var 50cc onu bosalttim calkaladim bu karisimi karnima surdum hep, yeni catlagim hic yok... Bu aci badem sutunu annemler kullanirmis badem yagini da hep duyuyoruz ya onu da ben kattim icine, alerji falan yapacak bir.durumu da yok hatta elimde kalan karisimi bazen goguslerime bazen yuzume yedirdigim de oluyor memnunum ben...

Tansiyon normal degerlerde çıkıyor. Ama preeklempsi olduğu için ani gelişebiliyor tansiyon firliyor bIRDen. Karnim asagi indi gibi agirlastim da bu haftayı cikarirsam iyi diyorum. Yürümek hareket etmek zorlaştı acaba 20 kilo aldim ondan mı zaman mi geldi bilmiyorum. Herşeyin Hayırlisi cumlemize.normal doğum mu düşünüyorsun o zaman.
evet normal düşünüyorum.doktor yan çizmezse.ben ve bebeklerim buna hazırız.Korkmuyorum Allaha sığındım,herşeyin hayırlısı.

Canim merhaba nstye ben taa 34. Haftada girdim, bir de 36 da girdim, 2 kez girdim toplam. Kisinin.durumuna gore Zamani ve skligi degisiyor sanirim nstnin.
Evet nst sıklığı kişiden kişiye değişir ben 28den itibaren girmeye başladım. Şimdi haftada 2 defa giriyorum. Her hafta dooplera da giriyorum.

kızlar bu sabah çok kötü burnum kanadı. sizce neden olur? hafif kuruluktan olan kanamalardan değil baya baya aktı yani...

kızlar bu sabah çok kötü burnum kanadı. sizce neden olur? hafif kuruluktan olan kanamalardan değil baya baya aktı yani...
Canım vücudunda kan artışı oldu ve kan sulandı. Akıcılık kazandı. Hamilelikte diş kanamaları ve burun kanamaları normalmiş. Ben hayatımda ellerimi hiç bu kadar kırmzı görmemiştim mesela:) ama çok rahatsız edici boyuttaysa mutlaka doktoruna danış.. Geçmiş olsun

Canım vücudunda kan artışı oldu ve kan sulandı. Akıcılık kazandı. Hamilelikte diş kanamaları ve burun kanamaları normalmiş. Ben hayatımda ellerimi hiç bu kadar kırmzı görmemiştim mesela:) ama çok rahatsız edici boyuttaysa mutlaka doktoruna danış.. Geçmiş olsun
anladım canım. daha önce hiç burnum kanamadığı için neye uğradığımı şaşırdım yatak yorgan kana bulandı :KK57: inşallah önemsiz ya da normaldir dediğin gibi. devam ederse doktora gideceğim artık.

bir de tansiyonunuzu ölçüyor musunuz hiç kaç olması gerekiyor acaba? ben ölçtüm 9 a 4 çıktı. sanırım düşük. aslında burun kanaması da yüksek tansiyondan olur diyorlar. of içim şişti valla...

anladım canım. daha önce hiç burnum kanamadığı için neye uğradığımı şaşırdım yatak yorgan kana bulandı :KK57: inşallah önemsiz ya da normaldir dediğin gibi. devam ederse doktora gideceğim artık.

bir de tansiyonunuzu ölçüyor musunuz hiç kaç olması gerekiyor acaba? ben ölçtüm 9 a 4 çıktı. sanırım düşük. aslında burun kanaması da yüksek tansiyondan olur diyorlar. of içim şişti valla...
Hamilelikte düşük tansiyon gözlemlenir zaten benimde 9-5 10-6 falan çıkıyor. Yüksek tansiyon preklemsiye yol açıyor. Allah korusun. Ama evde ölçmüyorum ben. Haftada iki kontrolüm var o zaman ölçüyorlar.

kızlar merhaba dün kontrole gittim bebeklerım çok şükür ıyıler cinsıyetı ögrenmek istedım doktor daha erken dedi bakmadı bıle 14. haftamdayım bu haftalarda cinsiyet öğrenen var mı birde ikili test yaptırmayacaktım ama doktor yınede yapalım dedi kan aldılar ense kalınlıkları normal 1 hafta sonra çıkacakmış sonuç umarım iyi çıkar sonucum

bir de tansiyonunuzu ölçüyor musunuz hiç kaç olması
Hamilelikte düşük tansiyon gözlemlenir zaten benimde 9-5 10-6 falan çıkıyor. Yüksek tansiyon preklemsiye yol açıyor. Allah korusun. Ama evde ölçmüyorum ben. Haftada iki kontrolüm var o zaman ölçüyorlar.

benim iki haftada bir olduğundan şu anda kontrolüm evde ölçeyim bir durum varsa bakarız dedim. doktoru da aradım dediğin gibi söyledi olabilir ayda bir ya da nadiren olursa çok önemli değil birdaha olursa bakalım bir kbb ile dedi.

kızlar merhaba dün kontrole gittim bebeklerım çok şükür ıyıler cinsıyetı ögrenmek istedım doktor daha erken dedi bakmadı bıle 14. haftamdayım bu haftalarda cinsiyet öğrenen var mı birde ikili test yaptırmayacaktım ama doktor yınede yapalım dedi kan aldılar ense kalınlıkları normal 1 hafta sonra çıkacakmış sonuç umarım iyi çıkar sonucum
canım bizimkiler belli olmuştu senin haftanda iken...

Canim benim arkadasim ikiz bebekleri var 32. Haftaya kadar çalışmış ve o doğum öncesi 2 haftayı sonraya aktartmis. ama kanuna baktım öyle bişey görMedkm.torba yasa ile sonradan eklenmiş dedi bilmiyorum bi araştırın eğer öyle olursa bizler için çok iyi olur ne kadar izin okadar bebeklerimizle beraber oluruz.heyeti ne zamandır kullanıyorsun ben daha rapor bile almadım ama risk teşkil ediyorsa alaçam dk soracagim gittiğimde gerek görurse verir.isegitmekte iyi bazen.hareket oluyor

En son 10 hafta diyo. Hastanede de öyle dediler. Ama sordum bugün doktor.40 hafta olsrak hesaplanır.o haftays kalanlar da var dedi. Artık o hafta 4 günlük bi rapor alırım.

Back