2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Merhaba arkadaşlar ben çok heycanlıyım daha uzunn yol var önümde ama işte heycan 3 nisan da tekrar doktor kontrolüm var herşey yolunda çok şükür benim gibi daha yeni olan ikiz gebelikler varmı..

Canım ben varım demek isterdim ama henüz tam emin değiliz. 5. haftada tek dendi 7 hafta 2 günlükken kalp atışı kontrolü için gittiğimizde kalbi atan ikinci bir bebek daha gördük. Ama o daha küçük. Kesesi de küçük. Eğer sağlıkla dünyaya gelecekse inşallah o da devam eder. Doktor ona odaklanmayın dedi ama elimde değil

3. Nisan'da da her şey yolunda gider inşallah canım.

İkiz hamileliğin tüm zorluklarını yaşarken gelipte birileri ay nasıl bakcan ay nasıl tatile gitceksiniz ay nasıl dışarı çıkacaksınız diye sorularla sinir etmiyorlarmı gıcık oluyorum!

Aman canım tatil iki kat zevkli olacak, dışarı çıkmak da öyle. İkiz bebek iki kat mutluluk, iki kat sarılma ve öpücükler, iki kat sevgi :) Sen de bir çocuğunu okula yetiştirmeye çalışırken diğer elinde ağlayan bir bebekle hayal et onları. Hem Allah böyle kısmet etmiş. Ne kadar güzel. Sağlıkla kucağına al inşallah ikisini de.

Tabi biz de.. Bizimki biraz tehlike de ama Allah büyük...

dediğin canım nasip kısmet neyse o olsun. senin de çok az kaldı heyecanlı mısın?

ben de 2 yumurta yiyorum hep. hemde özellikle köy yumurtası getirtiyoruz. muzlu süt muhakkak içiyorum her gün. ben biraz minyon tipliyim. genetik sanırım bu kilo olayı
ben de hep organik yemeye çalışıyorum yumurtayı. gerçi organik konusu da baya bir tartışmalı ama bahçemde tavuk yetiştiremeyeceğime göre olanlardan bir şey seçmeye çalışıyoruz mecbur piyasadan.
bir ara ben de çok muzlu süt içiyordum bulantıma çok iyi geliyordu. sonra muzu ve sütü ayrı ayrı içmeye başladım
dediğin gibi boyu kilosu tamamen genetik ama sonuçta sen bu şekilde beslenirsen gelişimleri için de etkili olur bebeklerin.

canim senin bebekler kac kiloydu?

evet benim doktorumun da dediği o. sırt üstü yatma bebekler beslenemiyor diyor. ama tercihen sol olmuyorsa da sağa yatabilirsin diyor...

Merhaba canim, adres googlea esra lokum yazinca cikiyor, guvenilir ve taptaze geldi siparisler 1 gunde hazirlandi 1 gunde de geldi...
canım bakıyorum şimdi bebek çikolotası bulamadım isme özel hazırlanmyor mu?

canım hayırlı ugurlu olsun güle güle büyut bebeklerini.kiloları masallah iyi.sütün gelmemesi sezeryanda olabilen bişeymiş arastırdıgım kadarıyla.emzirdim derken bos mu emzirdin.canlarım benim ne tatlıdırlar şimdi onlar.
canım gözün aydın.stres yapma üzülme kucağınada alacagın günlerin olacak ins.
allah 3 unuzede sağlık versin sütün gelir sezeryanda böyle olabiliyormus napalım allah baska dert vermesin cnm.

dediğin canım nasip kısmet neyse o olsun. senin de çok az kaldı heyecanlı mısın?
Hem heyecanli yim hem korkuyorum.bebekler daha dursun istiyorum ama karnimda bise olursa die korkuyorum bekletinCe.yerleri daralmiş alcam dio doktor zaten dursa 1 hafta durur 5 gün için riske atmaya değmez diyor.bana dua edin.Allahim herseyin hayırlısı ni nasip eetsin.bugunumuze şükür.

36 yı bitirmiş oluyor musun canım? tabii gönlümüz uzun durmalarından yana ama benim doktorum 36 yı doldurunca ciğer gelişimlerinin tamamlandığını kesin olarak söylerim dedi.

canım tabi dua ederim. Allah hayırlısını nasip etsin. Ama bence doktorunu dinle. Bir haftada çok fa bir değişiklik olmaz baya bir gelişmişlerdir zaten bu haftada da. Bir de aniden hastaneye taşınmaktansa planlı gitmek çok daha iyi olur senin açından da...

Erken doğum riskiyle yatiyorum hedefin 36 inş.yeterki sağlıkla dogsunlarda . Dr.iyi gidiyoruz dedi.onun hedefi de 38. İnş çok erken gelmesinlerde..

Heleki tedaviyle bu mutluluğa etmişiz.ısmarlama olacaktı herhalde..insanlar gatip

inşallah ya tek hayalim rahatça nefes alıp rahatça hareket edebilmek hatta bir de hoplayıp zıplamak
Bende :)

İnş sağlıkla dogsunlar canim

36 yı bitirmiş oluyor musun canım? tabii gönlümüz uzun durmalarından yana ama benim doktorum 36 yı doldurunca ciğer gelişimlerinin tamamlandığını kesin olarak söylerim dedi.
persembeye kadar dururlar sa 35+7 tam 36 oluo sanırım ciğer geliştirici yapmam dedi ama küveze girerlermis. Ben de çok agirlastim yürümekte zorlanıyorum. Zamanı geldi galiba.

persembeye kadar dururlar sa 35+7 tam 36 oluo sanırım ciğer geliştirici yapmam dedi ama küveze girerlermis. Ben de çok agirlastim yürümekte zorlanıyorum. Zamanı geldi galiba.
canım sağlıklı doğumlar diliyorum şmdiden allah kolaylık versin dualarım senle

Kizlar rutin kontrole gelmiştim rahim ağzıi uzunluğu geçen hafta 4,1 den Bu hafta 1 , 1.5 cm e kadar kisalmis 24 saat hastanedeki nidilat ciğer gelistirici progesteron verilecek moralim bozuldu inşallah sağlıklı ve zamanında doğum gerçekleşir. Kiloları 1.700 e 1550 olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…