- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 198
Merhaba arkadaşlar ben çok heycanlıyım daha uzunn yol var önümde ama işte heycan 3 nisan da tekrar doktor kontrolüm var herşey yolunda çok şükür benim gibi daha yeni olan ikiz gebelikler varmı..
Canım ben varım demek isterdim ama henüz tam emin değiliz. 5. haftada tek dendi 7 hafta 2 günlükken kalp atışı kontrolü için gittiğimizde kalbi atan ikinci bir bebek daha gördük. Ama o daha küçük. Kesesi de küçük. Eğer sağlıkla dünyaya gelecekse inşallah o da devam eder. Doktor ona odaklanmayın dedi ama elimde değil
3. Nisan'da da her şey yolunda gider inşallah canım.
İkiz hamileliğin tüm zorluklarını yaşarken gelipte birileri ay nasıl bakcan ay nasıl tatile gitceksiniz ay nasıl dışarı çıkacaksınız diye sorularla sinir etmiyorlarmı gıcık oluyorum!
Aman canım tatil iki kat zevkli olacak, dışarı çıkmak da öyle. İkiz bebek iki kat mutluluk, iki kat sarılma ve öpücükler, iki kat sevgi :) Sen de bir çocuğunu okula yetiştirmeye çalışırken diğer elinde ağlayan bir bebekle hayal et onları. Hem Allah böyle kısmet etmiş. Ne kadar güzel. Sağlıkla kucağına al inşallah ikisini de.
Tabi biz de.. Bizimki biraz tehlike de ama Allah büyük...