2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Ben sırtüstü uzun zamandır yatamıyorum. Sola yatayım diye sağımı yastıkla dolduruyorum..
ben sırt üstü yatabiliyorum yatmada sıkıntı yok ama doktor yatma dedi diye yatmıyorum. o yüzden de tek yatabildiğim tarafım sağ. neyse en azından ona yatabiliyorum. bu hamilelik geçince acaba burnum nefesim her şey düzelecek mi çok merak ediyorum :)

ben de sola yatınca nefes alamıyorum hep sağa yatmam gerekiyor. sırt üstü de zaten doktor yatma dedi bebeklerin gelişimini direkt etkiler dedi.
canim zaten bende sirt ustu yatamiyorum arada uzanip karnima bakiyorum ne kadar buyudugunu boyle daha iyi anliyorum...kisa bir sureligine yani..zaten uzun sure rahat edemiyorki insan birde tansiyonum dusuyor...doktor ultrasinla bakarken bile cok sirt ustu yattigim icin bayildim..oglumdada bayilmistim...her sekilde belli ediyor sagliksiz bir pozisyon oldugunu zaten...

o taraftaki bebek daha kilolu olmasin?
zaten iki bebek arasında 100 gr falan fark var ama daha önemli bir fark değil o kadar ancak. ama şöyle ki benim bebekler altlı üstlüydü. üstteki yine üstte gibi onda bir değişiklik fark etmiyorum. alttaki kaydı kaydı bu sefer dik pozisyona geldi gibi muhtemelen bu acayip pozisyondan dolayı böyle oldu. ben de birkaç gündür nefes falan alamıyorum karnım gerilmekten çatlayacak gibi...

hadi ya. bende de bir dönem oluyordu nefes alamıyordum ondan yatamıyordum ama şu ara oraya baskı yok. ama benim doktorun dediği çocukların beslenme kanallarını etkilersin sırt üstü yatarsan yatabiliyorsan da yatma.

Sizin durum daha vahimmiş:) evde de bitane olunca. Biz ilk bi kız bi erkek sanmıştık. İyi ne güzel birbirlerini gölgelemezler dedik. Sonra ikisinin de erkek olduğunu öğrendik. Ne güzel ikiz olduklarını daha iyi hissederler dedik. Allahım bilir hayırlısını.

Sağdan damarlar geçiyormuş diye sola yatıyorum mecbur. Doğum yapalım ertesi gün açılır burun:))

İkiz hamileliğin tüm zorluklarını yaşarken gelipte birileri ay nasıl bakcan ay nasıl tatile gitceksiniz ay nasıl dışarı çıkacaksınız diye sorularla sinir etmiyorlarmı gıcık oluyorum!
Ben de aynen.bakarim bi şekilde tasasi size düştü sanki..tebrik edeceklerın e .ben de çok çektim bu tiplerDen.

Benim ilk genel anestezi ydi ve sonda takilmisti. Bu sefer epidural olacak ya yine takılacak mi diye merak ettim.

Sola yatmaktan sırtım ağrıyor sağ tarafa yatınca daha rahat
Ikiz de 36 tek de 38 e denk geliyormus. 2 hafta eekleniyor.ve daha erken gelişiyor lar miat 37 zaten.ben de sola yatmaktan sirtim ağrıyor sağa yatıyorum.nNasip neyse o olsun.

ben de 2 yumurta yiyorum hep. hemde özellikle köy yumurtası getirtiyoruz. muzlu süt muhakkak içiyorum her gün. ben biraz minyon tipliyim. genetik sanırım bu kilo olayı

Hayirli olsun bebislerin. Saglikli uzun guzel omurler dilerim. Sizlerin dogumlariniz saglikli kuveze girmeyen bebeklerinizin haberleri bizler icin ne guzel umutlu haberler oluyor. Insallah hepimizin basina. Cok sevindim:)

sorma o gerginlikten dolayi catlama hissi bendede var..patladi patlayacak bomba gibi karnim ozellikle aksamlari....

Allah kolayliklar versin tez zamanda saglikla kucagina alirsin umarim. Kilolari, genel durumlari nasil?

evet o acidanda iyi degil tabi tansiyonuda etkiliyor...gecen ay bayildigimda pozisyondan dolayi bebeklere oksijen gitmiyor uzun sure sirt ustu yatinca dedi doktor...boyle olunca hemen solunuza donerek yatin dedi hatta kendime geldigimde sola cevirmislerdi beni...

Allah iyiligini versin emi nasil guldum :)

Hayirliolsun bebislerin, en kisa zamanda cikarlar umarim. Sut icin banyo yapmak cok iyi geliyor yada goguslerine kucuk sicak su torbasi koyabilirsin. Cemenotu iceren caylar ( humana vb.), eczanelerde malt icecekleri var ya da markette maltana var. Birde bana ayva kompostosu cok iyi sut yapmisti. Yalniz tanesini de robottan ya da elektan geciriyordum bos su degil yani. Allah kolaylik versin. Moralini hic bozma ben 2-3 guun aglamistim ama sonra 2 yasina kadar emzirdim oglumu . Bol su icmeyi ihmal etme.

Oooooo,topik olmuş 340 bebeklere alışveriş yapmaktan diğer topiğe bi dalmışımki burdaki muhabbeti kaçırmışım hep.herkes iyidir umarım.çif sarılı yumurtalar da iyidirler inşallah doğum yapan arkadaşların tümüne hayırlı olsun,Rabbim sağlık sıhhatle büyütmek nasip etsin diyorum.en az 35-36 ları görelim biz de inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…