- 8 Kasım 2013
- 1.009
- 1
- 1.007
- 358
her gün 2 köy yumurtası kesin yiyorum. çeçil peynir, kaşar peynir, zeytin, bal, çeri domates yiyorum genelde. sabah namazına kalktığımda da 2 kaşık pekmez yiyorum su içip yatıyorum.Sabahlari yumurta çok sevmiyorum. Hergün Kaşarlı tost yiyorum Nerdeyse.bazen yumurta yiyebilmek için omlet yapıyorum. Hep aynı şeyleri yemekten bıktım. Diğer peynirler de tuzlu oluyor.sSiz neler yiyosunuz sabahlari.
Çalışmıyorsan evdeysen gün içinde de yağla. Ben dışarıda değilsem günde 3-4 kere yağlanıyorum ya da kremleniyorum daha da çatlarsa kendi bilir :)))bundan sonra gece gündüz yağlayacam. çok moralim bozuldu görünce. alt tarafta olunca da hiç farketmedim
Sabahlari yumurta çok sevmiyorum. Hergün Kaşarlı tost yiyorum Nerdeyse.bazen yumurta yiyebilmek için omlet yapıyorum. Hep aynı şeyleri yemekten bıktım. Diğer peynirler de tuzlu oluyor.sSiz neler yiyosunuz sabahlari.
ben şu an 8 kilo aldım toplamda ama son ay çok kilo aldım. senin haftandayken 4-5 kilo almıştım. sen kaç kilo aldıns a kızlar ben de ikiz bekliyorum inşallah :) 21.haftamdayım sizler kaç kilo aldınız 6.aya kadar merak ettim...
ben şu an 8 kilo aldım toplamda ama son ay çok kilo aldım. senin haftandayken 4-5 kilo almıştım. sen kaç kilo aldın
kilo almayı hiç istemiyorum ama acıkınca gözüm bir şey görmüyor :) ne yapmamı tavsiye edersiniz ?ben biraz fazla almışım galiba 7-8 kilo aldım şimiden
kaç kiloya kadar izin verdi doktorun. bana 20 kilo alabilirsin dedi ama kilo aldıkça çok zorlanıyorum. fazla değil canım senin. tek gebelikte çoğu kişi alıyor o kadarben biraz fazla almışım galiba 7-8 kilo aldım şimiden
ben baştan beri kepek ekmeği yiyorum. çok fazla tatlı ve hamurişi yeme zaten bebeğe faydası da yok.kilo almayı hiç istemiyorum ama acıkınca gözüm bir şey görmüyor :) ne yapmamı tavsiye edersiniz ?
ben de 23. haftamdayım bugun itibariyle 6,5 kilo oldu bile daha bebekler 500 gr bile degiller. sanırım bundan sonra daha cok alacagız, ama oyle 20-25 kiloları bulmayız diye dusunuyorum. 15-16 da bitirebilirsek iyi olucak. Dogumda cogu gider sonrada bebeklerin pesinde kurtuluruz kalanlardan. Insallah hepimiz 37 hatta 38. haftaları görelimde kilolar gider bir sekilde napalım:)s a kızlar ben de ikiz bekliyorum inşallah :) 21.haftamdayım sizler kaç kilo aldınız 6.aya kadar merak ettim...
ben baştan beri kepek ekmeği yiyorum. çok fazla tatlı ve hamurişi yeme zaten bebeğe faydası da yok.
bende iştah var da yiyemiyorum ki canım. bir bardak su içsem ağzıma geliyor hemen şişiyorum ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. o yüzden burada iştahlıyım yiyebiliyorum diyenlere çok özeniyorum. diyeceksiniz ki kilo almamışsındır ne güzel ama o da öyle değil 6-7 kilo civarı aldım.kızlar merhaba herkese bende iştahsızlık var yemek yemek zoraki oluyor oda zaten günde 1 veya 2 porsıyon ve
ufak porsiyon zaten kilo almadım hiç şimdiye kadar.
sabahları kahvatıyı geç yapıyorum 11 gibi ondan acıkmıyorum.
sizde nasıl durumlar ve önerisi olan varmı
bende özeniyorum iştahlıyım diyenlere:)bende iştah var da yiyemiyorum ki canım. bir bardak su içsem ağzıma geliyor hemen şişiyorum ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. o yüzden burada iştahlıyım yiyebiliyorum diyenlere çok özeniyorum. diyeceksiniz ki kilo almamışsındır ne güzel ama o da öyle değil 6-7 kilo civarı aldım.
ben de elimden gelse eve ultrason cihazı alıp bakarım habire :))bende özeniyorum iştahlıyım diyenlere:)
tek tesellim bebeklerin beslenip gelişebilmesi off daha cok var kontrole merak ediyorum neler oluyor
içeride:)
senin bir kız bir oğlanmıydıben de elimden gelse eve ultrason cihazı alıp bakarım habire :))
son gittiğimizde birinin yüzünü baya net gördük de diğeri arkasını döndü onu net göremedik. insan bir garip oluyor. hemen benzetmeye başlıyorsun yok anneye benziyor yok babaya diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?