• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Sabahlari yumurta çok sevmiyorum. Hergün Kaşarlı tost yiyorum Nerdeyse.bazen yumurta yiyebilmek için omlet yapıyorum. Hep aynı şeyleri yemekten bıktım. Diğer peynirler de tuzlu oluyor.sSiz neler yiyosunuz sabahlari.
her gün 2 köy yumurtası kesin yiyorum. çeçil peynir, kaşar peynir, zeytin, bal, çeri domates yiyorum genelde. sabah namazına kalktığımda da 2 kaşık pekmez yiyorum su içip yatıyorum.

Sabahlari yumurta çok sevmiyorum. Hergün Kaşarlı tost yiyorum Nerdeyse.bazen yumurta yiyebilmek için omlet yapıyorum. Hep aynı şeyleri yemekten bıktım. Diğer peynirler de tuzlu oluyor.sSiz neler yiyosunuz sabahlari.

Ben ekmek cok yiyemiyorum yer kalmiyor.genelde dogal tereyagiyla iki yumurtayla omlet yapiyorum.peynirler bana da tuzlu geliyor o yuzden yumurtya hic atmiyorum tuz.kasar peyniri ve cecil peyniri yiyiyorum genelde.1-2 kasik bal ya da pekmez.bazen midemde yer varsa portakal suyu.bbunlari resmen tikiyorum agzima zorla.

Arkadaskar sari akintisi olan varmi.benim sari akintilarimm vasladi neden oldugunu merak ediyorum ins onemli degildir . cumartesi dr randevumuz var ona sorucam

s a kızlar ben de ikiz bekliyorum inşallah :) 21.haftamdayım sizler kaç kilo aldınız 6.aya kadar merak ettim...
ben de 23. haftamdayım bugun itibariyle 6,5 kilo oldu bile daha bebekler 500 gr bile degiller. sanırım bundan sonra daha cok alacagız, ama oyle 20-25 kiloları bulmayız diye dusunuyorum. 15-16 da bitirebilirsek iyi olucak. Dogumda cogu gider sonrada bebeklerin pesinde kurtuluruz kalanlardan. Insallah hepimiz 37 hatta 38. haftaları görelimde kilolar gider bir sekilde napalım:)

Kızlar birsey sormak istiyorum. esimin aklına gelmiş çamaşır kurutma makinesi alalım diyor. Bana da cok mantıklı geldi daha once bir süre kullanmıştım uzun vadede camasırları yıpratma. baskılarının solması gibi problemler oluyor ama iki bebekle camasır cok olacagı için asma toplama derdi olmayacak, birde sıcak sıcak kurutunca hijen acısından tekrar utuleme derdi de olmayacak.
Iki temel tip varmıs, birisi 600-700 Tl civarında genellikle C sınıfı makineler diğeri de ısı pompalı 1500 TL ve ustu fiyatlarda A sınıfı makineler. Kullanan var mı aranızda? Tecrübe ve ya tavsiyelerinizi bekliyorum.

ben baştan beri kepek ekmeği yiyorum. çok fazla tatlı ve hamurişi yeme zaten bebeğe faydası da yok.

Canım diyetisyen bana kepek ekmeği önermiyorum demişti. kansızlığı tetikleyebiliyormus, bir araştır istersen, tam bugday yada cavdar yemelisin dedi. gerci ben cok uyamıyorum, yakında her zaman o ekmekleri bulamıyorum cunku. beyaz ekmekte yiyorum.

kızlar 23. hafta olup bebeklerinin boy ve kilosunu öğrenen var mı? yaklaşık değerlerini yazsanıza?

kızlar merhaba herkese bende iştahsızlık var yemek yemek zoraki oluyor oda zaten günde 1 veya 2 porsıyon ve
ufak porsiyon zaten kilo almadım hiç şimdiye kadar.
sabahları kahvatıyı geç yapıyorum 11 gibi ondan acıkmıyorum.
sizde nasıl durumlar ve önerisi olan varmı

Tam buğday, çavdar arada beyaz ekmek yiyorum. Kahvaltıda haşlanmış bir yumurta, değişik iki çeşit peynir, yeşillik , kırmızı biber bazen, iki-üç zeytin, bir bardak çay...
24 hafta bitti, 7 kilo aldım. Son kontrolde bebekler 500 er gramdı. Düzenli krem kullanmıyorum, bilmiyorum ne olacak??

kızlar merhaba herkese bende iştahsızlık var yemek yemek zoraki oluyor oda zaten günde 1 veya 2 porsıyon ve
ufak porsiyon zaten kilo almadım hiç şimdiye kadar.
sabahları kahvatıyı geç yapıyorum 11 gibi ondan acıkmıyorum.
sizde nasıl durumlar ve önerisi olan varmı
bende iştah var da yiyemiyorum ki canım. bir bardak su içsem ağzıma geliyor hemen şişiyorum ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. o yüzden burada iştahlıyım yiyebiliyorum diyenlere çok özeniyorum. diyeceksiniz ki kilo almamışsındır ne güzel ama o da öyle değil 6-7 kilo civarı aldım.

bende iştah var da yiyemiyorum ki canım. bir bardak su içsem ağzıma geliyor hemen şişiyorum ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. o yüzden burada iştahlıyım yiyebiliyorum diyenlere çok özeniyorum. diyeceksiniz ki kilo almamışsındır ne güzel ama o da öyle değil 6-7 kilo civarı aldım.
bende özeniyorum iştahlıyım diyenlere:)
tek tesellim bebeklerin beslenip gelişebilmesi off daha cok var kontrole merak ediyorum neler oluyor
içeride:)

bende özeniyorum iştahlıyım diyenlere:)
tek tesellim bebeklerin beslenip gelişebilmesi off daha cok var kontrole merak ediyorum neler oluyor
içeride:)
ben de elimden gelse eve ultrason cihazı alıp bakarım habire :))
son gittiğimizde birinin yüzünü baya net gördük de diğeri arkasını döndü onu net göremedik. insan bir garip oluyor. hemen benzetmeye başlıyorsun yok anneye benziyor yok babaya diye :))

ben de elimden gelse eve ultrason cihazı alıp bakarım habire :))
son gittiğimizde birinin yüzünü baya net gördük de diğeri arkasını döndü onu net göremedik. insan bir garip oluyor. hemen benzetmeye başlıyorsun yok anneye benziyor yok babaya diye :))
senin bir kız bir oğlanmıydı

Back