- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
benim ikisi de oğlan canım :)senin bir kız bir oğlanmıydı
Canim önceki hafta kontrolünden bi gün sonra bi islaklik hissettim kostüm lavoboya. Sari ve kokulu değil ama sanki pantolonuma kacirmis gibi islaklik vardi.Dr.aradim sari ve kokulu değilse korkma dedi.sonra geçti.ihmal etme randevuna kadar ara bi Dr.unu istersen.Arkadaskar sari akintisi olan varmi.benim sari akintilarimm vasladi neden oldugunu merak ediyorum ins onemli degildir . cumartesi dr randevumuz var ona sorucam
kızlar 23. hafta olup bebeklerinin boy ve kilosunu öğrenen var mı? yaklaşık değerlerini yazsanıza?
Tam buğday, çavdar arada beyaz ekmek yiyorum. Kahvaltıda haşlanmış bir yumurta, değişik iki çeşit peynir, yeşillik , kırmızı biber bazen, iki-üç zeytin, bir bardak çay...
24 hafta bitti, 7 kilo aldım. Son kontrolde bebekler 500 er gramdı. Düzenli krem kullanmıyorum, bilmiyorum ne olacak??
12 subattaki kontrolde biri 440 digeri450 dedi bana doktor, normal gidiyoruz hepimiz insallah.Canim önceki hafta kontrolünden bi gün sonra bi islaklik hissettim kostüm lavoboya. Sari ve kokulu değil ama sanki pantolonuma kacirmis gibi islaklik vardi.Dr.aradim sari ve kokulu değilse korkma dedi.sonra geçti.ihmal etme randevuna kadar ara bi Dr.unu istersen.
Ay kizlar bende besleyemiyor muyum deyip telaslaniyorum arada.9 şubatta 500 g olmamislardi benimkilrde.Dr.hrsey yolunda diyor ama ayni gidiyoruz sanirim hepimiz
Canım kendini yavaş yavaş alıştırman lazım 2-3 saat arayla azda olsa bişeler yersen 1 haftaya kadar alışırsın.Mesela yemek türü pek yiyemiyosan yoğurt,muz,fındık,badem ıspanak gibi veya ekmeksiz sebze yemekleri yiyebilirsin valla bende çoğu şeyi onlar için yiyip içiyorum özellikle süt ve balığıkızlar merhaba herkese bende iştahsızlık var yemek yemek zoraki oluyor oda zaten günde 1 veya 2 porsıyon ve
ufak porsiyon zaten kilo almadım hiç şimdiye kadar.
sabahları kahvatıyı geç yapıyorum 11 gibi ondan acıkmıyorum.
sizde nasıl durumlar ve önerisi olan varmı
canım ben de düşünüyorum nasıl büyütebilirim onları diye. son kontrolde de doktor gelişimleri normal dedi ama burada 550 gram yazıyor benim haftaya benim bebekler de biri 450 diğeri 490 falan. ne yapayım bilmiyorum...Canim önceki hafta kontrolünden bi gün sonra bi islaklik hissettim kostüm lavoboya. Sari ve kokulu değil ama sanki pantolonuma kacirmis gibi islaklik vardi.Dr.aradim sari ve kokulu değilse korkma dedi.sonra geçti.ihmal etme randevuna kadar ara bi Dr.unu istersen.
Ay kizlar bende besleyemiyor muyum deyip telaslaniyorum arada.9 şubatta 500 g olmamislardi benimkilrde.Dr.hrsey yolunda diyor ama ayni gidiyoruz sanirim hepimiz
19. Haftada gittim rahim boyuna da baktı. Fiyat tek 350..ikiz 550.Allah bağışlasın canım.sen detaylı ultrasona girmiştin detaylı ultrasonda rahim boyunuda ölçüyormu
doktor?sorsam acaba?bide ikiz olunca fiyat farklı oluyormu acaba
Canim burada yogun kar var zaten, bir yere cikilmiyor. misafir ben de agirliyorum ama yormuyorum kendimi. arkadaslarima kardan once gidiyordum. evde her isi.esim yapiyor. bu arada avm lerde yurumek de yoruyor beni cunku agirlastim artik kendimi riske atmak istemiyorum.Maşallah ben de dayanır im ins. Dayan dediniz ama ne yapayım dedim ona da bise demedi. Öylece kaldım ama AVM lere falan gidiyorum evde de yorulu Yo rum işler var.misa fi r lik lere de gidiyorum sakıncası var mıdır acaba. Biraz ayakta kalınca aşağı çekiliyor gibi oluyor. Ins bişe olmadan atlatiriz.
canim bahsettigim yag aktarlarda satilan bitkisel karisimli catlak yagi. aktarlara danisin zaten yardimci oluyorlar...Merhaba herkes gibi bende çatlak olayına takıldım hele fotoları görünce cok korktum. O kadar cok olmuş olamaz gibi geldi. Ilk gebeliğimde cok cok az olmuştu belli belirsiz zaten doğumdan sonra farketmiştim kırmızı bir çizgi filan hic yoktu. Şimdide lierac, mustela ve badem yağı kullanıyorum. Fakat kilo alımım ilk gebeliğime (toplam 12 almıştım) gore hızlı (6 kilo aldim bile) bu nedenle catlicak diye endiseliyim. Sizin bu çınar çatlak kremine internetten baktım simdi siz mağazadan mı alıyorsunuz? Nereden aldığınızı sorsam? Temin edelim hemen :)
Yahu su fiyat farkinida hic anlamiyorum tekmis ikizmis..olctugu olcecegi bir rahim degilmi ? sonucta bizimkini olcuyor bebeklerinkini degil :)19. Haftada gittim rahim boyuna da baktı. Fiyat tek 350..ikiz 550.
Daha once sormusmuydum unuttum cnm sen kac haftalikken dogum yapmistin? ve toplam kac kilo almistin?Kızlar catlak olayına takılmayın bence bebeklerınız ıyı olsunda, bahsettıgınız her kremı her yagı hergun surdum, 4 litre su içtim, catlak olmasın dıye 35 haftaya kadar olmadı, kocaman karnım oldu, sonra catladı tarla gıbı oldu, 14 kılo aldım, ikiz gebelık rısklıdır şimdı şukur edıyorum bı catlakla kurtardım, başka sorun olmasın catlakda oluversın takmayın
19.haftamdayim 2 kilo aldim senin haftanda 3 kiloya ulasmis olurum :)s a kızlar ben de ikiz bekliyorum inşallah :) 21.haftamdayım sizler kaç kilo aldınız 6.aya kadar merak ettim...
ikiz anneleri hepinize merhaba :) bende bugun betamda ikiz ihtimalimin oldugunu gordum subat 2 de transfer oldu 5.gunun embriyosu tek konuldu 14.gun 637 17.gun yani bugun 2171.42 saskinligim hala devam ediyo ilk tup bebek denemem Allahtan dilegim saglikli mutlu hayirli bir hamilelik gecirmek ve kucagima almak haftaya cuma randevumuz 1 hafta nasil gecer :) Allah sizlerin de kucaklariniza almayi nasip etsin...19.haftamdayim 2 kilo aldim senin haftanda 3 kiloya ulasmis olurum :)
yok canım rahim değil ayrıntılı ultrasonya her iki bebeği de tek tek ölçüp bip kontrol ediyor bütün organlarını uzuvlarını. tek bebeği yarım saatte bitiriyorsa iki bebekle bir saat uğraşıyor. ben de bu hafta yaptırdım da oradan biliyorum:)Yahu su fiyat farkinida hic anlamiyorum tekmis ikizmis..olctugu olcecegi bir rahim degilmi ? sonucta bizimkini olcuyor bebeklerinkini degil :)
nekadar guzel az almışın benım 8 kılo oldu19.haftamdayim 2 kilo aldim senin haftanda 3 kiloya ulasmis olurum :)
ben de ilk haftalar kilo almadım pek son bir kaç hafta da ne olduysa oldu :) inşallah çok almazsın ama dikkat et y19.haftamdayim 2 kilo aldim senin haftanda 3 kiloya ulasmis olurum :)
kaç haftalık oldu sizinnekadar guzel az almışın benım 8 kılo oldu
benim 21.hafta ben de yaklaşık o kadar aldımben de ilk haftalar kilo almadım pek son bir kaç hafta da ne olduysa oldu :) inşallah çok almazsın ama dikkat et y
kaç haftalık oldu sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?