Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar... bende hamileyim ve normal yollardan hamile kaldım. acaba ikiz gebelik kaçıncı haftada belli oluyor ve belirtileri nelerGünaydın ikiz anneleri zor olsada dunyanın en güzel en ayrıcalıklı duygularını mutluluğunu yasıyoruz ve yasayacağız hepimize kolay gelsin
Detaylı ultrasonda bebeklere bakıyor 2 ne.gerci bizim 15 dk ancak sürmüştür bu sırada rahim boyuna da baktı. Bazi dr ler muayene için de 2 kat para alıyor.Yahu su fiyat farkinida hic anlamiyorum tekmis ikizmis..olctugu olcecegi bir rahim degilmi ? sonucta bizimkini olcuyor bebeklerinkini degil :)
Ben kullanmıyorum evimde koyacak yer yok.ama kullanan arkadaş var çok memnun her fırsatta iyi ki almışım der hep. Kışın evin içinde kuruyor zor oluyor. Koyacak yer olsa alırdım.Kızlar birsey sormak istiyorum. esimin aklına gelmiş çamaşır kurutma makinesi alalım diyor. Bana da cok mantıklı geldi daha once bir süre kullanmıştım uzun vadede camasırları yıpratma. baskılarının solması gibi problemler oluyor ama iki bebekle camasır cok olacagı için asma toplama derdi olmayacak, birde sıcak sıcak kurutunca hijen acısından tekrar utuleme derdi de olmayacak.
Iki temel tip varmıs, birisi 600-700 Tl civarında genellikle C sınıfı makineler diğeri de ısı pompalı 1500 TL ve ustu fiyatlarda A sınıfı makineler. Kullanan var mı aranızda? Tecrübe ve ya tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben misafir almıyorum hiç. Çağıraran lara gidiyorum O bile yoyoruyor.evde iş derken yemek bulasik derleme toplama çamaşır ütü yapıyorum. Kac kilo aldın sen bu zamana kadar.Bi de 30 lu haftalarda kimse yok mu bizden baskaCanim burada yogun kar var zaten, bir yere cikilmiyor. misafir ben de agirliyorum ama yormuyorum kendimi. arkadaslarima kardan once gidiyordum. evde her isi.esim yapiyor. bu arada avm lerde yurumek de yoruyor beni cunku agirlastim artik kendimi riske atmak istemiyorum.
Çok iyi yaa, hem böylelikle aldığımız kiloları da vermiş oluruz
ahahaha çok tatlılar ya bir doğsalar da oynasam diyorum
30 Haftasını doldurmuş veya dogum yapmis ikiz anneleri bakarmısınız? diye bir likn var canım ikiz gebelik ve çoğul gebelikler kısmında. bunun yanında gulsumada var son haftalarında olan. Ben toplam 22 kilo aldım. Sen kaç kilo aldın? Ben ilk hamileliğimde -tekdi- 16 kilo almıştım....Ben misafir almıyorum hiç. Çağıraran lara gidiyorum O bile yoyoruyor.evde iş derken yemek bulasik derleme toplama çamaşır ütü yapıyorum. Kac kilo aldın sen bu zamana kadar.Bi de 30 lu haftalarda kimse yok mu bizden baska
Canım ben kan testi yaptırmamıştım. Tatildeydim ve 5. haftamda adetim 1 hafta gecikince idrar testi yapmıştım. 2. çizgi açıktı. Emin olmak için bir gün sonra yine yaptım, çok koyuydu ikinci çizgi. Sonra tatil dönüşü 6.haftamda doktora gittim ve 2 kese görünüyor, ikiz olabilir dedi. Ama çok heyecanlanmayın, keselerden birinde su olabilir bebek olmayabilir demişti. 2 hafta sonra 8. haftamda gittiğimde iki kesede de bebek vardı ve kalpleri atıyordu çok şükür. Sen çok istiyorsun galiba ikiz. Allah gönlüne göre versin. Ailende var mı ikiz gebelik yaşayan, benim ablamın da ikizleri var. Ben de başka herhangi bir belirtisi olmadı. Sadece 8.haftadan sonra ilk hamileliğime göre çok daha yorgun ve halsizdim. Ayrıca ilk hamileliğimde ilk 4.5 ay mide bulantısı yaşadım, ikizlerimde ise 3.ayıma girince 4.aya kadar yaşadım; inanır mısın ikizlerimdeki o bir ay çektiğim mide bulantısı bana yetti. Çok şiddetliydi bulantılar ve kusmalarım....merhabalar... bende hamileyim ve normal yollardan hamile kaldım. acaba ikiz gebelik kaçıncı haftada belli oluyor ve belirtileri neler
cok yüksekmiş fiyat saol canım bilgilendirme için19. Haftada gittim rahim boyuna da baktı. Fiyat tek 350..ikiz 550.
yok canım rahim değil ayrıntılı ultrasonya her iki bebeği de tek tek ölçüp bip kontrol ediyor bütün organlarını uzuvlarını. tek bebeği yarım saatte bitiriyorsa iki bebekle bir saat uğraşıyor. ben de bu hafta yaptırdım da oradan biliyorum:)
Canim ben cok istahliyim bu aralar yiyorum baya aklina ne gelirse hicbiseyden kacmiyorum ama ilk 4 ay ozellikle 3.5 ayim berbat gecti bulanti ve kusmalar ,kanama,bas donmeleri....simdi tadini cikariyorum ama tabi bu gidisat iyi degil artik sadece bebeklere yarayacak seyler yemem lazim..tatliya cok duskunum onu franlemem ve ekmegi azaltmam lazim bunu farkettim...insallah cok almam ve catlak olmaz..kiloda degil catlaklardan daha cok korkuyorum cok olur diye...ben de ilk haftalar kilo almadım pek son bir kaç hafta da ne olduysa oldu :) inşallah çok almazsın ama dikkat et y
kaç haftalık oldu sizin
Canım benimkilerın arasında ıkı uc hafta vardı, 38 haftayı gecmıştı dogum yaptıgımda bırı 3,5 kilo dığerı 2,6 dogdu, bende on dort kılo almıştım, sadece karnım şiştı oda catladı garıbım dayanamadı,[/QUOTE][QUOTEbndanote, post: 39527072, member: 352677"]Daha once sormusmuydum unuttum cnm sen kac haftalikken dogum yapmistin? ve toplam kac kilo almistin?
canım adetim 5 gün geciktiğinde kan tahlili yaptırmıştım.1023 çıkmıştı.5gün sonra yaptırdığımda 18000 çıktı.aniden bu kadar yükselmesini herkes ikize yordu.ben de normal yollarla hamile kaldım.pretisyen hekim haftalık değerine göre normal demişti ama benimki çok hızlı yükseldiğinen hemşire arkadaşlarım falan ikiz dedi.doktora gittiğimizde 6 haftalıktım.iki kese görüldü ama daha kalp sesleri yoktu.1 hafta sonra tekrar gittik.çok şükür ikisi de sağlıklı.yani bende kan değerim çok hızlı yükselmişti.merhabalar... bende hamileyim ve normal yollardan hamile kaldım. acaba ikiz gebelik kaçıncı haftada belli oluyor ve belirtileri neler
çok tşk ederim allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin.. gittim bugün ama dr bişey demedi öyle olsa derdi herhalde. kese oluşmuş dedicanım adetim 5 gün geciktiğinde kan tahlili yaptırmıştım.1023 çıkmıştı.5gün sonra yaptırdığımda 18000 çıktı.aniden bu kadar yükselmesini herkes ikize yordu.ben de normal yollarla hamile kaldım.pretisyen hekim haftalık değerine göre normal demişti ama benimki çok hızlı yükseldiğinen hemşire arkadaşlarım falan ikiz dedi.doktora gittiğimizde 6 haftalıktım.iki kese görüldü ama daha kalp sesleri yoktu.1 hafta sonra tekrar gittik.çok şükür ikisi de sağlıklı.yani bende kan değerim çok hızlı yükselmişti.