• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

ben manisada yım cnm ilçedeyim ama burda yok sen nerdesin? kliniklerde bakıyor çoğu doktor en az bin lira istiyolar
bende aslen İzmirliyim aslında izmirde araştır bence hem daha cok seçenek var hem fiyat yönünden daha iyidir
en az bin lira demişsin cok fazla bir rakam bu

olmazmı canım bende çok çabuk yoruluyorum.zaten ilk kanamamla kaynanan korktu sağolsun kayseriden kocelıye çıkıp geldiler açıkcası hiçbir sey yapmıyorum.dr haklı hep yatıncada insanın kasları bir tuaf oluyor.arada yurumekte lazım.
Allah hepimize kolaylık versin yaa inşallah hepimiz bebişlerimze sağsağlim kavuşuruz...

Kızlar selam umarım herkes iyidir ben doğum yaptım 13 şubatta çok şükür ertesi gün taburcu oldukbebislerimle evimizdeyiz allah hepinize hayirlisiyla bu duyguyu yaşatsin inş. Eve ogluslarimla dönmek öyle bir duygu ki anlatamam cokkk şükür Rabbime yeni yeni ayağa kalkiyorum hepinize hhayırlı doğumlar diliyorum
Tebrikler canım,hayırlı uğurlu olsun bebişlerin Allah analı babalı büyütsün.hayırlısıyla kurtulmuşsun ee artık darısı hepimizin başına inşallah :)) :))

korse rahatsiz etmezni canim yaa..sen yoktun vugun dikkatimden kacmadi..kendini cokmu yoruyorsun acaba? bende biraz yorulunca yada ayakta fazla kalinca sol kasigim ,belim ve karnimin alt tarafi agriyor...fazla yorma kendini canim...
bende agri olunca agri kesici alip bacaklarimi uzatarak oturuyorum yada uzaniyorum hemen...
Ağrı kesici almasan daha iyi olur bence. Doktorun mu önerdi, bugün internette baktım ağrı kesicilerin zararı çokmuş hamilelerin içmeleri tavsiye edilmiyor. Ben çok ayakta durduğumda ya da yorulduğumda bel ağrısı çekiyordum. Böyle bir durumda uygunsanız hemen uzanın bir müddet dinlenince geçiyor...

kizlar sizin gordugunuz hamilelikte olusan karin catlaklarimi yoksa ikizlere hamile olanlarin karninda olanlarmi?
yani bende korkuyorum o catlaklardan ama olmama ihtimalide var ki insallah olmaz..benim oglumda olmamisti mesela...
Canım ben 33. haftamın içindeyim ben de hiç çatlak olmadı. İlk hamileliğimde de olmamıştı. Bol bol çatlak yağı sürünüyorum...

Ağrı kesici almasan daha iyi olur bence. Doktorun mu önerdi, bugün internette baktım ağrı kesicilerin zararı çokmuş hamilelerin içmeleri tavsiye edilmiyor. Ben çok ayakta durduğumda ya da yorulduğumda bel ağrısı çekiyordum. Böyle bir durumda uygunsanız hemen uzanın bir müddet dinlenince geçiyor...
Canim kafama gore ilac almam zaten..gecen randevumda agrilarim oldugunu soyleyince recete yazmisti doktorum onla aldim yani..bunun bir riski yok anlayacagin agri oldukca iciyorum cunku...birde uzaninca gecmiyor oyle feci agriyorki bayada suruyor ilac almasam...

Canim aslinda boyle fotograflara bakmamaliyiz tabi merakimiza engel olamiyoruz sonrada uzuluyoruz...yalniz kendimizi bunla kiyaslamayalim bence.cunku bu ucuz bir gebelik ve 36 haftalikken dogmuslar ...ikizlerde bu haftada o kadar olmaz bizim...onlem alalim yag ve kremlerimizi surekli kullanalim birde fazla kilo zlmamaya bakalim..hep diyorumya catlak olmasin diye kullanalim olursada ince birkac catlak bu fotodaki kadar moralimizi bozmaz gibi geliyor...zaten bu kadinin catlaklari varmis 7. haftada bile ve cok erken baslamis dikkat ettiysen..32 haftadan sonra olusmussa bu kadar olmaz bence ikizlerde...
Aramizda 22 kilo almasina ragmen (33. haftasinda) hic catlagi olmamis olan papatyalp arkadasimiz var mesela Masallah...onu takipteyim bana moral oluyor :)
Teşekkür ederim canım :)

Canim kafama gore ilac almam zaten..gecen randevumda agrilarim oldugunu soyleyince recete yazmisti doktorum onla aldim yani..bunun bir riski yok anlayacagin agri oldukca iciyorum cunku...birde uzaninca gecmiyor oyle feci agriyorki bayada suruyor ilac almasam...
Anladım canım geçmiş olsun, herkes hamileliği farklı boyutlarda yaşıyor. Allah yardımcımız olsun...

bende aslen İzmirliyim aslında izmirde araştır bence hem daha cok seçenek var hem fiyat yönünden daha iyidir
en az bin lira demişsin cok fazla bir rakam bu
Evet çok fazla, bizim dr tıp fakültelerinde ki doktorları öneriyor hep onlarda hastanede bakmıyorlarmış e öyle olunca da kara kara düşünüyoruz, en son özel hastaneye gideriz herhalde

Arkadaşlar İzmirde bana hastane ve doktor onerebilecek biri varmı acaba doktor arayisindayim ikiz gebeliğin var ve riskli bi durumdayım 8 hhaftalık hamileyim kanamam oldu bi kaç kez ve iyi bi doktor olsun istiyorum

Kızlar selam umarım herkes iyidir ben doğum yaptım 13 şubatta çok şükür ertesi gün taburcu oldukbebislerimle evimizdeyiz allah hepinize hayirlisiyla bu duyguyu yaşatsin inş. Eve ogluslarimla dönmek öyle bir duygu ki anlatamam cokkk şükür Rabbime yeni yeni ayağa kalkiyorum hepinize hhayırlı doğumlar diliyorum
Allah saglikla ahali Babıali büyütsün canim.ne mutlu eve 4 kişi dönmek:) Rabbim bizlere de hayirlisi ile saglikla dogumlarimizi geçirmeyi nasip eder inş..

Canım ben 33. haftamın içindeyim ben de hiç çatlak olmadı. İlk hamileliğimde de olmamıştı. Bol bol çatlak yağı sürünüyorum...
Özel bi tarif mi çatlak yagi? Varsa tarif verebilirmisin?nben anlamadan göğsüm catladi.dünden beride zeytinyağı şişesine giricem sanki.sürekli suruyorum.lierac, sebamed,badem yagi da suruyorum.çok mu kafamda takiyorum bilmiyorum. Annem ve anlamda catladi.ikiz olunca daha çok çatlatmaktan korkuyorum sanirim.Allah im öncelikle saglikla nasip etsin ine yavrularimizi.daha da fazla catlarsak bakicaz çaresine.

Bi ark.estetik bile çözüm olmayabilir demiş:( demeyin olee. 

Allah saglikla ahali Babıali büyütsün canim.ne mutlu eve 4 kişi dönmek:) Rabbim bizlere de hayirlisi ile saglikla dogumlarimizi geçirmeyi nasip eder inş..

Özel bi tarif mi çatlak yagi? Varsa tarif verebilirmisin?nben anlamadan göğsüm catladi.dünden beride zeytinyağı şişesine giricem sanki.sürekli suruyorum.lierac, sebamed,badem yagi da suruyorum.çok mu kafamda takiyorum bilmiyorum. Annem ve anlamda catladi.ikiz olunca daha çok çatlatmaktan korkuyorum sanirim.Allah im öncelikle saglikla nasip etsin ine yavrularimizi.daha da fazla catlarsak bakicaz çaresine.

Bi ark.estetik bile çözüm olmayabilir demiş:KK43: demeyin olee. 
ben ilk hamileligimde kakao yagi kullanmistim, ikizlerimde ise yine aktardan aldigim cinar marka bitkisel catlak yagini kullaniyorum. su ana kadar toplasmda 8 tane bitirdim yagdan. sukur hic catlagim olmadi. benim ailemde ablalarimdan birinde catlak cok olmustu, digerinde de cok az oldu. bu arada bu catlaklar olustuktan sonra giderilmesi cok zormus. onemli olan olusmadan onlemimizi almak...

ben ilk hamileligimde kakao yagi kullanmistim, ikizlerimde ise yine aktardan aldigim cinar marka bitkisel catlak yagini kullaniyorum. su ana kadar toplasmda 8 tane bitirdim yagdan. sukur hic catlagim olmadi. benim ailemde ablalarimdan birinde catlak cok olmustu, digerinde de cok az oldu. bu arada bu catlaklar olustuktan sonra giderilmesi cok zormus. onemli olan olusmadan onlemimizi almak...
Doktor sana doğumla ilgili bişey söyledi mi.ben 31 deyim herseye hazırlıklı ol dedi korktum ben de. Herşey kasılma hersey ağrı gibi gelmeye başladı. Acilen psikolojimi duzeltmem lazım.

Back