• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Allah bağışlasın canım.sen detaylı ultrasona girmiştin detaylı ultrasonda rahim boyunuda ölçüyormu
doktor?sorsam acaba?bide ikiz olunca fiyat farklı oluyormu acaba

Kızlar catlak olayına takılmayın bence bebeklerınız ıyı olsunda, bahsettıgınız her kremı her yagı hergun surdum, 4 litre su içtim, catlak olmasın dıye 35 haftaya kadar olmadı, kocaman karnım oldu, sonra catladı tarla gıbı oldu, 14 kılo aldım, ikiz gebelık rısklıdır şimdı şukur edıyorum bı catlakla kurtardım, başka sorun olmasın catlakda oluversın takmayın

Arkadaskar sari akintisi olan varmi.benim sari akintilarimm vasladi neden oldugunu merak ediyorum ins onemli degildir . cumartesi dr randevumuz var ona sorucam
Canim önceki hafta kontrolünden bi gün sonra bi islaklik hissettim kostüm lavoboya. Sari ve kokulu değil ama sanki pantolonuma kacirmis gibi islaklik vardi.Dr.aradim sari ve kokulu değilse korkma dedi.sonra geçti.ihmal etme randevuna kadar ara bi Dr.unu istersen.

kızlar 23. hafta olup bebeklerinin boy ve kilosunu öğrenen var mı? yaklaşık değerlerini yazsanıza?

Tam buğday, çavdar arada beyaz ekmek yiyorum. Kahvaltıda haşlanmış bir yumurta, değişik iki çeşit peynir, yeşillik , kırmızı biber bazen, iki-üç zeytin, bir bardak çay...
24 hafta bitti, 7 kilo aldım. Son kontrolde bebekler 500 er gramdı. Düzenli krem kullanmıyorum, bilmiyorum ne olacak??

Ay kizlar bende besleyemiyor muyum deyip telaslaniyorum arada.9 şubatta 500 g olmamislardi benimkilrde.Dr.hrsey yolunda diyor ama ayni gidiyoruz sanirim hepimiz

Canim önceki hafta kontrolünden bi gün sonra bi islaklik hissettim kostüm lavoboya. Sari ve kokulu değil ama sanki pantolonuma kacirmis gibi islaklik vardi.Dr.aradim sari ve kokulu değilse korkma dedi.sonra geçti.ihmal etme randevuna kadar ara bi Dr.unu istersen.

Ay kizlar bende besleyemiyor muyum deyip telaslaniyorum arada.9 şubatta 500 g olmamislardi benimkilrde.Dr.hrsey yolunda diyor ama ayni gidiyoruz sanirim hepimiz
12 subattaki kontrolde biri 440 digeri450 dedi bana doktor, normal gidiyoruz hepimiz insallah.

kızlar merhaba herkese bende iştahsızlık var yemek yemek zoraki oluyor oda zaten günde 1 veya 2 porsıyon ve
ufak porsiyon zaten kilo almadım hiç şimdiye kadar.
sabahları kahvatıyı geç yapıyorum 11 gibi ondan acıkmıyorum.
sizde nasıl durumlar ve önerisi olan varmı
Canım kendini yavaş yavaş alıştırman lazım 2-3 saat arayla azda olsa bişeler yersen 1 haftaya kadar alışırsın.Mesela yemek türü pek yiyemiyosan yoğurt,muz,fındık,badem ıspanak gibi veya ekmeksiz sebze yemekleri yiyebilirsin valla bende çoğu şeyi onlar için yiyip içiyorum özellikle süt ve balığı

canım ben de düşünüyorum nasıl büyütebilirim onları diye. son kontrolde de doktor gelişimleri normal dedi ama burada 550 gram yazıyor benim haftaya benim bebekler de biri 450 diğeri 490 falan. ne yapayım bilmiyorum...

Maşallah ben de dayanır im ins. Dayan dediniz ama ne yapayım dedim ona da bise demedi. Öylece kaldım ama AVM lere falan gidiyorum evde de yorulu Yo rum işler var.misa fi r lik lere de gidiyorum sakıncası var mıdır acaba. Biraz ayakta kalınca aşağı çekiliyor gibi oluyor. Ins bişe olmadan atlatiriz.
Canim burada yogun kar var zaten, bir yere cikilmiyor. misafir ben de agirliyorum ama yormuyorum kendimi. arkadaslarima kardan once gidiyordum. evde her isi.esim yapiyor. bu arada avm lerde yurumek de yoruyor beni cunku agirlastim artik kendimi riske atmak istemiyorum.

Merhaba herkes gibi bende çatlak olayına takıldım hele fotoları görünce cok korktum. O kadar cok olmuş olamaz gibi geldi. Ilk gebeliğimde cok cok az olmuştu belli belirsiz zaten doğumdan sonra farketmiştim kırmızı bir çizgi filan hic yoktu. Şimdide lierac, mustela ve badem yağı kullanıyorum. Fakat kilo alımım ilk gebeliğime (toplam 12 almıştım) gore hızlı (6 kilo aldim bile) bu nedenle catlicak diye endiseliyim. Sizin bu çınar çatlak kremine internetten baktım simdi siz mağazadan mı alıyorsunuz? Nereden aldığınızı sorsam? Temin edelim hemen :)
canim bahsettigim yag aktarlarda satilan bitkisel karisimli catlak yagi. aktarlara danisin zaten yardimci oluyorlar...

Kızlar catlak olayına takılmayın bence bebeklerınız ıyı olsunda, bahsettıgınız her kremı her yagı hergun surdum, 4 litre su içtim, catlak olmasın dıye 35 haftaya kadar olmadı, kocaman karnım oldu, sonra catladı tarla gıbı oldu, 14 kılo aldım, ikiz gebelık rısklıdır şimdı şukur edıyorum bı catlakla kurtardım, başka sorun olmasın catlakda oluversın takmayın
Daha once sormusmuydum unuttum cnm sen kac haftalikken dogum yapmistin? ve toplam kac kilo almistin?

19.haftamdayim 2 kilo aldim senin haftanda 3 kiloya ulasmis olurum :)
ikiz anneleri hepinize merhaba :) bende bugun betamda ikiz ihtimalimin oldugunu gordum subat 2 de transfer oldu 5.gunun embriyosu tek konuldu 14.gun 637 17.gun yani bugun 2171.42 saskinligim hala devam ediyo ilk tup bebek denemem Allahtan dilegim saglikli mutlu hayirli bir hamilelik gecirmek ve kucagima almak haftaya cuma randevumuz 1 hafta nasil gecer :) Allah sizlerin de kucaklariniza almayi nasip etsin...

[QUOTEbndanote, post: 39527072, member: 352677"]Daha once sormusmuydum unuttum cnm sen kac haftalikken dogum yapmistin? ve toplam kac kilo almistin?[/QUOTE]
Canım benimkilerın arasında ıkı uc hafta vardı, 38 haftayı gecmıştı dogum yaptıgımda bırı 3,5 kilo dığerı 2,6 dogdu, bende on dort kılo almıştım, sadece karnım şiştı oda catladı garıbım dayanamadı,

Yahu su fiyat farkinida hic anlamiyorum tekmis ikizmis..olctugu olcecegi bir rahim degilmi ? sonucta bizimkini olcuyor bebeklerinkini degil :)
yok canım rahim değil ayrıntılı ultrasonya her iki bebeği de tek tek ölçüp bip kontrol ediyor bütün organlarını uzuvlarını. tek bebeği yarım saatte bitiriyorsa iki bebekle bir saat uğraşıyor. ben de bu hafta yaptırdım da oradan biliyorum:)

Back