Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
[/QUOTE]
Rabbime şükürler olsun,sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.

kim06 Aminnnnn arkadaşım amin inşaalah Rabbim bu mübarek günün hürmetine hepimizi nazlıcanlarıyla buluştursun tahlil için verdiğimiz kanlara karşılık canları versin bize

aynen canım d vitamininin önemini kimse söylemiyor. Bir arkadas pkolu 2 yıldır tedavi goruyor tık yokmus d vıtamını bı olcturmus yerlerde.. ben eczaneden ampul seklını alıyorum 2 tl kalcadan yaptıramadıgım ıcın haftada 1 tane kırıp uzerıne zeytınyagı dokup ıcıyorum. canan karatay 100 un altında olmamalı dıyor ve ben o kadına ınanıyorum.

kızlar benim heyecan tavanda ve kontrol edemiyorum( rabbim mübarek vakitler hürmetine sabır versin hepimize ve yüzümüzü güldürsün. çıkma ihtimaline inansam gidip test yapıcam.

kızlar benim heyecan tavanda ve kontrol edemiyorum( rabbim mübarek vakitler hürmetine sabır versin hepimize ve yüzümüzü güldürsün. çıkma ihtimaline inansam gidip test yapıcam.
Canim bu pzt yapilmisti di mi senin transferin? Crs dan once cikmaz az daha sabir, guzel olacak bi iznillah dualarim seninle.

Happy Meal
Valla komşumda toplanmistık sizden iyi olmasın komşularımızla cok samimiyiz yazları tatiller kışları etkinlikler hep birlikte yaparız bu süreçte de hep onların desteği vardı adamlar bile bütün programları ya duygu hamileyse diye yapıyodu ay ne gülüyorduk canlarim bemin bi kutunun içine test sonuç kağıdını ve bi emzik koydular akşam bi hediye paketinde eşime verdiler bitanesi de herşeyi videoya alıyo ama eşimin aklının ucunda yok bu olay cumartesiden önce imkansız saniyor kendini kaybetti önce şoka girdi aptal bir gülümsemeyle hani cumartesiydi dedi sonra millet onu tebrik etmek için ayağa kalktı o milleti aştı bana koştu sonra kendini lavaboya kapatıp hıçkıra hıçkıra ağladı sonra bana bi seccade verin şükür namazı kılıcam dedi sonra boşverin çayı ben nefes alamıyorum dedi erkekleri toplayıp çığlık atmak için bi yere gittiler sonra gecenin yarısı atıştırmalık bişeyler alıp tekrar eve gelmisler eşim herkeze dileyen benden ne dilerseniz diyo suratta hala o aptal gülümseme canın bişey istiyom die bana sormaya başladı bendeki ilk talebe dikkat lütfen ;
canım bi Fluence çizmek istiyor yada ne bilim bi Ctroen lastiği olsa hiç fena olmazdı

Canim benim ne mutlu, Rabb'im saglikla kucaklamayi nasip etsin insallah, mutlulugunuz kat be kat katmerlensin, Rabb'im bebek askiyla yanan herkese bu mutlu anlari yasamayi nasip etsin insallah.

[/QUOTE]
ay allahım ınankı gozlerım doldu, tuylerım dıken dıken oldu, hayırlısıyla devam etsın güzel haberlerın ınsallah arkadaşım..sevgıler..

kızlar bır sey sorucam ,
15 mart pazar sabah 09,00 da ovitrelle yapmıştım, 16 mart pzt saat 14,00 de ultrasonda yumoslar henüz catlamamıstı, 15,00 gıbı asılamam olmuştu. sızce ovıtrelle nın etkısı ne zaman geçer ? yanı kan ya da ıdrarda yarın test yapsam mesela pozıtıf çıkarsa ovıtrelleden dolayı pozıtıf cıkmıs olabılır mı ? ayy yarın hastaneye gıtsem mı bılmıyorum yanı..yarın aşılamadan sonrakı 12.gun olmuş oluyor

ay allahım ınankı gozlerım doldu, tuylerım dıken dıken oldu, hayırlısıyla devam etsın güzel haberlerın ınsallah arkadaşım..sevgıler..[/QUOTE]

Hepimizi sarsın bu güzel temennilerin canım benim hadi artık teyzesi sıra sizde dua ediorum sizlere ve amin de diyorum meleğime arkadaş iste kendine

Canım tecrübelerime dayanarak söylüyorum iğnenin 10. Gününden sonra hiç etkisi kalmıyor beta değerlerinde çok bile dayanmışsın

Canım tecrübelerime dayanarak söylüyorum iğnenin 10. Gününden sonra hiç etkisi kalmıyor beta değerlerinde çok bile dayanmışsın
Kızlar beklemeyım o zaman gideyim
Hayatımda ılk kez kanda gebelık baktırıcam ara ara hafıf bas donmesı var sankı bır kadeh şarap ıcmısım gıbı dunden beri. Progestan hap iciyorum onun etkisi olabilir mi dicem ama 12 gundur iciyorum zaten ondan degildir heralde. psikolojik belkide.
Neyse ben cikiyorum umarim hayirli sonuclar alip donerim hanimlar

Heyecanla bekliyoruz:)

10 günden sonra etkisi kalmıyor iğnenin tatlımm. git yaptır. hayırlı haberlerini bekliyoruz

Ebos cuğum test yaptırdın mı? Sonucunu aldın mı? Ne yaptın merak ettim. Yazarsan sevinirim. Dua ediyorum.

Sağol Canm ben adanadaydım Malatya pazarı varmı BİLMİYORM hiç duymadım tşkr ederim çok Sağol Canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…