Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Canim liste cok detayli takip gerektiriyor ve listeye nokta bile koysan kodlarla giris yapiliyor bu da telefonla mumkun dgil :KK43: ben de artik yalnizca telefondan girebiliyorum bilgisayarim yok cunku, o yuzden uzulerek guncelleme ve takip yapamiyorum, hakkinizi helal edin.
anladım canım, olsun sıkma canını, hakkımız helal olsun elbette ne demek..
istersen ben bir dosya yapıp paylasabılırım takıp etmıs oluruz ?

kadıköy florance nıghtıngel hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı arkadaşlar?nuri delikarada daha önce tüp bebek yaptıran veya yaptıracak olanlar lütfen fikir verebilirmi

kadıköy florance nıghtıngel hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı arkadaşlar?nuri delikarada daha önce tüp bebek yaptıran veya yaptıracak olanlar lütfen fikir verebilirmi

ben istanbul florence da (şişlideki) yaptırdım canım. kadıköy florenceden en iyisi Tansel Çetinkaya diye duymuştum. Ama ikisi arasında en iyisi avrupa yakasına geçebilirim dersen şişlideki tüp bebek merkezi.

'' D vitamini seviyesi yeterli düzeyde iken hamilelik oranının yüzde 78, düşük olduğunda ise yüzde 37 oranında gerçekleştiği tespit edildi. Ayrıca çalışmalar en uygun D vitamini düzeyinin 30 ng / olduğunu göstermektedir . Yapılan çalışmalar D vitamini rolünün endometriumun dışında da olabileceğini göstermektedir. Toplanan veriler sadece donör yumurta alıcıları için yapılmakla birlikte tüp bebek hamileliklerinde de D vitaminin önemli bir rol oynayabileceğinin kanıtıdır. Çalışma bütün infertil sorunlarında hastaların D vitamini takviyesi ile doğal doğurganlıklarının artırılabileceği fikrini destekliyor.Canlı doğum oranları D vitamini eksikliği olan hastalarda yüzde 31 iken yeterli düzeyde olanlar arasında yüzde 59'dur." Dr. Halit Firat Erden

ben istanbul florence da (şişlideki) yaptırdım canım. kadıköy florenceden en iyisi Tansel Çetinkaya diye duymuştum. Ama ikisi arasında en iyisi avrupa yakasına geçebilirim dersen şişlideki tüp bebek merkezi.
çok uzak bana kadıköy daha yakın orda nuri delikara diye bir doktor varmış görüşme yaptım söyledikleri mantıklı geldi açıkcası laporoskopi dedi bi kaçd oktor hayır hiç gerek yok dedi.işte sanırım onda başlayacağım ama fikir edinmek istiyorum yinede doktor ve başarılımı bilemiyrum ki. ya kötü olsa öyle bir hastanede görev yaptırmazlar sanırım

merhaba arkadaşlar tedaviye henüz başlamadım adet bekliyorum polikistik overli oldugum için progestan kullaıp bıraktım hala adet olmadı bırakalı 3 gun oluyo bu arada bogazlarım fena halde agrıyor sabah doktora gittim antibiyotik falan yazdı içmeye cekiniyorm adet geciktirir diye ama cok rahatsız edıyor bogazım yutkunamıyorm tavsıye edebılecegınız bır bıtkı cayı varmı yada antıbıyotık kullansam adetıme etkı edermı gecıkme gıbı bı sorun yasarmıyım

merhaba arkadaşlar tedaviye henüz başlamadım adet bekliyorum polikistik overli oldugum için progestan kullaıp bıraktım hala adet olmadı bırakalı 3 gun oluyo bu arada bogazlarım fena halde agrıyor sabah doktora gittim antibiyotik falan yazdı içmeye cekiniyorm adet geciktirir diye ama cok rahatsız edıyor bogazım yutkunamıyorm tavsıye edebılecegınız bır bıtkı cayı varmı yada antıbıyotık kullansam adetıme etkı edermı gecıkme gıbı bı sorun yasarmıyım
Tatlim hiiic icme antibiyotik, bi cezvede icine taze yada kok zencefil atip sut kaynat balla tatlandirip ic sifa sifa. Esim beta olmustu dr antibiyotikli igne ermisti 10gun, gunde iki fincan bundan icti 2 gunde betalar tamamen iyilestu dusun ki beta ignesiz gecmio. Gecmis olsun.

arkadaşlar laporoskopi ameliyatı olmaktan vazgeçtim ben :KK43: gittiğim başka bir doktor kesinlikle olma şansın dahada azalır dedi

Happy Meal Happy Meal sonsuz teşekkürler...
Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm.

Bismillahirrahmanirrahîm.
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Kızçelerim ben dayanamadım herkezden habersiz bugün bi yaramazlık yaptım tedavi olduğum hastahaneye gidip ücretli gizli gizli bi test yaptırım nasil olsa dr görmez koca hastahane ne bilcek laboratuara gelen gideni dedim çünkü doktorum zaten en erken tarihe test yazmıştı transferin 10. Yani cumartesi Güne daha erkeni çıkmaz dedi 19 Mart perşembe günü bloklasit 1 adet embriyo transferim olmuştu neyse hasta kabuldeki kızlarıda tembihledim bana mail atın sonucu dedim 1 saat sonra hastahaneden aradılar Doktorunuz görüşecek diye aha dedim kızıcak şimdi bana diye diyaloğu aynen aktarıyorum;
*Duygucum mrb
* Mrb Hocam
* hayırdır bi sorunmu var
*yok hocam ben sadece size çaktırmadan bi yaramazlık yapmak istemiştim yakalandım sanırım :KK66:
*Sorun değil duygucum bende kanaman falan oldu sandım
* Yok hocam nie olsun ki
* Tebrik ederim Duygucun HAMiLESİNNNN.........
*Inanamıyrum Hocam doğurumu bu duyduklarım
*Evet 7. Gün için değerin 35 çok iyi cumartesi kontrole gel beni bile şaşırttın çoğu gebenin daha beta salgılaması 10. Gün bu rakamları veriyor dedi
Ben tabi mest Rabbim bu kulaklarım sonunda bunuda duydu ya "Tebrikler hamilesin" sana sonsuz Hamdusenalar olsun Rabbimmm sen burdaki bütün kardeşlerimin kulağına aynı sözü fısıldat inşallah "Hamilesiniz" kızlar buarada hala eşime haber vermedim :KK66:
[/QUOTE]

Kızçelerim ben dayanamadım herkezden habersiz bugün bi yaramazlık yaptım tedavi olduğum hastahaneye gidip ücretli gizli gizli bi test yaptırım nasil olsa dr görmez koca hastahane ne bilcek laboratuara gelen gideni dedim çünkü doktorum zaten en erken tarihe test yazmıştı transferin 10. Yani cumartesi Güne daha erkeni çıkmaz dedi 19 Mart perşembe günü bloklasit 1 adet embriyo transferim olmuştu neyse hasta kabuldeki kızlarıda tembihledim bana mail atın sonucu dedim 1 saat sonra hastahaneden aradılar Doktorunuz görüşecek diye aha dedim kızıcak şimdi bana diye diyaloğu aynen aktarıyorum;
*Duygucum mrb
* Mrb Hocam
*yok hocam ben sadece size çaktırmadan bi yaramazlık yapmak istemiştim yakalandım sanırım :KK66:
* Yok hocam nie olsun ki
*Evet 7. Gün için değerin 35 çok iyi cumartesi kontrole gel beni bile şaşırttın çoğu gebenin daha beta salgılaması 10. Gün bu rakamları veriyor dedi
Ben tabi mest Rabbim bu kulaklarım sonunda bunuda duydu ya "Tebrikler hamilesin" sana sonsuz Hamdusenalar olsun Rabbimmm sen burdaki bütün kardeşlerimin kulağına aynı sözü fısıldat inşallah "Hamilesiniz" kızlar buarada hala eşime haber vermedim :KK66:
[/QUOTE]
Allah tamamlandığını bebeğini SAĞLICAKLA kucağına almayı göstersin inşallah. Çok sevindim canım, inşallah değerin güzelce katlanır herşey yolunda gider.

*Duygucum mrb
* Mrb Hocam
* Yok hocam nie olsun ki
[/QUOTE]
Masallah suphanallah, masallah barekallah :KK66: canim cok sevindim, seni oraya yonlendirdim diye icten ice yiodum kendimi ve her gun dua ediodum Rabb'im utandirmasin diye, sana diyecektim bugun bi test yapsan mi acaba diye :KK66: cok sevinim canim benim coook. Saglikla kucaklamak nasip olsun insallah, burda bu duyguyu yasamak isteyen herkese nasip olsun. Hayirli ve ugurlu olsun canim. Nevin hanim ve ekibi bir kez daha ispatladi kendini. Cok sukur. :KK66: Allah nazarlardan saklasin lutfen ilk uc ay kendine cok dikkat et canim. Bi gun bulusup gorusmeyi de cok isterim :KK66:

*Duygucum mrb
* Mrb Hocam
* Yok hocam nie olsun ki
[/QUOTE]

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
:anneadayı::anneadayı::nazar::nazar:
darısı bizlere inşallahhh :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Allah tamamlandığını bebeğini SAĞLICAKLA kucağına almayı göstersin inşallah. Çok sevindim canım, inşallah değerin güzelce katlanır herşey yolunda gider.[/QUOTE]
Amin canım inşallah :KK66:

Masallah suphanallah, masallah barekallah :KK66: canim cok sevindim, seni oraya yonlendirdim diye icten ice yiodum kendimi ve her gun dua ediodum Rabb'im utandirmasin diye, sana diyecektim bugun bi test yapsan mi acaba diye :KK66: cok sevinim canim benim coook. Saglikla kucaklamak nasip olsun insallah, burda bu duyguyu yasamak isteyen herkese nasip olsun. Hayirli ve ugurlu olsun canim. Nevin hanim ve ekibi bir kez daha ispatladi kendini. Cok sukur. :KK66: Allah nazarlardan saklasin lutfen ilk uc ay kendine cok dikkat et canim. Bi gun bulusup gorusmeyi de cok isterim :KK66:[/QUOTE]
Iyi yürekli arkadaşım benim bu yolda kaybolmamam için vesile edilmiş deniz fenerim çok şükür bin şükür bu günlere kulaklarımın duyduğu haberdeki mutluluk inşaalah gözlerle ilerleyip kucağımda daim olur hamileliğim boyunca bende tüm isteyen arkadaşlarım için yalvarmaya istemeye devam edicem
sen ise elimden kurtulamazssin tanışcaz tabi ben senin meleğine altın takmadan bırakırmıyım yakanı

darısı bizlere inşallahhh :rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/QUOTE]
Aminnnnnn amin inşaalah Rabbim sen konuştuklarımızı dua say kabul gördüklerinden eyle hepimizin Nazlılarını kucağına koy Yarabbimm

Allah tamamlandığını bebeğini SAĞLICAKLA kucağına almayı göstersin inşallah. Çok sevindim canım, inşallah değerin güzelce katlanır herşey yolunda gider.
Amin canım inşallah :KK66:

Masallah suphanallah, masallah barekallah :KK66: canim cok sevindim, seni oraya yonlendirdim diye icten ice yiodum kendimi ve her gun dua ediodum Rabb'im utandirmasin diye, sana diyecektim bugun bi test yapsan mi acaba diye :KK66: cok sevinim canim benim coook. Saglikla kucaklamak nasip olsun insallah, burda bu duyguyu yasamak isteyen herkese nasip olsun. Hayirli ve ugurlu olsun canim. Nevin hanim ve ekibi bir kez daha ispatladi kendini. Cok sukur. :KK66: Allah nazarlardan saklasin lutfen ilk uc ay kendine cok dikkat et canim. Bi gun bulusup gorusmeyi de cok isterim :KK66:[/QUOTE]
Iyi yürekli arkadaşım benim bu yolda kaybolmamam için vesile edilmiş deniz fenerim çok şükür bin şükür bu günlere kulaklarımın duyduğu haberdeki mutluluk inşaalah gözlerle ilerleyip kucağımda daim olur hamileliğim boyunca bende tüm isteyen arkadaşlarım için yalvarmaya istemeye devam edicem
sen ise elimden kurtulamazssin tanışcaz tabi ben senin meleğine altın takmadan bırakırmıyım yakanı

darısı bizlere inşallahhh :rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/QUOTE]
Aminnnnnn amin inşaalah Rabbim sen konuştuklarımızı dua say kabul gördüklerinden eyle hepimizin Nazlılarını kucağına koy Yarabbimm[/QUOTE]

Aminn guzel yureklim insallah, cts gittiginde ikinci testi isteyebilir artisi gormek icin :) son adet tarihinin tam 5. Haftasinda da keseyi gormeye cagirir nevin hanim :KK66:

Cok gecmis olsun canim. Malatya pazarindan kuru elma cayi alip icersen inanilmaz etkili. Icine tarcin cubuk da atabilirsin. Spreyin gecirmedigi agriyi gecirmisti. Hazir elma cayi degil ama minik minik dogranip kurutulmus elma cayi . Misir carisisindan almistim.

*Duygucum mrb
* Mrb Hocam
* Yok hocam nie olsun ki
[/QUOTE]

Ayyne kadar guzel bir haber:))) cok tebrik ederim canim . Rabbim tamamina erdirsin insallah. 6. Gun test yaptirdin ve cikti? Harikaaa!!!

Ayyne kadar guzel bir haber:))) cok tebrik ederim canim . Rabbim tamamina erdirsin insallah. 6. Gun test yaptirdin ve cikti? Harikaaa!!![/QUOTE]
çıktı valla 19 Mart transfer di 26 mart test yaptım normal test günü olan 10. Gün cumarteside artışa bakarız artık :KK66: hadi gel gel gel.... sıra sende inşallah Rabbim duy sesimizi amin

Ayyne kadar guzel bir haber:))) cok tebrik ederim canim . Rabbim tamamina erdirsin insallah. 6. Gun test yaptirdin ve cikti? Harikaaa!!!
çıktı valla 19 Mart transfer di 26 mart test yaptım normal test günü olan 10. Gün cumarteside artışa bakarız artık :KK66: hadi gel gel gel.... sıra sende inşallah Rabbim duy sesimizi amin[/QUOTE]

Amiiin. Darisi basimiza insallah:)) artis haberini bekliyoruz artik:)

X