Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
neden böyle birşey yaptılarki muayene esnasında bi sıkıntı olcağını anlamadılarmı

arkadaşlar Orgalutran iğne yaptıranınız oldumu nereye uygulanıyor cok acıyormu yakıyormu nasl bır ıgne

arkadaşlar Orgalutran iğne yaptıranınız oldumu nereye uygulanıyor cok acıyormu yakıyormu nasl bır ıgne
Ben kullanmıştım canım göbekten yapmıştım, çok acımıyor normal diğer iğnelerimiz gibi. Yumurtlamanın erken olmasını engelliyor o ilaç. Yani tüp bebekte kontrolün doktorda olmasını sağlıyor. Öyle korkacak birşey yok diğer iğneler gibi yani :)

Ah canım bilmiyorum ki. Ben böyle bir acı olacağını bilsem valla hiç baştan yaptırmazdım zaten aşılama

Canim herhalde cok kastın kendini.. Benim de 3. gunum bugun batmam var biraz inşallah hepimiz güzel sonuclar alırız... Ama ben catlicam meraktan 10 gun nasil gececek bilmiyorun ☺

Canim herhalde cok kastın kendini.. Benim de 3. gunum bugun batmam var biraz inşallah hepimiz güzel sonuclar alırız... Ama ben catlicam meraktan 10 gun nasil gececek bilmiyorun ☺
Canım acıyınca dolayısıyla kasıldım. İnşallah olumlu sonuçlar alırsın. Çok stres yapma zamana bırak.

doktor işlemi neden yapmış ki,tüp bebek sayısı o! ah bu doktorlar bizi yakıp umutsuzluğa düşürüyorlar,arkadaşım sakın üzülme tutmazsa da.tamamen doktor hatası,rahmi çekmek ne demek,o sayıdaki sperm için yani..inanamıyorum ya

dün ben hastaneye gittim vurdrmaya ama hıc acımadı evde kendım yapabılırmısım ama hemsıre havasını almanız lazım dedı ben hıc hava almamıstım dıerlerınde acaba kendım yapsammı hergun hastanetye gıtmekte yorucu oluyo

orlando cnm ne yaptın en son kanaman gelmıs doktor kan testi istemişti yazdıysanda ben okuymadım belki cok merak edıyorm ınsallah bebeğin seninledir bu arada 5.gün emriyosu cok ıyı dıyorlar ben henuz yasamadıgımdan bılmıyorm ınsallah tutmustur cnm haberdar et lutfen

cnm gecmıs olsn aynı bendede olmustu aşılama sırasında kan gölüne dönmustu heryer 1 gun rahat kanamam oldu ve drdu zte umutlu degıldım basarısızda oldu bu arada sen daa once tüp bebek tedavisi yaptırdınd ye hatırlıyormyılıyormuym acb?

Bence kendin yapabilirsin canım, ben öyle yapmıştım. Zaten içinde çok hava olmuyor. Ama görürsen yine de alabilirsin havasını tabi.Senin ilk tüp bebek denemen değildi yanlış mı hatırlıyorum, yoksa aşılama mı olmuştu daha önce, alışmadın mı kendin yapmaya iğneleri daha.Benim göbek elek gibi delik deşik oldu artık kendim deliyorum rahatça :) nceden hastanede yaptırmaya bile korkardım insan alışıyor zamanla herşeye. Ama herşey için

malesef canım negatif birkaç gün sonra rahim filmi çektireceğim. bir sorun görünmezse önümüzdeki ay dondurulmuşları transfer edeceğiz iniallah.

malesef canım negatif birkaç gün sonra rahim filmi çektireceğim. bir sorun görünmezse önümüzdeki ay dondurulmuşları transfer edeceğiz iniallah.
Canim dondurulmuslarin, hele ki 5. Gun embriyosuysa sansi cok daha fazlaymis diyorlar biiznillah. Dualarimdasin.

Benimde umudum yok canim.tup bebek hic yptirmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…