Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Yok malesef canım kanda baktırdım.
Ayrıca da reglım başladı bıle. Doktor regl olmazsan Çarşamba gel demıstı. Gerek kalmadı :KK43:

Anladim canim. Teselli cumleleri kurmayacagim. Bugun icin aciyacak yarin cok daha iyi olacaksin ve tekrar denemek icin motivasyonun gelecek. Hep oyle oluyor. Derin nefes ala ala lailaheillalah cek iyi geliyor.

Yok malesef canım kanda baktırdım.
Ayrıca da reglım başladı bıle. Doktor regl olmazsan Çarşamba gel demıstı. Gerek kalmadı :KK43:

Canım okudun sen benim mesajımı ne olur umutsuzluğa kapılma. Yılma. İstersen Cemal Hoca ile bir görüş. Olacak inanıyorum ben yeter ki vazgeçme.

merhaba kızlar , ben de 1 yıldır istiyorum fakat hiç sorun olmadığı halde malesef gebelik yaşanmıyor. İstanbul için aşılama fiyatları bilenler bana yazabilirler mi. Ulaşamıyorum hiç... Şİmdiden teşekkürler...

erenerdi erenerdi nasilsin? Guzel haberden sonra kaybdun:))
Suan nasil belirtiler yasiyorsun merak ediyorum. Ozellikle kirpiklerini. Kirpiklerin karisiyor mu?

Canım valla 7. Gün test sonucum 21.460 çıkmış anlatmıştım dr 2 gün sonra 50 küsürlü biseyler çıksa yeter demişti 10. Gün cumartesi ise 77. küsürlü bişey çıktı dr çok ii bidaha teste gerek yok dedi pazartesi gününe kese için randevu verdi bütün aile öğrendi eşim sağolsun annemler kardeşimler falan istanbuldaydı onlar geldi ev kalabalık yani belirti olarakta kirpik karışması değilde bulantı iştahsızlik baş ağrısı karında iğne batırmaları Logar çukuruna dönmüş bi göbek deliği deli gibi uyku hali vr kafamla yarışan iki adet göğüs var :KK66:

çıktı valla 19 Mart transfer di 26 mart test yaptım normal test günü olan 10. Gün cumarteside artışa bakarız artık :KK66: hadi gel gel gel.... sıra sende inşallah Rabbim duy sesimizi amin

Amiiin. Darisi basimiza insallah:)) artis haberini bekliyoruz artik:)[/QUOTE]
gözün aydın tebrik ederim canm adına çokk sevindim :)

Aşilamami oldum simdi eve geldim. Cok kotuyum. Esimden cok az sperm alindi. 1000 falan. Asilama esnasinda uZun aleti rahme sokamadilar ve demir bir aletle rahmi cektiler.cok fena sanci ve yogun bir kanama. Ben kani gorunce dustum. Yari baygin gibiydim.kan tuttu. Doktor sakin umutlama dedi. Suan evdeyim. Agrim ve kanamam devam ediyor. Gozum cok korktu. Birdaha asilama yaptiracagimi sanmiyorum. Hayallerim cope gitti.

Aşilamami oldum simdi eve geldim. Cok kotuyum. Esimden cok az sperm alindi. 1000 falan. Asilama esnasinda uZun aleti rahme sokamadilar ve demir bir aletle rahmi cektiler.cok fena sanci ve yogun bir kanama. Ben kani gorunce dustum. Yari baygin gibiydim.kan tuttu. Doktor sakin umutlama dedi. Suan evdeyim. Agrim ve kanamam devam ediyor. Gozum cok korktu. Birdaha asilama yaptiracagimi sanmiyorum. Hayallerim cope gitti.

canım gittiğin merkez güvenilir iyi bir yer mi? yaptıkları işlem doğru mu?
Çok geçmiş olsun ,demoralize olma hemen tutma ihtimali var demekki sen yinede moralini yüksek tut.
Olmadı tüp bebek denersin.

Kızlar bugün transferin 8.günü. (5.gün embriyosu konulmuştu) Hatta yarın test günüm.
Hafif bir kanama oldu,leke gibi geldi yani. Adetim başlayacak diye ödüm kopuyor.:KK43:((

Kuzum ya çok üzüldüm :KK43:(( neden öyle olduki..
Şer gorunende hayır vardır mutlaka.. umarım kısa sürede atlatirsin bu ruh halini.. gerçekten çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum

Kızlar bugün transferin 8.günü. (5.gün embriyosu konulmuştu) Hatta yarın test günüm.
Hafif bir kanama oldu,leke gibi geldi yani. Adetim başlayacak diye ödüm kopuyor.:KK43:((
Al sana yerlesme kanamasiiii :KK66: hadi insallah :KK66: sabah hemen gut testini yaptir hemeeenn

canım gittiğin merkez güvenilir iyi bir yer mi? yaptıkları işlem doğru mu?
Çok geçmiş olsun ,demoralize olma hemen tutma ihtimali var demekki sen yinede moralini yüksek tut.
Olmadı tüp bebek denersin.
Kuzum ya çok üzüldüm :KK43:(( neden öyle olduki..
Şer gorunende hayır vardır mutlaka.. umarım kısa sürede atlatirsin bu ruh halini.. gerçekten çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum

Aşılamayı üniversite hastanesinde yaptırdım. Benden önce aşılaması yapılan bayan güle oynaya gitti. Ben kendimi hiç acıya hazırlamamıştım. Gerçekten çok zordu. Şuan kanamam durdu. İşin aksi tarafı bütün türkiyede elektrikler kesildiği anda benim aşılamam yapılıyordu ve zırt diye elektrik gitti monitor falan kapandı. Jeneratörün devreye girmesi bekledik. Bende zaten şans olsaaaaaa

X