- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.852
-
- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.561
Kızlar cok üzgünüm yıne güzel haber veremıyorum hayaller çöpe gıttı..
Kızlar cok üzgünüm yıne güzel haber veremıyorum hayaller çöpe gıttı..
Yok malesef canım kanda baktırdım.Carsamba test gunundu canim? Erken yapmis olabilormisn?
Yok malesef canım kanda baktırdım.
Ayrıca da reglım başladı bıle. Doktor regl olmazsan Çarşamba gel demıstı. Gerek kalmadı
Yok malesef canım kanda baktırdım.
Ayrıca da reglım başladı bıle. Doktor regl olmazsan Çarşamba gel demıstı. Gerek kalmadı
erenerdi nasilsin? Guzel haberden sonra kaybdun:))
Suan nasil belirtiler yasiyorsun merak ediyorum. Ozellikle kirpiklerini. Kirpiklerin karisiyor mu?
çıktı valla 19 Mart transfer di 26 mart test yaptım normal test günü olan 10. Gün cumarteside artışa bakarız artıkhadi gel gel gel.... sıra sende inşallah Rabbim duy sesimizi amin
Allah gönlüne göre versin, mutlu son olsun.Kizlar yarin sabah 8de asilamam var. Bana bol sans dileyin.
Aşilamami oldum simdi eve geldim. Cok kotuyum. Esimden cok az sperm alindi. 1000 falan. Asilama esnasinda uZun aleti rahme sokamadilar ve demir bir aletle rahmi cektiler.cok fena sanci ve yogun bir kanama. Ben kani gorunce dustum. Yari baygin gibiydim.kan tuttu. Doktor sakin umutlama dedi. Suan evdeyim. Agrim ve kanamam devam ediyor. Gozum cok korktu. Birdaha asilama yaptiracagimi sanmiyorum. Hayallerim cope gitti.
Kuzum ya çok üzüldümAşilamami oldum simdi eve geldim. Cok kotuyum. Esimden cok az sperm alindi. 1000 falan. Asilama esnasinda uZun aleti rahme sokamadilar ve demir bir aletle rahmi cektiler.cok fena sanci ve yogun bir kanama. Ben kani gorunce dustum. Yari baygin gibiydim.kan tuttu. Doktor sakin umutlama dedi. Suan evdeyim. Agrim ve kanamam devam ediyor. Gozum cok korktu. Birdaha asilama yaptiracagimi sanmiyorum. Hayallerim cope gitti.
Inşallah yerleşme kanamasidir canımKızlar bugün transferin 8.günü. (5.gün embriyosu konulmuştu) Hatta yarın test günüm.
Hafif bir kanama oldu,leke gibi geldi yani. Adetim başlayacak diye ödüm kopuyor.((
Al sana yerlesme kanamasiiiiKızlar bugün transferin 8.günü. (5.gün embriyosu konulmuştu) Hatta yarın test günüm.
Hafif bir kanama oldu,leke gibi geldi yani. Adetim başlayacak diye ödüm kopuyor.((
canım gittiğin merkez güvenilir iyi bir yer mi? yaptıkları işlem doğru mu?
Çok geçmiş olsun ,demoralize olma hemen tutma ihtimali var demekki sen yinede moralini yüksek tut.
Olmadı tüp bebek denersin.
Kuzum ya çok üzüldüm(( neden öyle olduki..
Şer gorunende hayır vardır mutlaka.. umarım kısa sürede atlatirsin bu ruh halini.. gerçekten çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum
Al sana yerlesme kanamasiiiihadi insallah sabah hemen gut testini yaptir hemeeenn