- 5 Nisan 2009
- 131
- 127
- 103
- 37
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.001
aşılama sonrası kanda baktırdın mı?11. gün olan yerleşme olabilir şu an da düşük tehditi yaşıyor olabilirsin.Merhaba hanımlar çok şaşkınım Ocak ayının 21 inde yani Aşılamanın 11. gününde adet gördüm ve bu günle 19 gün oluyor. Son 3 gündür leke geliyor yumurtalarım çatlıyo olsa bile bu kadar gelmez neyin nesi anlamadım adetim biteli 1.5 hafta olacak. Aşılamadan sonra da adetim zaten erken gelip uzun sürmüştü. Şimdi 17. 18. 19. gün yumurtlama döneminde bu lekelerin sebebi ne acaba. ( Çok afedersiniz vişne suyu gibi kıvamı ve rengi ama az az geliyor )
ihmal etme dr u ,git canımCanım aşılamanın 13 ve 16. günü negatif çıktı baktırdım yani ve zaten aşılamanın 11. günü adet görmeye başladım uzun sürdü hatta. Şimdi adetin 17, 18 ve 19 günü bu leke geliyor hatta şimdi arttı çok az da kramp ve acı hissediyorum neden olabilir bilemiyorum korkmaya başladım Yarın doktora gitsem iyi olacak sanırım
Canım inşallah hamilesindir ..haberlerini bekliyorumKızlar,buradaki çoğu arkadaş bilir, aralıkda tüp bebek denemem olmuştu ,sonuç negatifdi. Perşembe adet olmam gerekiyordu olmadım.Önceki gün idrar tahlili yaptım hayaletin hayaleti 2. çizgi çıktı, bugün tekrarladım hayalet bir çizgi çıktı.İnşallah sonuç olumlu olur.
günaydın canım,
ben bankada çalışıyorum, ne kadar yoğun olduğumu tahmın edebılırsınız..dr randevularını cmt ye denk getırıyorum, arada gıtmem gerekenlerı de oglen gıdıp gelerek hallediyorum, sımdılık bu anlamda cok sorun yasamadım..bır ara da sabah 8,30 da doktora gorunup (yumurta takıbı yapıldığında) sonra hemen ıse geliyordum..
tup bebek tecrübem olmadı ama aşılamada zaten oyle uzun böyle bır sey olmuyor en fazla 1 gun ızın almak gerekebılıyor..
umarım güzel haberler alırsın en kısa surede..
Canım benim bu güne kadar gittiğim hastane iş yerimin hemen yakınındaydı. Zaten 1 saat yemek saatim var. Doktor öğle saatlerinde de çalışıyordu. Zaten benim öğle tatilinde geldiğimi de biliyordu. Hiç bekletmezdi beni. Tek sıkıntı yemek yiyemiyordum. Gelirken bir şeyler alıyordum yanıma. İş yerinde atıştırıyordum. İstesem izin alırdım ama ben biraz gururlu bir insanım. İzin istemeyi bile gurur meselesi haline getiririm.
Şimdi aşılama için gittiğim hastane iş yerime baya uzak. Amirimle konuştum durumu anlattım. Şaştı kaldı. Senin tedavi gördüğünü hiç bilmiyordum dedi. Ben de öğle tatillerimi bu işe ayırdıgımı anlattım.
Artık izin almak yerine direk söyleyip, haber verip gidicem. Kimse kusura bakmasın ve Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın.
ay bilmiyorum ki nasıl düzelir. moderatörler bilir onu.
artık üzülmüyorum. bugün adetim hala gelmeyince gittik acilden kan verdik. oraya göre de gebelik var çıktı tahlilde. şaka gibi. ama eve geldim adet oldum : )
Canım şimdi farkettim inşallah üstüne görüyorsundur Allahım büyüksün bakarsın ikimiz de hamişizdir ve bu süreci beraber atlatırız 2. sonucun kaç çıktı?2- 3 gün sonra tekrar yaptır.ay bilmiyorum ki nasıl düzelir. moderatörler bilir onu.
artık üzülmüyorum. bugün adetim hala gelmeyince gittik acilden kan verdik. oraya göre de gebelik var çıktı tahlilde. şaka gibi. ama eve geldim adet oldum : )
inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur bu iş..Ben hala adetimi beklemedeyim kızlar. Nolur nolmaz diye haftasonu idrar testi yaptım ama yine negatif.
Tüp bebek merkezine de karar verdim. Eğer yaptırırsam ASM de yaptırıcam. Hastanenin resmi.
Eki Görüntüle 1406915
önümüzdeki aylara bakacaz canım yapacak bişey yok.. bu son negatifin olur inşallahTedaviden kaynaklıymış negatif çıktı sonucumAllahım isteyen herkesin yüzünü güldürsün, emeklerimiz boşa çıkmasın inşallahh...
inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur bu iş..
aşılamaya başlaman için adet olman lazım doktoruna bir danışsaydın geçen seferki gibi olmasın baya beklemiştin
cok ılgınc:) o zaman hakkında hayırlısı olsunMuhtemelen yine öyle canım. Doktora gitsem söktürücü verecek. Sevgili ablacığımla anneciğim sağolsunlar söktürücü içirmiyorlar. Ablamın dört çocugunda da adeti geçtikten tam 1 ay sonra idrarda pozitifi görmüştü yani geç yumurtlama sonucu geç döllenme oldu hep. O yüzden benim yanılmamı istemiyorlar. Ben de bekliyorum işte öyle. Çıkmadık candan ümit kesilmiyor
kızlar selam ... herkesler iyi inşallah ... Bugun 7. günüm ve sabahtan beri midem bulanıyor ... Crinone jel mi mide bulantısı yapıyor acaba ya ? sizlerde oldu mu bulantı ?
Sağol canım benim inşallahhh tek isteğimiz...önümüzdeki aylara bakacaz canım yapacak bişey yok.. bu son negatifin olur inşallah
aynen bende delirmek üzereyim adet olmak istiyorum artık ya bi an önce olsamda tedavi başlasa aşılama için.test yapmakta istemiyorum sonra üzülüyorum.zaten belirtim de yok...bebek olsa azda olsa bi belirti olurdu ne bileyimMuhtemelen yine öyle canım. Doktora gitsem söktürücü verecek. Sevgili ablacığımla anneciğim sağolsunlar söktürücü içirmiyorlar. Ablamın dört çocugunda da adeti geçtikten tam 1 ay sonra idrarda pozitifi görmüştü yani geç yumurtlama sonucu geç döllenme oldu hep. O yüzden benim yanılmamı istemiyorlar. Ben de bekliyorum işte öyle. Çıkmadık candan ümit kesilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?