Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Merhaba hanımlar çok şaşkınım Ocak ayının 21 inde yani Aşılamanın 11. gününde adet gördüm ve bu günle 19 gün oluyor. Son 3 gündür leke geliyor yumurtalarım çatlıyo olsa bile bu kadar gelmez neyin nesi anlamadım adetim biteli 1.5 hafta olacak. Aşılamadan sonra da adetim zaten erken gelip uzun sürmüştü. Şimdi 17. 18. 19. gün yumurtlama döneminde bu lekelerin sebebi ne acaba. ( Çok afedersiniz vişne suyu gibi kıvamı ve rengi ama az az geliyor )

aşılama sonrası kanda baktırdın mı?11. gün olan yerleşme olabilir şu an da düşük tehditi yaşıyor olabilirsin.

Canım aşılamanın 13 ve 16. günü negatif çıktı baktırdım yani ve zaten aşılamanın 11. günü adet görmeye başladım uzun sürdü hatta. Şimdi adetin 17, 18 ve 19 günü bu leke geliyor hatta şimdi arttı çok az da kramp ve acı hissediyorum neden olabilir bilemiyorum korkmaya başladım Yarın doktora gitsem iyi olacak sanırım

ihmal etme dr u ,git canım

Canım inşallah hamilesindir ..haberlerini bekliyorum

Verdiğiniz bilgiler için Teşekkür ederim. Hayırlısı olsun bakalım. Kısmet işte, bugün için iş görüşmesine çağırıldım. Hayırlı olur inşallah sonu. Tam zamanlı/Yarı Zamanlı arasında seçme imkanım var. Hem maddi hemde manevi olarak ihtiyaç duymaya başlıyorum. Geceleri oturur, gündüzleri uyur oldum. Dengem bozuldu baya. Maddi olarakta zaten Tüp bebek tedavisine geçmek gerekebilir ikinci aşıdan sonra. Hepimizin yüzü gülsün inşallah.

Bu ay hiçbir takip yaptırmadık. Uzun soluklu bir Virüs geçirdim, eşim antibiotkte kullandı üstelik. İkimizde ruhsal& beden olarak yorgun hissettik kendimizi. Yinede tuttuysa onu bilemem. Önümüzdeki haftasonu anlarım artık. Hayırlısı.

Canım geçen annemle sohbet ediyoruz. Ben hamileliklerim de hep ilk adetimi gördüm dedi şok oldum. Yani hamileyken normal adet görmüş. Sonra iş yerinde bir arkadaşımda aynı şeyi yaşadı. Sen de öyle olmayasın.

Ben hala adetimi beklemedeyim kızlar. Nolur nolmaz diye haftasonu idrar testi yaptım ama yine negatif.

Tüp bebek merkezine de karar verdim. Eğer yaptırırsam ASM de yaptırıcam. Hastanenin resmi.

Canım şimdi farkettim inşallah üstüne görüyorsundur Allahım büyüksün bakarsın ikimiz de hamişizdir ve bu süreci beraber atlatırız 2. sonucun kaç çıktı?2- 3 gün sonra tekrar yaptır.

Tedaviden kaynaklıymış negatif çıktı sonucum Allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsün, emeklerimiz boşa çıkmasın inşallahh...

inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur bu iş..
aşılamaya başlaman için adet olman lazım doktoruna bir danışsaydın geçen seferki gibi olmasın baya beklemiştin

inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur bu iş..
aşılamaya başlaman için adet olman lazım doktoruna bir danışsaydın geçen seferki gibi olmasın baya beklemiştin

Muhtemelen yine öyle canım. Doktora gitsem söktürücü verecek. Sevgili ablacığımla anneciğim sağolsunlar söktürücü içirmiyorlar. Ablamın dört çocugunda da adeti geçtikten tam 1 ay sonra idrarda pozitifi görmüştü yani geç yumurtlama sonucu geç döllenme oldu hep. O yüzden benim yanılmamı istemiyorlar. Ben de bekliyorum işte öyle. Çıkmadık candan ümit kesilmiyor

cok ılgınc:) o zaman hakkında hayırlısı olsun

kızlar selam ... herkesler iyi inşallah ... Bugun 7. günüm ve sabahtan beri midem bulanıyor ... Crinone jel mi mide bulantısı yapıyor acaba ya ? sizlerde oldu mu bulantı ?

İşimiz cok zor :))) gülüyorum ben artık :))
Aşılamadan biraz zaman geçince bir takım belirtiler oluyor ( olmayadabiliyor ) bu belirtilerin hemen hemen hepsi hamilelik belirtisi olarak yazıyor .. Ama aynı belirtiler aynı zamanda regl olma belirtisi de ... Ve bu belirtiler aynı zamanda ilaçların yan etkileri olabiliyor ... ahahaha... kızlar sinirlerim bozuldu kusur bakmayın..

önümüzdeki aylara bakacaz canım yapacak bişey yok.. bu son negatifin olur inşallah
Sağol canım benim inşallahhh tek isteğimiz...
Dr test yapmalıyız ama fazla da ümitlenmeni istemem demişti, insan nasıl ümitlenmesin ki? Aşılamadan sonra 2 kez test yaptık negatifti kırmızılarda geldi ama ihtimal olabilir bilinmeyen nedenlerden bazı organizmalardan vs geç döllenme oluşur dedi ama yine negatif. Bu ay da dinlenmem gerekiyormuş ara kanama olunca bebek tutmaz dedi ona moralim çok bozuldu tedaviden kaynaklıymış. Eğer ki diğer ay da Dr dan olumlu sonuç alamazsam kesin kesinn Sisteme senin Dr gitçem tatlım eşimde tamam dedi... Yüce Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin O ne eylerse güzel eyler....

aynen bende delirmek üzereyim adet olmak istiyorum artık ya bi an önce olsamda tedavi başlasa aşılama için.test yapmakta istemiyorum sonra üzülüyorum.zaten belirtim de yok...bebek olsa azda olsa bi belirti olurdu ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…