- Konu Sahibi Happy Meal
qaraqiz canım güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun cnm bende bugün oldum ilk aşılamamı ama sol tarafımda çok ağır var dünden beri senedede varmiKizlar bugün asilama yapildim inşallah bu kez hayirlisi ile tutar Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin...
Kizlar bugün asilama yapildim inşallah bu kez hayirlisi ile tutar Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin...
Bende aşılamam yapıldı bugün Rabbim hayırlısı versin kızlar tek yumurtam oluşmuştu sol tarafımda iyi dedi doktor dün değil önceki gün ovitrelle vurundum ama dün ve bugün şiddetli ağrım var sol tarafımda neye alamet acaba bu kistten korkuyorum
ebos kızlar desteğiniz için@alenay ikinizde ayrı suyu teşekkür ederim ..yazdıklarınızı tekrar tekrar okudum ..yüreğinize sağlıkArtık üzülme canım. Malesef geçmişle yaşanmıyor. Yeni bir sayfa açman lazım. Senin yumurtalıkların yakın bir zamanda döllendikleri için şuan tekrar döllenme ihtimali daha yüksek. Neden diye sorarsan mesela ben hayatımda hiç hamile kalmadım ve benim yumurtalıklarım döllenmeyi bilmiyor. Seninkiler ise döllenmeyi öğrendiler daha tecrübeliler artık. Kadının yıllarca çocugu olmamış mesela tüple hamile kalıyor doğuruyor pat hemen ardından yine kendiliğinden hamile kalıyor. Bu durumu yaşan çok insan var. Ben anlaşılır bir dille anlatmaya çalıştım ama bunlar bilimsel gerçekler.
maalesef olmadı canım
5 çıktı
tam 5 mi çıktı?maalesef olmadı canım
5 çıktı
tam 5 mi çıktı?
Canım 5 ve üstü pozitif diye biliyorum ben.
0,5 değil demi sadece 5.
Kızlar ikinizi de tebrik ederim. Evlatlarınızı önce karnınızda sonra kucağınızda görmenizi dilerim.
Diğer arkadaşlarımdan duydugum kadarıyla aşılamadan sonra ağrı oluyor.
Bol şans....
qaraqiz senden ne haber. Durumlar nedir. Çok merak ettim.
Sistem tıp merkezinde muhittin hikmet telli canım.Canim doktorun kim? Istersen ozelden yaz, burdan yazmak istemezsen. Bu konuda guven coook onemli. Icinin rahat olmasi cok guzel.
Canım bende fostimon 75 kullandım sadece 1 yumurtam var gelişmiş yani yarın yani 6 Şubat'ta ilk aşılamam olcak cuma Sabahı inşşalah seninkinde tutar benimkide 3-5 yumurta demişsisnde benim doktorumda kaliteli olması önemli bazen bikaçtane oluyor ama kalitesiz oluyor diyor ben de şaşırdım ama inşşalah Rabbim gönlümüze göre versin
keşkeeeeeeeee :):):)Canım Sana bol bol sabır diliyorum. Moralini yüksek tut. Bak meleğin seninle. Sıkı sıkı ona sarıl. Onunla dertleş. ağlayıp sızlayıp kendini heba etme. Sen ne yaşarsan bebekte aynısı hisseder. Kaynanana da diyecek söz bulamıyorum. Ona da akıl fikir diliyorum.
Canım rahim filmini ihmal etme. Bir sonuç alır yada almazsın gibi bir şey diyemem çünkü belli olmaz. Ben de en son adetimden hemen sonra çektirdim. Toplam 30 saniye sürdü.
43 kilo baya az bir kilo. Kan değerlerin nasıl? B12, demir v.s benim arkadaşımda düşüktü değerler. Doktor ona daha hamile kalmadan Elevit isimli bir multivitamin verdi. Kan değerleri yükseldi ve hamile kaldı. Şuan hala kullanıyor. Hamilelerinde kullandıgı bir vitamin bu.
Sigarayı kesinlikle bırak. İlaçlarla etkileşim içine girebiliyor. Üremenin birebir düşmanıdır sigara. Az içiyorum diye sakın avutma kendini. Bırak içmeyi içilen bir ortama bile girmek zararlı düşün. Benim yanımda biri sigara içse pasif içici olmamak için kaçıyorum hemen ordan.
persa33 bu ay hamile kalırsan ilk duanı ben istiyorum :) Malum hamilelerin duası kabul olurmuş
inşallah canım guzel haberlere ıhtıyacımız var artık:) ınsallah mutluluklarımızı paylasırız..persa33 Canım benim Allahım tez zamanda nasip etsin inşallah tutar da kucağına sağlıklı bir şekilde almak nasip olur. Açıklayıcı anlatımın için çok sağol gerçekten doktorun yakın davranması, anlayışlı olması çok önemli. Benim doktorum da çok iyi ikiz üçüz tutturuyor ama bana nasip olmadı. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin iyi doktorlarla karşılaştırsın hepimizi canım benim. Dualarım seninle inşallah bebişin tutunur da o güzel mutlu haberi bizimle paylaşırsın
of yaaa nasıl olmaz olması gerekiyorduumaalesef olmadı canım
5 çıktı
değerli varlığın şu anda seninle Allah onu sana bağışlasın, gelen mala gelsin zamanla hepsinin daha iyisini tekrardan alırsın.Mal mülk para onlar sadece araç, eşin hayırlısıyla sınavı kazanınca bunların hepsi geri gelir.Şu an senin gibi bebişi karnında olmasını isteyen o kadar kişi var ki boşveeer o eşyalar olmazsa olmasın dünyanın sonu değil ya meleğin seninle en önemlisi o ve kendini üzüp bebğini tehlikeye atma.Kusura bakma akıl veriyormuş gibi oldum ama seni ve senin samimiyetini seni görmeden çok sevdim,abla tavsiyesi olarak kabul et bununla geçmiş olsun.[/QUOTE]Selamun aleykum benim guzel arkadaslarim. Bugun talihsiz bir olay yasadik, elhamdulillah bebegimle ilgili degil, Rabb'im onu bize bagislasin. Ama sabah haciz memurlari geldi. Esyalarimizi haczettiler. Biz hep eve ihtar kagidi geldikce ayni esyafan ikinci varsa alabiliyorlar dusuncesindeydik. Ama bugun oyle olmadigini anladik. Evde yalnizdim, kapi caldi kimlik gostermelerini isteyerek eve aldim bi avukat ve bi icra memuru. Esya tespiti yaptilar. Bugun 3 bin tl oderseniz kalanini taksit yapariz islem yapmayiz dediler. Ben odeyemezdim esim de odeyemez tabi esimi aradim esim esyalaimj alamazsiniz diye telefonda onlara sert cikinca bu kez polis cagirdilar esim ve gelip tehditkar hareketlere girer die. Esim isinden izin alamadi. Patronuna durumu solese de izin vermedi. Bilgisayarimiz,televizyonumuz,oturma gurubumuz,yemek masamiz,su sebilimiz,mini firinim,yogurt yapma makinem ve tv unitemi alip gittiler,ustune 550tl nakliye ucretini de bizr fatura ettiler. Simdi telefondan giriyorum, internet pakedimi doldurmustum bu ay ama bi kac gune sifirlanacak. Artik telden girmeye calisicam. Liste guncellemesini telden yapamiyorum ama anneme filan gittigimde yaparim insallah. Olayin ustune kayinvalidem arayip bak esyalari izda azaldi siz o evi kapatin bi depoya koyalim bize yerlesin baskisini yine yapti, ben evimi kapatamam daha bebek odasi yapicam diince; ben demistim bebegin sirasi degil bunca borcunuz varken bide odasi diosun dedi. Aglayarak kapattim telefonu, esim de baaka sansimiz var mi konusmalatina basladi, kizlar benim icin dua edin nolur. Bugun dovune dovune verdim esyalarimi. Rabb'im bebegimizi bize bagislasin ve insallah tum bu kotu gunler geride kalsin diye dua istemek istedim sizden. Hepinizi cok seviyorum, hep yanimda oldunuz. Iyi ki tanidim sizi, Allah hepinizden razi olsun. En kisa zamanda gorusmek uzere. Allah'a emanet olun.
canım birine cevap yazınca cevapla dıyoruz ya hanı, karsı tarafın mesaj basında ve sonunda parantez ıcınde QUOTE yazıyor sen onun arasına degıl bıtıs yerınden yazarsan karsı tarafın mesajı pembe kutuda kalıyorKizlar ben ilk kez bi forumda paylasim yapiyorun cevap yazarken önceki mesaji nasil.pembe kutucuk olarak ekliyorsunuz binturli bulamadim
tesekkur ederim canim ya yanlis gönderiyorum duzenleyemedim de :)canım birine cevap yazınca cevapla dıyoruz ya hanı, karsı tarafın mesaj basında ve sonunda parantez ıcınde QUOTE yazıyor sen onun arasına degıl bıtıs yerınden yazarsan karsı tarafın mesajı pembe kutuda kalıyor