- Konu Sahibi Happy Meal
-
çok üzüldüm canim ama önemli olan bebegin hala seninle eşya bi şekildetekrar yerini alir belki daha guzellerini aalirsin sagliginiz yerinde bebeginiz sizinle ya gerisi hic önemli değilSelamun aleykum benim guzel arkadaslarim. Bugun talihsiz bir olay yasadik, elhamdulillah bebegimle ilgili degil, Rabb'im onu bize bagislasin. Ama sabah haciz memurlari geldi. Esyalarimizi haczettiler. Biz hep eve ihtar kagidi geldikce ayni esyafan ikinci varsa alabiliyorlar dusuncesindeydik. Ama bugun oyle olmadigini anladik. Evde yalnizdim, kapi caldi kimlik gostermelerini isteyerek eve aldim bi avukat ve bi icra memuru. Esya tespiti yaptilar. Bugun 3 bin tl oderseniz kalanini taksit yapariz islem yapmayiz dediler. Ben odeyemezdim esim de odeyemez tabi esimi aradim esim esyalaimj alamazsiniz diye telefonda onlara sert cikinca bu kez polis cagirdilar esim ve gelip tehditkar hareketlere girer die. Esim isinden izin alamadi. Patronuna durumu solese de izin vermedi. Bilgisayarimiz,televizyonumuz,oturma gurubumuz,yemek masamiz,su sebilimiz,mini firinim,yogurt yapma makinem ve tv unitemi alip gittiler,ustune 550tl nakliye ucretini de bizr fatura ettiler. Simdi telefondan giriyorum, internet pakedimi doldurmustum bu ay ama bi kac gune sifirlanacak. Artik telden girmeye calisicam. Liste guncellemesini telden yapamiyorum ama anneme filan gittigimde yaparim insallah. Olayin ustune kayinvalidem arayip bak esyalari izda azaldi siz o evi kapatin bi depoya koyalim bize yerlesin baskisini yine yapti, ben evimi kapatamam daha bebek odasi yapicam diince; ben demistim bebegin sirasi degil bunca borcunuz varken bide odasi diosun dedi. Aglayarak kapattim telefonu, esim de baaka sansimiz var mi konusmalatina basladi, kizlar benim icin dua edin nolur. Bugun dovune dovune verdim esyalarimi. Rabb'im bebegimizi bize bagislasin ve insallah tum bu kotu gunler geride kalsin diye dua istemek istedim sizden. Hepinizi cok seviyorum, hep yanimda oldunuz. Iyi ki tanidim sizi, Allah hepinizden razi olsun. En kisa zamanda gorusmek uzere. Allah'a emanet olun.
yok canim bu benim ikinci asilamam ilkinde agrim olmuştu ama bu kez hic agrim yok hayirlisi olsun inşallah hepimiz içinHayırlı olsun cnm bende bugün oldum ilk aşılamamı ama sol tarafımda çok ağır var dünden beri senedede varmi
inşallah canım guzel haberlere ıhtıyacımız var artık:) ınsallah mutluluklarımızı paylasırız..
Cnm benim çok üzüldüm bu olanlara. Rabbim bi yerden yüzünü güldürürken başka bi şeyle de imtahan ediyor. Ama çok şükür ki bunlar maddi şeyler. İnşallah en kısa zamanda durumumuz düzelir sen de bebeğin de huzurlu hayatınıza devam edersinizSelamun aleykum benim guzel arkadaslarim. Bugun talihsiz bir olay yasadik, elhamdulillah bebegimle ilgili degil, Rabb'im onu bize bagislasin. Ama sabah haciz memurlari geldi. Esyalarimizi haczettiler. Biz hep eve ihtar kagidi geldikce ayni esyafan ikinci varsa alabiliyorlar dusuncesindeydik. Ama bugun oyle olmadigini anladik. Evde yalnizdim, kapi caldi kimlik gostermelerini isteyerek eve aldim bi avukat ve bi icra memuru. Esya tespiti yaptilar. Bugun 3 bin tl oderseniz kalanini taksit yapariz islem yapmayiz dediler. Ben odeyemezdim esim de odeyemez tabi esimi aradim esim esyalaimj alamazsiniz diye telefonda onlara sert cikinca bu kez polis cagirdilar esim ve gelip tehditkar hareketlere girer die. Esim isinden izin alamadi. Patronuna durumu solese de izin vermedi. Bilgisayarimiz,televizyonumuz,oturma gurubumuz,yemek masamiz,su sebilimiz,mini firinim,yogurt yapma makinem ve tv unitemi alip gittiler,ustune 550tl nakliye ucretini de bizr fatura ettiler. Simdi telefondan giriyorum, internet pakedimi doldurmustum bu ay ama bi kac gune sifirlanacak. Artik telden girmeye calisicam. Liste guncellemesini telden yapamiyorum ama anneme filan gittigimde yaparim insallah. Olayin ustune kayinvalidem arayip bak esyalari izda azaldi siz o evi kapatin bi depoya koyalim bize yerlesin baskisini yine yapti, ben evimi kapatamam daha bebek odasi yapicam diince; ben demistim bebegin sirasi degil bunca borcunuz varken bide odasi diosun dedi. Aglayarak kapattim telefonu, esim de baaka sansimiz var mi konusmalatina basladi, kizlar benim icin dua edin nolur. Bugun dovune dovune verdim esyalarimi. Rabb'im bebegimizi bize bagislasin ve insallah tum bu kotu gunler geride kalsin diye dua istemek istedim sizden. Hepinizi cok seviyorum, hep yanimda oldunuz. Iyi ki tanidim sizi, Allah hepinizden razi olsun. En kisa zamanda gorusmek uzere. Allah'a emanet olun.
of yaaa nasıl olmaz olması gerekiyorduu
Selamun aleykum benim guzel arkadaslarim. Bugun talihsiz bir olay yasadik, elhamdulillah bebegimle ilgili degil, Rabb'im onu bize bagislasin. Ama sabah haciz memurlari geldi. Esyalarimizi haczettiler. Biz hep eve ihtar kagidi geldikce ayni esyafan ikinci varsa alabiliyorlar dusuncesindeydik. Ama bugun oyle olmadigini anladik. Evde yalnizdim, kapi caldi kimlik gostermelerini isteyerek eve aldim bi avukat ve bi icra memuru. Esya tespiti yaptilar. Bugun 3 bin tl oderseniz kalanini taksit yapariz islem yapmayiz dediler. Ben odeyemezdim esim de odeyemez tabi esimi aradim esim esyalaimj alamazsiniz diye telefonda onlara sert cikinca bu kez polis cagirdilar esim ve gelip tehditkar hareketlere girer die. Esim isinden izin alamadi. Patronuna durumu solese de izin vermedi. Bilgisayarimiz,televizyonumuz,oturma gurubumuz,yemek masamiz,su sebilimiz,mini firinim,yogurt yapma makinem ve tv unitemi alip gittiler,ustune 550tl nakliye ucretini de bizr fatura ettiler. Simdi telefondan giriyorum, internet pakedimi doldurmustum bu ay ama bi kac gune sifirlanacak. Artik telden girmeye calisicam. Liste guncellemesini telden yapamiyorum ama anneme filan gittigimde yaparim insallah. Olayin ustune kayinvalidem arayip bak esyalari izda azaldi siz o evi kapatin bi depoya koyalim bize yerlesin baskisini yine yapti, ben evimi kapatamam daha bebek odasi yapicam diince; ben demistim bebegin sirasi degil bunca borcunuz varken bide odasi diosun dedi. Aglayarak kapattim telefonu, esim de baaka sansimiz var mi konusmalatina basladi, kizlar benim icin dua edin nolur. Bugun dovune dovune verdim esyalarimi. Rabb'im bebegimizi bize bagislasin ve insallah tum bu kotu gunler geride kalsin diye dua istemek istedim sizden. Hepinizi cok seviyorum, hep yanimda oldunuz. Iyi ki tanidim sizi, Allah hepinizden razi olsun. En kisa zamanda gorusmek uzere. Allah'a emanet olun.
Canım şimdi girebildim çok üzüldüm Rabbim dayanma gücü versin..Rabbim yar ve yardımcımız olsun ..maalesef olmadı canım
5 çıktı
kızlar hepinize slmm ben bu ay aşılama yaptırmayacağım.. ama mutsuzum neden derseniz geçen ay bugün pozitif sonucumu aldığım gün bebeşim benimle olsaydı 8 -9 haftalık olacaktı ..Happy Meal canım dilerim herşey yolundadır. sizleri seviyorum..
Ya kızlar ben bu ay ara verdim. Psikolojik olarak tedavi yapacak kapasiteyi görmedim kendimde. Bu ay öylesine tuttuysu onu bilemem ama Hayırlısı olsun diyorum. Ben 2,5 yıldır çalışmıyorum ve bu süre zarfında bebek düşünüyoruz. Artık yavaş yavaş tekrar çalışsam diyorum ama eş zamanlı aşı/tüp bebek tedavisini nasıl yürütürüm diye kaygılanıyorum. Çalışma saatlerim muhtemelen tam zamanlı 9-18 olur, tercihim tabi Part Time bir iş ama oda biraz zor gibi. Sizler nasıl yapıyorsunuz? Özellikle Çalışan arkadaşlar nasıl organize oluyorsunuz, Dr. randevuları vs. ? Samimi fikirlerinizi bekliyorum.
canlarım, umudunuzu yitirmeyin ,nasip değilmiş şimdi deyin inşallah zamanı gelince güzel haberlerinizi alacağız hep beraber.Rabbim versin de varsın biraz geç olsun bir bildiği vardır elbet , sabrın bile mükafatı var.maalesef olmadı canım
5 çıktı
seni çok iyi anlıyorum hatt en iyi ben anlarım çünkü aşılamam tutmuş 6 haftalıkken bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım derteleşmek istersen özelden yazabilirsin canımkızlar hepinize slmm ben bu ay aşılama yaptırmayacağım.. ama mutsuzum neden derseniz geçen ay bugün pozitif sonucumu aldığım gün bebeşim benimle olsaydı 8 -9 haftalık olacaktı ..Happy Meal canım dilerim herşey yolundadır. sizleri seviyorum..
ay bilmiyorum ki nasıl düzelir. moderatörler bilir onu.canlarım, umudunuzu yitirmeyin ,nasip değilmiş şimdi deyin inşallah zamanı gelince güzel haberlerinizi alacağız hep beraber.Rabbim versin de varsın biraz geç olsun bir bildiği vardır elbet , sabrın bile mükafatı var.
qaraqız senin profiline bakarken ne yaptımsa mesajların gizli içerik(gözardı edilmiş) olarak çıkıyor göremiyorum nasıl düzelteceğim bunu?
artık üzülmüyorum. bugün adetim hala gelmeyince gittik acilden kan verdik. oraya göre de gebelik var çıktı tahlilde. şaka gibi. ama eve geldim adet oldum : )qaraqiz canım umudun yitirme inşallah Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin. Üzülme demiyecegim asla çünkü yaşamayan bilemez nasıl bi hayal kırıklığı olduğunu ama sabretmekten başka çıkar yolumuz yok
Canım şimdi girebildim çok üzüldüm Rabbim dayanma gücü versin..Rabbim yar ve yardımcımız olsun ..
Aynen oyle canim..herseyde bir hayir vardir...napalım nasip. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Aynen oyle canim..herseyde bir hayir vardir...
Bu arada dondurulmus embryo olmusmuydu sende ?
Henüz vakti gelmemiş diyelim ..napalım nasip değilmiş
Kızlar,buradaki çoğu arkadaş bilir, aralıkda tüp bebek denemem olmuştu ,sonuç negatifdi. Perşembe adet olmam gerekiyordu olmadım.Önceki gün idrar tahlili yaptım hayaletin hayaleti 2. çizgi çıktı, bugün tekrarladım hayalet bir çizgi çıktı.İnşallah sonuç olumlu olur.
Aşılamadan 14 gün sonra olunuyormuş.
15 ile 20. Günler arası adet görülüyormuş cnm. İnşallah bebegin sana sıkı sıkı tutunmuştur
İnşallah vardır bebeğin test yaptırmıcak mısınBgun asilamanin 15.
Catlatma ignemin 17. Gunu
Hala adet Olmadim
Ara ara lekem gelio
Cogunlukla sari ve kivamli
Ama ne hamile gibiyim nede adwt olcak givi arada bi kasigima sanci grio o kadar pazartesiye kadar olmazsam dr gidicem
Bgun asilamanin 15.
Catlatma ignemin 17. Gunu
Hala adet Olmadim
Ara ara lekem gelio
Cogunlukla sari ve kivamli
Ama ne hamile gibiyim nede adwt olcak givi arada bi kasigima sanci grio o kadar pazartesiye kadar olmazsam dr gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?