Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
çok üzüldüm canim ama önemli olan bebegin hala seninle eşya bi şekildetekrar yerini alir belki daha guzellerini aalirsin sagliginiz yerinde bebeginiz sizinle ya gerisi hic önemli değil

inşallah canım guzel haberlere ıhtıyacımız var artık:) ınsallah mutluluklarımızı paylasırız..

Canım benim en önemlisi insanın kendini emin ellerde hissetmesi ki bu da sende oldukça fazla. İnşallah hayırlısıyla bebişin sana tutunur da bizler de kendimiz için ümidimiz artar umut olursun bizlere de çünkü güzel haberlere çok ihtiyacımız var. Mutlu güzel haberlerini bekliyoruz canım çok dikkat et kendini yormamaya çalış...

Cnm benim çok üzüldüm bu olanlara. Rabbim bi yerden yüzünü güldürürken başka bi şeyle de imtahan ediyor. Ama çok şükür ki bunlar maddi şeyler. İnşallah en kısa zamanda durumumuz düzelir sen de bebeğin de huzurlu hayatınıza devam edersiniz

canım çok çok geçmiş olsun. ne diyeceğimi bilemedim. çocukken kefillik yüzünden aynısı başımıza gelmişti. gidip kendi eşyalarımızı para karşılığı tekrar satın almıştık icra deposundan. keşke buradan bi sorsaydın o aynı eşya olayını. iyi kötü araştırır öğrenirdik. eşim 10 yıl o işte çalıştı. icra olayına girmiyodu o işi de yapacaksın dediklerinde yapamam dedi çıktı işte. Allah en kısa zamanda kendinizi toparlamanızı sağlasın inşallah. Bebişiniz kısmetiyle geliecek inşallah. Allah kayınvalidene merhamet sana da sabır versin.

maalesef olmadı canım
5 çıktı
canlarım, umudunuzu yitirmeyin ,nasip değilmiş şimdi deyin inşallah zamanı gelince güzel haberlerinizi alacağız hep beraber.Rabbim versin de varsın biraz geç olsun bir bildiği vardır elbet , sabrın bile mükafatı var.
qaraqız senin profiline bakarken ne yaptımsa mesajların gizli içerik(gözardı edilmiş) olarak çıkıyor göremiyorum nasıl düzelteceğim bunu?

qaraqiz canım umudun yitirme inşallah Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin. Üzülme demiyecegim asla çünkü yaşamayan bilemez nasıl bi hayal kırıklığı olduğunu ama sabretmekten başka çıkar yolumuz yok

seni çok iyi anlıyorum hatt en iyi ben anlarım çünkü aşılamam tutmuş 6 haftalıkken bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım derteleşmek istersen özelden yazabilirsin canım

ay bilmiyorum ki nasıl düzelir. moderatörler bilir onu.

artık üzülmüyorum. bugün adetim hala gelmeyince gittik acilden kan verdik. oraya göre de gebelik var çıktı tahlilde. şaka gibi. ama eve geldim adet oldum : )

Kızlar,buradaki çoğu arkadaş bilir, aralıkda tüp bebek denemem olmuştu ,sonuç negatifdi. Perşembe adet olmam gerekiyordu olmadım.Önceki gün idrar tahlili yaptım hayaletin hayaleti 2. çizgi çıktı, bugün tekrarladım hayalet bir çizgi çıktı.İnşallah sonuç olumlu olur.

Canım benim hadi hayırlısı olsun inşallah, pazartesi kan ver o zaman tamamen netleşir o silik çizgi genelde olumlu çıkıyor. Ayy çok sevindim senin adına canım darısı bizlerin başına inşallah...

Aşılamadan 14 gün sonra olunuyormuş.

15 ile 20. Günler arası adet görülüyormuş cnm. İnşallah bebegin sana sıkı sıkı tutunmuştur

Bgun asilamanin 15.
Catlatma ignemin 17. Gunu
Hala adet Olmadim
Ara ara lekem gelio
Cogunlukla sari ve kivamli
Ama ne hamile gibiyim nede adwt olcak givi arada bi kasigima sanci grio o kadar pazartesiye kadar olmazsam dr gidicem

Bgun asilamanin 15.
Catlatma ignemin 17. Gunu
Hala adet Olmadim
Ara ara lekem gelio
Cogunlukla sari ve kivamli
Ama ne hamile gibiyim nede adwt olcak givi arada bi kasigima sanci grio o kadar pazartesiye kadar olmazsam dr gidicem
İnşallah vardır bebeğin test yaptırmıcak mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…