Selamun aleykum benim guzel arkadaslarim. Bugun talihsiz bir olay yasadik, elhamdulillah bebegimle ilgili degil, Rabb'im onu bize bagislasin. Ama sabah haciz memurlari geldi. Esyalarimizi haczettiler. Biz hep eve ihtar kagidi geldikce ayni esyafan ikinci varsa alabiliyorlar dusuncesindeydik. Ama bugun oyle olmadigini anladik. Evde yalnizdim, kapi caldi kimlik gostermelerini isteyerek eve aldim bi avukat ve bi icra memuru. Esya tespiti yaptilar. Bugun 3 bin tl oderseniz kalanini taksit yapariz islem yapmayiz dediler. Ben odeyemezdim esim de odeyemez tabi esimi aradim esim esyalaimj alamazsiniz diye telefonda onlara sert cikinca bu kez polis cagirdilar esim ve gelip tehditkar hareketlere girer die. Esim isinden izin alamadi. Patronuna durumu solese de izin vermedi. Bilgisayarimiz,televizyonumuz,oturma gurubumuz,yemek masamiz,su sebilimiz,mini firinim,yogurt yapma makinem ve tv unitemi alip gittiler,ustune 550tl nakliye ucretini de bizr fatura ettiler. Simdi telefondan giriyorum, internet pakedimi doldurmustum bu ay ama bi kac gune sifirlanacak. Artik telden girmeye calisicam. Liste guncellemesini telden yapamiyorum ama anneme filan gittigimde yaparim insallah. Olayin ustune kayinvalidem arayip bak esyalari izda azaldi siz o evi kapatin bi depoya koyalim bize yerlesin baskisini yine yapti, ben evimi kapatamam daha bebek odasi yapicam diince; ben demistim bebegin sirasi degil bunca borcunuz varken bide odasi diosun dedi. Aglayarak kapattim telefonu, esim de baaka sansimiz var mi konusmalatina basladi, kizlar benim icin dua edin nolur. Bugun dovune dovune verdim esyalarimi. Rabb'im bebegimizi bize bagislasin ve insallah tum bu kotu gunler geride kalsin diye dua istemek istedim sizden. Hepinizi cok seviyorum, hep yanimda oldunuz. Iyi ki tanidim sizi, Allah hepinizden razi olsun. En kisa zamanda gorusmek uzere. Allah'a emanet olun.