- 18 Haziran 2014
- 1.289
- 809
- 88
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.021
aynen bende delirmek üzereyim adet olmak istiyorum artık ya bi an önce olsamda tedavi başlasa aşılama için.test yapmakta istemiyorum sonra üzülüyorum.zaten belirtim de yok...bebek olsa azda olsa bi belirti olurdu ne bileyim
kızlar bişi sorcam bhcg sonucu 0.454 çıktıktan sonra yükselerek geç döllenme imkanı varmı örneğin ilişkiye girdikten 5 gün sonra bthcg yapıldıysa bu sonuç çıktı sonra artramı hamilelik varsa devam lı belim ağrıo kasıklarda ağrı var ne biliiim döllenme sancısı falan olabilir mi
Gayet iyi Rabbim kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim darısı başımıza inşallahKizlar beta hcg 424.8 cikti.. Hamileyimmm ama dusuk degil dimi son adet 12 ocak
Döllenmeden 12,13 gün sonra çıkar kanda.cevap verecek olan yok muuuuu((
kızlar bişi sorcam bhcg sonucu 0.454 çıktıktan sonra yükselerek geç döllenme imkanı varmı örneğin ilişkiye girdikten 5 gün sonra bthcg yapıldıysa bu sonuç çıktı sonra artramı hamilelik varsa devam lı belim ağrıo kasıklarda ağrı var ne biliiim döllenme sancısı falan olabilir mi
Kizlar beta hcg 424.8 cikti.. Hamileyimmm ama dusuk degil dimi son adet 12 ocak
Gayet iyi Rabbim kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim darısı başımıza inşallah
Canım testi adet geçikmesi olduğunda yap en iyi sonucu alırsın. Şubatta olacak olan adet gününü bekle test için tatlım...
Hamileliğin çok yeni canım 5. haftanda 1000 üstü olur sanırım haftaya tekrarla istersen testi. Şu an 4+0 haftalıksın canım. Hayırlı olsun ne güzel bir haber aldık darısı bizim başımıza inşallah...
Canım şimdi farkettim inşallah üstüne görüyorsundur Allahım büyüksün bakarsın ikimiz de hamişizdir ve bu süreci beraber atlatırız 2. sonucun kaç çıktı?2- 3 gün sonra tekrar yaptır.
Canım geçen annemle sohbet ediyoruz. Ben hamileliklerim de hep ilk adetimi gördüm dedi şok oldum. Yani hamileyken normal adet görmüş. Sonra iş yerinde bir arkadaşımda aynı şeyi yaşadı. Sen de öyle olmayasın.
Öncelikle hayırlı olsun inşallah tedavi süreciniz ve hangi yöntem olursa olsun bebeğine kavuşmana vesile olsun inşallah. Bence doktorunuzu dinleyin, ben de bir defa da olsa aşılama deneyelim dedim, keşke zaman kaybetmeyip tüp bebeğe geçseymişim. Tabi ki herkesin durumu farklı, onun için doktorunuzu dikkate alın bence benim doktorum da aşılama zaman kaybı senin durumunda birisi için demişti, dinlemedim,siz dinleyin bence.Iyi aksamlar arkadaslar, bugun dr.a gittk. Asilama veya tup bebek asamasina gecebilirsiniz dediler. Sperm degerleri icin asilamaya da uygun, tup bebekten once denenebilir dediler.Ancak yuzde olarak basari oranin tup bebege gore daha dusuk oldugunu belirttiler. Aklimda olan oncelikli asilama... bi yandan zaman kaybetmekte istemiyorum artik. Sizce hangisi arkadaslar asilama mi, tup bebek mi?
Ilk asilamasinda olumlu sonuc alan var mi?
Öncelikle hayırlı olsun inşallah tedavi süreciniz ve hangi yöntem olursa olsun bebeğine kavuşmana vesile olsun inşallah. Bence doktorunuzu dinleyin, ben de bir defa da olsa aşılama deneyelim dedim, keşke zaman kaybetmeyip tüp bebeğe geçseymişim. Tabi ki herkesin durumu farklı, onun için doktorunuzu dikkate alın bence benim doktorum da aşılama zaman kaybı senin durumunda birisi için demişti, dinlemedim,siz dinleyin bence.
Nedir bizim bu çektiğimiz kaderdaşımValla bebeği bilmemde ben adet oldum olucam yani. Kasık sızıları biraz arttı gibi. Çok bekletmese de gelse bari.
Ben adet olunca spora başlıcam. Canım sen de başlasana spora. Pconun düşmanı diyorlar spor için.
Canım aşılamadaki başarı oranlarıyla mikroenjeksiyon kıyaslanamaz bile.aşılamada döllenme tamamen normal yollarla olmakla birlikte iş sperm ve yumurtaya kalıyor.mikroenjeksiyonda ise dr direkt olarak yumurtayı sağlam ve sağlıklı spermle dölleyip,kaliteli embriyoları seçerek transfer ediyor.hem zamandan,hem nakitten,hem stressden kazanıyorsun.o yüzden aşılama tuzağına düşme derim benIyi aksamlar arkadaslar, bugun dr.a gittk. Asilama veya tup bebek asamasina gecebilirsiniz dediler. Sperm degerleri icin asilamaya da uygun, tup bebekten once denenebilir dediler.Ancak yuzde olarak basari oranin tup bebege gore daha dusuk oldugunu belirttiler. Aklimda olan oncelikli asilama... bi yandan zaman kaybetmekte istemiyorum artik. Sizce hangisi arkadaslar asilama mi, tup bebek mi?
Kız kardeşlerim, güzel anne adaylarım, iyisiyle kötüsüyle 2014 geride kalıyor.
kasım ve aralık topiklerinde sayfa sayısı olarak rekora gitmiştik, 2015'i ay ay bölmeyelim sohbet hiç bölünmesin istedim :)
2015 te hepimize bol bebişli, sağlıklı huzur dolu bir yıl diliyorum sevdiklerimizle :)
konuya gelen arkadaşlar beğenirlerse sevinirim.
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
yeni yılımız sağlık, bebiş, bereket, mutluluk getirsin inşallah :)
Bismillahirrahmanirrahim...
[TABLE='' class[I][B]: [/B][/I]grid, width: 500''][TR]
[TD]ÜYE[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]UYGULAMA[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]BOY[/TD]
[TD]KİLO[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akimel[/TD]
[TD]27.12.2014[/TD]
[TD]1.tüp(09.01.2015)[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.66cm[/TD]
[TD]63kg[/TD]
[TD]Pozitif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyibo[/TD]
[TD]22.12.2014[/TD]
[TD]2. aşılama(13.01.2015)[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1.60cm[/TD]
[TD]75kg[/TD]
[TD]Sonuç bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebos[/TD]
[TD]05.01.2015[/TD]
[TD]1. aşılama(17.01.2015)[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]1.83cm[/TD]
[TD]83kg[/TD]
[TD]Negatif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zey88[/TD]
[TD]05.01.2015[/TD]
[TD]1. aşılama(17.01.2015)[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.70cm[/TD]
[TD]62kg[/TD]
[TD]Sonuç bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]inantan[/TD]
[TD]05.01.2015[/TD]
[TD]2. aşılama(19.01.2015)[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]1.67cm[/TD]
[TD]56kg[/TD]
[TD]Negatif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]qaraqiz[/TD]
[TD]04.01.2015[/TD]
[TD]1. tüp(23.01.2015)[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]1.55cm[/TD]
[TD]58kg[/TD]
[TD]Sonuç bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bernaaydin[/TD]
[TD]12.01.2015[/TD]
[TD]2. aşılama(24.01.2015)[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.58cm[/TD]
[TD]61kg[/TD]
[TD]Sonuç bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]whitebal[/TD]
[TD]13.01.2015[/TD]
[TD]1. aşılama(26.01.2015)[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]1.66cm[/TD]
[TD]64kg[/TD]
[TD]Sonuç bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul_cann[/TD]
[TD]14.01.2015[/TD]
[TD]1. aşılama(26.01.2015)[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]1.60cm[/TD]
[TD]47kg[/TD]
[TD]Sonuç bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hkom[/TD]
[TD]20.01.2015[/TD]
[TD]2.tüp(dondurulmuş)[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.58cm[/TD]
[TD]47kg[/TD]
[TD]Transfer bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maydin25[/TD]
[TD]26.01.2015[/TD]
[TD]2.aşılama[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1.60cm[/TD]
[TD]64kg[/TD]
[TD]Aşılama bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karya3554[/TD]
[TD]28.01.2015[/TD]
[TD]1.tüp[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1.69cm[/TD]
[TD]94kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]amanda29[/TD]
[TD]30.01.2015[/TD]
[TD]2.tüp(dondurulmuş)[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]1.58cm[/TD]
[TD]52kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
aşılamanın 16. günü beta 424.8
pozitif
rabbiime şükürler olsun <3
Merhaba canım az biraz okudum yazdıklarını sat nedir senin, sanırım aynı tarihlerde son adetimizi olduk. Ben en son 30 aralıkinatla senin gibi söktürücü kullanmadan adet olmayı bekliyorum çünkü testler hep negatif en son bu sabah yaptım
Iyi aksamlar arkadaslar, bugun dr.a gittk. Asilama veya tup bebek asamasina gecebilirsiniz dediler. Sperm degerleri icin asilamaya da uygun, tup bebekten once denenebilir dediler.Ancak yuzde olarak basari oranin tup bebege gore daha dusuk oldugunu belirttiler. Aklimda olan oncelikli asilama... bi yandan zaman kaybetmekte istemiyorum artik. Sizce hangisi arkadaslar asilama mi, tup bebek mi?
Yok canım Allah'ın izniyle umudunu yitirme bende Fransa'da oldum için burda devlet karşılıyor çok şükür şuan için 3 aşılama yapcaz dedi sonrası Muallak bilemiyorum ilk aşılamam 6 Şubat'ta oldu beklemedyim Allahtan doktor tutmazsa martta bida dedi yani bekleme yok yaza kadar belli olur ne olup ne kalça tüp yapıp yapmayacakları tüp bebeğinde 4 kere devlet karşılıyor olursa burası iyi benim için yoksa bende Türkiye'ye gitçem artık iyibi araştırma yapmam Lazım hastn konusunda nasip kısmet. Hayırlısı .Çook tebrik ederim canım. Sağlıklı sıhhatli kucağına almanı dilerim.
Merhaba canım. Sanırım sende pcolusun. Benim de en son adet tarihim 30 aralık. Aynen ben de ısrarla söktürücü içmeden bekliyorum. Adet olunca aşılamaya geçicez. Bir iki hafta geç olsun ama temiz olsun diyorum. Pcolularda geç döllenme çok sık rastlanan bir durum. Bende umut kırıntısı bile yok aslında ama ya hamile olursam ve bir hata sonucu bebeği kaybedersem gerçekten çok üzülürüm. Hiç olmamasından daha fazla bu üzer beni. O yüzden ısrarla bekliyorum. Şeker ilacımı içmeye devam ediyorum. Böyle işte.
Canım ben kişisel fikrimi söyleyeyim. Maddi durumun nasıl bilmiyorum ama aşılamanı ya devlette ücretsiz yaptır yada fiyatı uygun olan özeller var onlardan birinde yaptır. Demek istediğim aşılamaya çok fazla para dökme.
Kiminin ilk aşılaması tutuyor. Kimi 5 kez aşılama yaptırıyor tutmuyor. Doktorunda dediği gibi tüp bebek de şans daha yüksek ama şunu da söylemem lazım burada tüp bebek yaptıran arkadaşları ortalamaya vurursam yarı yarıya diyebilirim. Doktorlar sana %90 bile şans verseler inanma. Maksimum %50 şansımız var bence. Bu benim tamamen forumdaki kişisel izlenimlerime dayalı bir yorum tabi.
Bende devlette aşılamaya başlıcam bu ay. Aslında ev almak için biriktirdiğimiz bir miktar para var. Onunla tüp yaptırıp ev hayallerini erteleyebiliriz ama tüp bebek benim en son umudum. Eğer o umudumu da yitirirsem çocuk olayını tamamen hayatımdan çıkarırım diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?