Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Bende aşılamam yapıldı bugün Rabbim hayırlısı versin kızlar tek yumurtam oluşmuştu sol tarafımda iyi dedi doktor dün değil önceki gün ovitrelle vurundum ama dün ve bugün şiddetli ağrım var sol tarafımda neye alamet acaba bu kistten korkuyorum

Kizlar bugün asilama yapildim inşallah bu kez hayirlisi ile tutar Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin...

Kızlar ikinizi de tebrik ederim. Evlatlarınızı önce karnınızda sonra kucağınızda görmenizi dilerim.
Diğer arkadaşlarımdan duydugum kadarıyla aşılamadan sonra ağrı oluyor.
Bol şans....

qaraqiz senden ne haber. Durumlar nedir. Çok merak ettim.

ebos kızlar desteğiniz için@alenay ikinizde ayrı suyu teşekkür ederim ..yazdıklarınızı tekrar tekrar okudum ..yüreğinize sağlık

negatif oldu benim

Canim doktorun kim? Istersen ozelden yaz, burdan yazmak istemezsen. Bu konuda guven coook onemli. Icinin rahat olmasi cok guzel.
Sistem tıp merkezinde muhittin hikmet telli canım.

keşkeeeeeeeee :):):)

bugun ikinci aşılamam yapıldı. tabı bız dun alınan örnekle 2 aşılama yapılacak sandık laboratuvardakı kazma esıme oyle demıs. ben de aksam dedım madem yarın sperm vermeyeceksın gel bu aksam ılıskıye gırelım sans artsın ve oyle de oldu. bugun sabah hastaneye gıttık tekrar ornek ıstedıler adam esıme yanlıs anlamıssın dedı:))) zavallım 24 saat ıcınde 3 kez verdı yavruları bıttım ben dıye sızlanıyor:)))

inşallah canım guzel haberlere ıhtıyacımız var artık:) ınsallah mutluluklarımızı paylasırız..
doktorumu cok sevdım en azından adam adımı bılıyor benı tanıyor gorunce. kımdın nıye gelmıstın demıyor dıgerlerı gıbı. bı kere ısmımle hıtap etmesı hosuma gıdıyor. ayrıca asılamaya baslarken besmele ıle basladı bu da artı puan benım ıcın:)
ayrıca ıslem bıtınce ınsallah Allah kalbıne gore verır dedı gulumsedı yanı cok yakın davranıyor.. her soruyu adam akıllı cevaplıyor kafada soru ısaretı kalmıyor. progestana baslayacakmısım bugun. gunde 2 tane 10 gun boyunca. ıstersen adetını bekle ıstersen de 15-16 gun sonra test yap dedı. hakkımzda hayırlısı

[QUOTE="zahidem70, post: 39281143, member: Hayırlı olsun cnm bende bugün oldum ilk aşılamamı ama sol tarafımda çok ağır var dünden beri senedede varmi[/QUOTE]
Yok canim bu benim 2. Asilamam ilkinde agri olmustu ama bu kez hic agri yok

Kizlar ben ilk kez bi forumda paylasim yapiyorun cevap yazarken önceki mesaji nasil.pembe kutucuk olarak ekliyorsunuz binturli bulamadim

değerli varlığın şu anda seninle Allah onu sana bağışlasın, gelen mala gelsin zamanla hepsinin daha iyisini tekrardan alırsın.Mal mülk para onlar sadece araç, eşin hayırlısıyla sınavı kazanınca bunların hepsi geri gelir.Şu an senin gibi bebişi karnında olmasını isteyen o kadar kişi var ki boşveeer o eşyalar olmazsa olmasın dünyanın sonu değil ya meleğin seninle en önemlisi o ve kendini üzüp bebğini tehlikeye atma.Kusura bakma akıl veriyormuş gibi oldum ama seni ve senin samimiyetini seni görmeden çok sevdim,abla tavsiyesi olarak kabul et bununla geçmiş olsun.[/QUOTE]

Kizlar ben ilk kez bi forumda paylasim yapiyorun cevap yazarken önceki mesaji nasil.pembe kutucuk olarak ekliyorsunuz binturli bulamadim
canım birine cevap yazınca cevapla dıyoruz ya hanı, karsı tarafın mesaj basında ve sonunda parantez ıcınde QUOTE yazıyor sen onun arasına degıl bıtıs yerınden yazarsan karsı tarafın mesajı pembe kutuda kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…