- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
- 448
- Konu Sahibi Happy Meal
-
canım ya çok üzüldüm keşke elimden birşey gelse..Selamun aleykum benim guzel arkadaslarim. Bugun talihsiz bir olay yasadik, elhamdulillah bebegimle ilgili degil, Rabb'im onu bize bagislasin. Ama sabah haciz memurlari geldi. Esyalarimizi haczettiler. Biz hep eve ihtar kagidi geldikce ayni esyafan ikinci varsa alabiliyorlar dusuncesindeydik. Ama bugun oyle olmadigini anladik. Evde yalnizdim, kapi caldi kimlik gostermelerini isteyerek eve aldim bi avukat ve bi icra memuru. Esya tespiti yaptilar. Bugun 3 bin tl oderseniz kalanini taksit yapariz islem yapmayiz dediler. Ben odeyemezdim esim de odeyemez tabi esimi aradim esim esyalaimj alamazsiniz diye telefonda onlara sert cikinca bu kez polis cagirdilar esim ve gelip tehditkar hareketlere girer die. Esim isinden izin alamadi. Patronuna durumu solese de izin vermedi. Bilgisayarimiz,televizyonumuz,oturma gurubumuz,yemek masamiz,su sebilimiz,mini firinim,yogurt yapma makinem ve tv unitemi alip gittiler,ustune 550tl nakliye ucretini de bizr fatura ettiler. Simdi telefondan giriyorum, internet pakedimi doldurmustum bu ay ama bi kac gune sifirlanacak. Artik telden girmeye calisicam. Liste guncellemesini telden yapamiyorum ama anneme filan gittigimde yaparim insallah. Olayin ustune kayinvalidem arayip bak esyalari izda azaldi siz o evi kapatin bi depoya koyalim bize yerlesin baskisini yine yapti, ben evimi kapatamam daha bebek odasi yapicam diince; ben demistim bebegin sirasi degil bunca borcunuz varken bide odasi diosun dedi. Aglayarak kapattim telefonu, esim de baaka sansimiz var mi konusmalatina basladi, kizlar benim icin dua edin nolur. Bugun dovune dovune verdim esyalarimi. Rabb'im bebegimizi bize bagislasin ve insallah tum bu kotu gunler geride kalsin diye dua istemek istedim sizden. Hepinizi cok seviyorum, hep yanimda oldunuz. Iyi ki tanidim sizi, Allah hepinizden razi olsun. En kisa zamanda gorusmek uzere. Allah'a emanet olun.
yenı doktorum 1-2 yumurtayla klomenle asla aşılama yapmam dedi. en az 3-5 yumurta olmalıki yaptığına değsin ihtimal artsın diyor.hadı hayırlısı ınsallah bıran once adetın olsun , güzel güzel yumosların gelıssın ve aşılaman tutsun ınsallah canım..
olmazsa 1 kere daha asılama deneyebılırım evet , zaten o da tutmazsa 3. asılama yaptırmam..cmt gunu doktora gıdıp bır danışayım bakalım, asılama ıcın 2 tane yumos oluşmasını saglayabılır mıyız vs vs .. gecen ay kendı gelısen 1 yumurtamla yapılmıştı ve olmamıştı..bır de oyle denerim olmadı dur bakalım tüpten once son çıkış
hadi hakkında hayırlısı olsun canım. ya bu adamı nednse cok sevdım. adam sert degıl cok sabırlı her sorunu yanıtlamadan ıcını rahat ettırmeden cıkarmıyor odadan. oyle acele edıp hadı sıradakı hastayı almalıyım dusuncesını hıssettırmıyor. ayrıca ben her muayeneye gıdınce cok gerılırdım cunku yanma oluyordu bende. helekı asılamada nasıl sancı cektım 2 defasında da. bu adamın elı pamuk gıbı. o kadar hassas ve yumusak davranıyorkı..persa33 Önerdiğin hastaneyi aradım canım ve çok mutlu oldum Türk Telekom Kurumu ile anlaşmaları varmış ödemelerin bir kısmını sanırım kurum karşılar. Yaza yıllık izinde bende giderim inşallah :)) 1 ay daha ara verip yine tedavime Silifke de devam edeceğim olumlu yanıt alamazsam kesinlikle senin doktoruna giderim 2. aşılama yapması çok iyi benim doktorum kabul etmemişti 2. sini. Hakkımızda hayırlısı artık.
Canım cok üzüldüm .. Allah yardımcın olsun .. Hayır da şer de Allahtan .. Sabrını yitirme canım ..Selamun aleykum benim guzel arkadaslarim. Bugun talihsiz bir olay yasadik, elhamdulillah bebegimle ilgili degil, Rabb'im onu bize bagislasin. Ama sabah haciz memurlari geldi. Esyalarimizi haczettiler. Biz hep eve ihtar kagidi geldikce ayni esyafan ikinci varsa alabiliyorlar dusuncesindeydik. Ama bugun oyle olmadigini anladik. Evde yalnizdim, kapi caldi kimlik gostermelerini isteyerek eve aldim bi avukat ve bi icra memuru. Esya tespiti yaptilar. Bugun 3 bin tl oderseniz kalanini taksit yapariz islem yapmayiz dediler. Ben odeyemezdim esim de odeyemez tabi esimi aradim esim esyalaimj alamazsiniz diye telefonda onlara sert cikinca bu kez polis cagirdilar esim ve gelip tehditkar hareketlere girer die. Esim isinden izin alamadi. Patronuna durumu solese de izin vermedi. Bilgisayarimiz,televizyonumuz,oturma gurubumuz,yemek masamiz,su sebilimiz,mini firinim,yogurt yapma makinem ve tv unitemi alip gittiler,ustune 550tl nakliye ucretini de bizr fatura ettiler. Simdi telefondan giriyorum, internet pakedimi doldurmustum bu ay ama bi kac gune sifirlanacak. Artik telden girmeye calisicam. Liste guncellemesini telden yapamiyorum ama anneme filan gittigimde yaparim insallah. Olayin ustune kayinvalidem arayip bak esyalari izda azaldi siz o evi kapatin bi depoya koyalim bize yerlesin baskisini yine yapti, ben evimi kapatamam daha bebek odasi yapicam diince; ben demistim bebegin sirasi degil bunca borcunuz varken bide odasi diosun dedi. Aglayarak kapattim telefonu, esim de baaka sansimiz var mi konusmalatina basladi, kizlar benim icin dua edin nolur. Bugun dovune dovune verdim esyalarimi. Rabb'im bebegimizi bize bagislasin ve insallah tum bu kotu gunler geride kalsin diye dua istemek istedim sizden. Hepinizi cok seviyorum, hep yanimda oldunuz. Iyi ki tanidim sizi, Allah hepinizden razi olsun. En kisa zamanda gorusmek uzere. Allah'a emanet olun.
canım çok üzüldüm , gerçekten zor bir durum, bebeğine sığın dua et canım, geçecek bu günler, hayatında güzel bir kapı açılacak inşallah , onunla beraber herşey düze çıksın umarım..Selamun aleykum benim guzel arkadaslarim. Bugun talihsiz bir olay yasadik, elhamdulillah bebegimle ilgili degil, Rabb'im onu bize bagislasin. Ama sabah haciz memurlari geldi. Esyalarimizi haczettiler. Biz hep eve ihtar kagidi geldikce ayni esyafan ikinci varsa alabiliyorlar dusuncesindeydik. Ama bugun oyle olmadigini anladik. Evde yalnizdim, kapi caldi kimlik gostermelerini isteyerek eve aldim bi avukat ve bi icra memuru. Esya tespiti yaptilar. Bugun 3 bin tl oderseniz kalanini taksit yapariz islem yapmayiz dediler. Ben odeyemezdim esim de odeyemez tabi esimi aradim esim esyalaimj alamazsiniz diye telefonda onlara sert cikinca bu kez polis cagirdilar esim ve gelip tehditkar hareketlere girer die. Esim isinden izin alamadi. Patronuna durumu solese de izin vermedi. Bilgisayarimiz,televizyonumuz,oturma gurubumuz,yemek masamiz,su sebilimiz,mini firinim,yogurt yapma makinem ve tv unitemi alip gittiler,ustune 550tl nakliye ucretini de bizr fatura ettiler. Simdi telefondan giriyorum, internet pakedimi doldurmustum bu ay ama bi kac gune sifirlanacak. Artik telden girmeye calisicam. Liste guncellemesini telden yapamiyorum ama anneme filan gittigimde yaparim insallah. Olayin ustune kayinvalidem arayip bak esyalari izda azaldi siz o evi kapatin bi depoya koyalim bize yerlesin baskisini yine yapti, ben evimi kapatamam daha bebek odasi yapicam diince; ben demistim bebegin sirasi degil bunca borcunuz varken bide odasi diosun dedi. Aglayarak kapattim telefonu, esim de baaka sansimiz var mi konusmalatina basladi, kizlar benim icin dua edin nolur. Bugun dovune dovune verdim esyalarimi. Rabb'im bebegimizi bize bagislasin ve insallah tum bu kotu gunler geride kalsin diye dua istemek istedim sizden. Hepinizi cok seviyorum, hep yanimda oldunuz. Iyi ki tanidim sizi, Allah hepinizden razi olsun. En kisa zamanda gorusmek uzere. Allah'a emanet olun.
Selamun aleykum benim guzel arkadaslarim. Bugun talihsiz bir olay yasadik, elhamdulillah bebegimle ilgili degil, Rabb'im onu bize bagislasin. Ama sabah haciz memurlari geldi. Esyalarimizi haczettiler. Biz hep eve ihtar kagidi geldikce ayni esyafan ikinci varsa alabiliyorlar dusuncesindeydik. Ama bugun oyle olmadigini anladik. Evde yalnizdim, kapi caldi kimlik gostermelerini isteyerek eve aldim bi avukat ve bi icra memuru. Esya tespiti yaptilar. Bugun 3 bin tl oderseniz kalanini taksit yapariz islem yapmayiz dediler. Ben odeyemezdim esim de odeyemez tabi esimi aradim esim esyalaimj alamazsiniz diye telefonda onlara sert cikinca bu kez polis cagirdilar esim ve gelip tehditkar hareketlere girer die. Esim isinden izin alamadi. Patronuna durumu solese de izin vermedi. Bilgisayarimiz,televizyonumuz,oturma gurubumuz,yemek masamiz,su sebilimiz,mini firinim,yogurt yapma makinem ve tv unitemi alip gittiler,ustune 550tl nakliye ucretini de bizr fatura ettiler. Simdi telefondan giriyorum, internet pakedimi doldurmustum bu ay ama bi kac gune sifirlanacak. Artik telden girmeye calisicam. Liste guncellemesini telden yapamiyorum ama anneme filan gittigimde yaparim insallah. Olayin ustune kayinvalidem arayip bak esyalari izda azaldi siz o evi kapatin bi depoya koyalim bize yerlesin baskisini yine yapti, ben evimi kapatamam daha bebek odasi yapicam diince; ben demistim bebegin sirasi degil bunca borcunuz varken bide odasi diosun dedi. Aglayarak kapattim telefonu, esim de baaka sansimiz var mi konusmalatina basladi, kizlar benim icin dua edin nolur. Bugun dovune dovune verdim esyalarimi. Rabb'im bebegimizi bize bagislasin ve insallah tum bu kotu gunler geride kalsin diye dua istemek istedim sizden. Hepinizi cok seviyorum, hep yanimda oldunuz. Iyi ki tanidim sizi, Allah hepinizden razi olsun. En kisa zamanda gorusmek uzere. Allah'a emanet olun.
Canım durumuna çok üzüldüm.Selamun aleykum benim guzel arkadaslarim. Bugun talihsiz bir olay yasadik, elhamdulillah bebegimle ilgili degil, Rabb'im onu bize bagislasin. Ama sabah haciz memurlari geldi. Esyalarimizi haczettiler. Biz hep eve ihtar kagidi geldikce ayni esyafan ikinci varsa alabiliyorlar dusuncesindeydik. Ama bugun oyle olmadigini anladik. Evde yalnizdim, kapi caldi kimlik gostermelerini isteyerek eve aldim bi avukat ve bi icra memuru. Esya tespiti yaptilar. Bugun 3 bin tl oderseniz kalanini taksit yapariz islem yapmayiz dediler. Ben odeyemezdim esim de odeyemez tabi esimi aradim esim esyalaimj alamazsiniz diye telefonda onlara sert cikinca bu kez polis cagirdilar esim ve gelip tehditkar hareketlere girer die. Esim isinden izin alamadi. Patronuna durumu solese de izin vermedi. Bilgisayarimiz,televizyonumuz,oturma gurubumuz,yemek masamiz,su sebilimiz,mini firinim,yogurt yapma makinem ve tv unitemi alip gittiler,ustune 550tl nakliye ucretini de bizr fatura ettiler. Simdi telefondan giriyorum, internet pakedimi doldurmustum bu ay ama bi kac gune sifirlanacak. Artik telden girmeye calisicam. Liste guncellemesini telden yapamiyorum ama anneme filan gittigimde yaparim insallah. Olayin ustune kayinvalidem arayip bak esyalari izda azaldi siz o evi kapatin bi depoya koyalim bize yerlesin baskisini yine yapti, ben evimi kapatamam daha bebek odasi yapicam diince; ben demistim bebegin sirasi degil bunca borcunuz varken bide odasi diosun dedi. Aglayarak kapattim telefonu, esim de baaka sansimiz var mi konusmalatina basladi, kizlar benim icin dua edin nolur. Bugun dovune dovune verdim esyalarimi. Rabb'im bebegimizi bize bagislasin ve insallah tum bu kotu gunler geride kalsin diye dua istemek istedim sizden. Hepinizi cok seviyorum, hep yanimda oldunuz. Iyi ki tanidim sizi, Allah hepinizden razi olsun. En kisa zamanda gorusmek uzere. Allah'a emanet olun.
canım bu sefer iğneli oldu tedavi. fostimon kullandım. 6 gün yetti.
İnşallah hep beraber canım.. İnşallah bu ay bizim istediğimizi Allah da ister verir yavrularımızı..
canım kaçıncı gün olduğunun bir önemi yok. mühim olan yumurtaların yeterli boyuta gelmiş olması.
ben 2 kez tıp fakultesınde yaptırdım aşılamayı ama içime sinmedi nedense. ve peş peşe yapıldı. eger bu ay da oraya gıtseydım aralıksız 3. de yapılacaktı.
bu ay aşılamam özelde yapılıyor canım. devlet hastaneleri ve fakulteler resmen oyuncak gibi oynuyor..
özeldeki drum baya tanınmış bir adam. özellikle aşılama ve tüp bebek konusunda uzman.
kesinlikle klomenle aşılama yapmıyor. ayrıca 3-5 yumurta oluşmamışsa da aşılamayı iptal ediyor.
ben adetın 3. gunu basladım fostımon 150lik. 9. gun yeterlı sayı ve buyuklukte oldugunu soyledı ayrıntı vermedi. ayrıca aşılamayı çifti yapıyor. çiftliden kasıt ne tam olarak anlamadım ama sanırım 2 gun ust uste verecek yavruları:))
yarın sabah aşılamam var. dilerim bu son olur..
Canım bende fostimon 75 kullandım sadece 1 yumurtam var gelişmiş yani yarın yani 6 Şubat'ta ilk aşılamam olcak cuma Sabahı inşşalah seninkinde tutar benimkide 3-5 yumurta demişsisnde benim doktorumda kaliteli olması önemli bazen bikaçtane oluyor ama kalitesiz oluyor diyor ben de şaşırdım ama inşşalah Rabbim gönlümüze göre versincanım bu sefer iğneli oldu tedavi. fostimon kullandım. 6 gün yetti.
İnşallah hep beraber canım.. İnşallah bu ay bizim istediğimizi Allah da ister verir yavrularımızı..
canım kaçıncı gün olduğunun bir önemi yok. mühim olan yumurtaların yeterli boyuta gelmiş olması.
ben 2 kez tıp fakultesınde yaptırdım aşılamayı ama içime sinmedi nedense. ve peş peşe yapıldı. eger bu ay da oraya gıtseydım aralıksız 3. de yapılacaktı.
bu ay aşılamam özelde yapılıyor canım. devlet hastaneleri ve fakulteler resmen oyuncak gibi oynuyor..
özeldeki drum baya tanınmış bir adam. özellikle aşılama ve tüp bebek konusunda uzman.
kesinlikle klomenle aşılama yapmıyor. ayrıca 3-5 yumurta oluşmamışsa da aşılamayı iptal ediyor.
ben adetın 3. gunu basladım fostımon 150lik. 9. gun yeterlı sayı ve buyuklukte oldugunu soyledı ayrıntı vermedi. ayrıca aşılamayı çifti yapıyor. çiftliden kasıt ne tam olarak anlamadım ama sanırım 2 gun ust uste verecek yavruları:))
yarın sabah aşılamam var. dilerim bu son olur..
Ya kızlar ben bu ay ara verdim. Psikolojik olarak tedavi yapacak kapasiteyi görmedim kendimde. Bu ay öylesine tuttuysu onu bilemem ama Hayırlısı olsun diyorum. Ben 2,5 yıldır çalışmıyorum ve bu süre zarfında bebek düşünüyoruz. Artık yavaş yavaş tekrar çalışsam diyorum ama eş zamanlı aşı/tüp bebek tedavisini nasıl yürütürüm diye kaygılanıyorum. Çalışma saatlerim muhtemelen tam zamanlı 9-18 olur, tercihim tabi Part Time bir iş ama oda biraz zor gibi. Sizler nasıl yapıyorsunuz? Özellikle Çalışan arkadaşlar nasıl organize oluyorsunuz, Dr. randevuları vs. ? Samimi fikirlerinizi bekliyorum.
Canım Sana bol bol sabır diliyorum. Moralini yüksek tut. Bak meleğin seninle. Sıkı sıkı ona sarıl. Onunla dertleş. ağlayıp sızlayıp kendini heba etme. Sen ne yaşarsan bebekte aynısı hisseder. Kaynanana da diyecek söz bulamıyorum. Ona da akıl fikir diliyorum.Selamun aleykum benim guzel arkadaslarim. Bugun talihsiz bir olay yasadik, elhamdulillah bebegimle ilgili degil, Rabb'im onu bize bagislasin. Ama sabah haciz memurlari geldi. Esyalarimizi haczettiler. Biz hep eve ihtar kagidi geldikce ayni esyafan ikinci varsa alabiliyorlar dusuncesindeydik. Ama bugun oyle olmadigini anladik. Evde yalnizdim, kapi caldi kimlik gostermelerini isteyerek eve aldim bi avukat ve bi icra memuru. Esya tespiti yaptilar. Bugun 3 bin tl oderseniz kalanini taksit yapariz islem yapmayiz dediler. Ben odeyemezdim esim de odeyemez tabi esimi aradim esim esyalaimj alamazsiniz diye telefonda onlara sert cikinca bu kez polis cagirdilar esim ve gelip tehditkar hareketlere girer die. Esim isinden izin alamadi. Patronuna durumu solese de izin vermedi. Bilgisayarimiz,televizyonumuz,oturma gurubumuz,yemek masamiz,su sebilimiz,mini firinim,yogurt yapma makinem ve tv unitemi alip gittiler,ustune 550tl nakliye ucretini de bizr fatura ettiler. Simdi telefondan giriyorum, internet pakedimi doldurmustum bu ay ama bi kac gune sifirlanacak. Artik telden girmeye calisicam. Liste guncellemesini telden yapamiyorum ama anneme filan gittigimde yaparim insallah. Olayin ustune kayinvalidem arayip bak esyalari izda azaldi siz o evi kapatin bi depoya koyalim bize yerlesin baskisini yine yapti, ben evimi kapatamam daha bebek odasi yapicam diince; ben demistim bebegin sirasi degil bunca borcunuz varken bide odasi diosun dedi. Aglayarak kapattim telefonu, esim de baaka sansimiz var mi konusmalatina basladi, kizlar benim icin dua edin nolur. Bugun dovune dovune verdim esyalarimi. Rabb'im bebegimizi bize bagislasin ve insallah tum bu kotu gunler geride kalsin diye dua istemek istedim sizden. Hepinizi cok seviyorum, hep yanimda oldunuz. Iyi ki tanidim sizi, Allah hepinizden razi olsun. En kisa zamanda gorusmek uzere. Allah'a emanet olun.
Gerek kalmadi canim bnm ya catlatma ignemin 18 gunu geldi kirmizi kart yarin gidecem rahim filmi demisti dr o ne ki cektiren varmi kizlar
Ya kızlar ben bu ay ara verdim. Psikolojik olarak tedavi yapacak kapasiteyi görmedim kendimde. Bu ay öylesine tuttuysu onu bilemem ama Hayırlısı olsun diyorum. Ben 2,5 yıldır çalışmıyorum ve bu süre zarfında bebek düşünüyoruz. Artık yavaş yavaş tekrar çalışsam diyorum ama eş zamanlı aşı/tüp bebek tedavisini nasıl yürütürüm diye kaygılanıyorum. Çalışma saatlerim muhtemelen tam zamanlı 9-18 olur, tercihim tabi Part Time bir iş ama oda biraz zor gibi. Sizler nasıl yapıyorsunuz? Özellikle Çalışan arkadaşlar nasıl organize oluyorsunuz, Dr. randevuları vs. ? Samimi fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?