- 13 Kasım 2014
- 371
- 328
- 53
- 48
- Konu Sahibi Happy Meal
-
Canim hayirlisi bu imis. Ayaga kalkip devam etmemiz gerekiyor. Ne kadar umutlanmayalim desekte mumkun degil elde degil. Benim asilama olali 4 gun oldu mesela ama kendimi dinlemeye basladim coktan. Umutlanmamak heralde imkansizkızlarrr 13.günmde regl oldm oysa ne kadr da inanmştm hamileym dye
Hmm bana çok yakın hayırlısı olsun canım inşallah bebisin seninledirCanim ben izmirdeyim. Kent hast. gidiyorum. Ilk asilamami oldum sonuc icin ay sonunu bekliyorum.
Hmm bana çok yakın hayırlısı olsun canım inşallah bebisin seninledir
teş.ederm gelincik hayrlısı böyleyms demkki 2.yi denesem mi ona bile emin deilm..
Bende irenbedeydim doktorum medical parka geçti artık oraya gidiyorumben ege üniversitesine gidiyorum. bir arkadaşım irenbede, bi arkadaşım tunaztepede, biri symirnada
Bende irenbedeydim doktorum medical parka geçti artık oraya gidiyorum
qaraqız işlem sonrası nasıl ?agrılımı;?arkadaşlar heyecandan kalbim çıkacak ama hastaneyi aramak istemiyorum kendileri arayacak nasıl olsa diyorum. bir yandan da arayıp öğreniyim her türlü rahat ediyim diyorum. tüm vücudum kalp gibi atıyo şu an
qaraqız işlem sonrası nasıl ?agrılımı;?
ANESTEZİYLE OLMUOMU BANA ANESTEZI ILE YAPACAZ DEDILER AMAyok canım ağrım fazla olmadı. hafif bi kasık ağrısı adet ağrısı gibi. ama işlem sırasında aşağıda bişeyler olduğunu hissettim. muhabbet ede ede yapıldığı için çok odaklanmadım
ANESTEZİYLE OLMUOMU BANA ANESTEZI ILE YAPACAZ DEDILER AMA
ALLAAHIM Bİ AN ÖNCE NASIP ETSIN HEPİMİZE İNŞ HAYIRLISI OLUR CNMoluyo isteğe bağlı. ben istemedim. o yüzden lokal oldu
Amin canim cümlemizinhakkında hayırlısı olsun canım
tüp bebek esnasında tranfer edilirken abyıltıyorlarmı? acı oluyormu? anlatırmısınız herşeyi lütfen ..ben normal muayenede bile kendimi çok kasıyorum.korkuyorumyok canım ağrım fazla olmadı. hafif bi kasık ağrısı adet ağrısı gibi. ama işlem sırasında aşağıda bişeyler olduğunu hissettim. muhabbet ede ede yapıldığı için çok odaklanmadım
tüp bebek esnasında tranfer edilirken abyıltıyorlarmı? acı oluyormu? anlatırmısınız herşeyi lütfen ..ben normal muayenede bile kendimi çok kasıyorum.korkuyorum
tüp bebek esnasında tranfer edilirken abyıltıyorlarmı? acı oluyormu? anlatırmısınız herşeyi lütfen ..ben normal muayenede bile kendimi çok kasıyorum.korkuyorum
ama kendimi kastığım için ya tekrar o sıvı geri çıkarsa?aşılamada hepsi aktı mesela tüptedemi aynısı oluyor?transferde idrara sıkışık geliyosun. bayıltma yok. ağrısız bir işlem zaten bebişin gönderilirken ona odaklanıyosun
ama benim aşılamada bile hepsi anında geri aktı tüp bebektedemi geri akıcak?ya akarsa geri boşa giderse hepsi?çünkü aşılamada çok fazla ayağımı kaldıramadığımdan mı bilemiyorum aktı hepsi dışarıya hiç içerde kalmadı anladım bunu yani.transferde bayıltma yok,sadece yumurta toplanırken bayıltıyorlar ve hepsi acısız. Hiç korkulacak bir şey yok inan.Kendini kastığın için canın yanar ,serbest bırakırsan hiç sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?