• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
kızlarrr 13.günmde regl oldm oysa ne kadr da inanmştm hamileym dye:KK43:
Canim hayirlisi bu imis. Ayaga kalkip devam etmemiz gerekiyor. Ne kadar umutlanmayalim desekte mumkun degil elde degil. Benim asilama olali 4 gun oldu mesela ama kendimi dinlemeye basladim coktan. Umutlanmamak heralde imkansiz :(

teş.ederm gelincik hayrlısı böyleyms demkki 2.yi denesem mi ona bile emin deilm..

Canım elbette devam edeceğiz benim de tutmadı biliyorum, hastayım ateşlendim dün kanamadan sonra geceye kadar ateşim düşmedi sanırım vücut atmaya çalışıyor tutunamadı ve etkisi ateşe çevirdi, hala ateşim var. Kısmet artık sanırım ben bu ay yaptırmayacağım iyileşip toparlanmam lazım diğer ay devam ederim. Yarın test yapacak doktorum o zaman tam kesinleşir. Hakkımızda hayırlısı olsun canım ...

arkadaşlar heyecandan kalbim çıkacak ama hastaneyi aramak istemiyorum kendileri arayacak nasıl olsa diyorum. bir yandan da arayıp öğreniyim her türlü rahat ediyim diyorum. tüm vücudum kalp gibi atıyo şu an :KK17::KK17::KK17:

arkadaşlar heyecandan kalbim çıkacak ama hastaneyi aramak istemiyorum kendileri arayacak nasıl olsa diyorum. bir yandan da arayıp öğreniyim her türlü rahat ediyim diyorum. tüm vücudum kalp gibi atıyo şu an :KK17::KK17::KK17:
qaraqız işlem sonrası nasıl ?agrılımı;?

yok canım ağrım fazla olmadı. hafif bi kasık ağrısı adet ağrısı gibi. ama işlem sırasında aşağıda bişeyler olduğunu hissettim. muhabbet ede ede yapıldığı için çok odaklanmadım
ANESTEZİYLE OLMUOMU BANA ANESTEZI ILE YAPACAZ DEDILER AMA:(

yok canım ağrım fazla olmadı. hafif bi kasık ağrısı adet ağrısı gibi. ama işlem sırasında aşağıda bişeyler olduğunu hissettim. muhabbet ede ede yapıldığı için çok odaklanmadım
tüp bebek esnasında tranfer edilirken abyıltıyorlarmı? acı oluyormu? anlatırmısınız herşeyi lütfen ..ben normal muayenede bile kendimi çok kasıyorum.korkuyorum :(

tüp bebek esnasında tranfer edilirken abyıltıyorlarmı? acı oluyormu? anlatırmısınız herşeyi lütfen ..ben normal muayenede bile kendimi çok kasıyorum.korkuyorum :KK43:

transferde bayıltma yok,sadece yumurta toplanırken bayıltıyorlar ve hepsi acısız. Hiç korkulacak bir şey yok inan.Kendini kastığın için canın yanar ,serbest bırakırsan hiç sorun yok.

tüp bebek esnasında tranfer edilirken abyıltıyorlarmı? acı oluyormu? anlatırmısınız herşeyi lütfen ..ben normal muayenede bile kendimi çok kasıyorum.korkuyorum :KK43:

transferde idrara sıkışık geliyosun. bayıltma yok. ağrısız bir işlem zaten bebişin gönderilirken ona odaklanıyosun

transferde bayıltma yok,sadece yumurta toplanırken bayıltıyorlar ve hepsi acısız. Hiç korkulacak bir şey yok inan.Kendini kastığın için canın yanar ,serbest bırakırsan hiç sorun yok.
ama benim aşılamada bile hepsi anında geri aktı tüp bebektedemi geri akıcak?ya akarsa geri boşa giderse hepsi?çünkü aşılamada çok fazla ayağımı kaldıramadığımdan mı bilemiyorum aktı hepsi dışarıya hiç içerde kalmadı anladım bunu yani.:(

Back