- 10 Mart 2010
- 440
- 381
- 333
- Konu Sahibi Happy Meal
-
ama benim aşılamada bile hepsi anında geri aktı tüp bebektedemi geri akıcak?ya akarsa geri boşa giderse hepsi?çünkü aşılamada çok fazla ayağımı kaldıramadığımdan mı bilemiyorum aktı hepsi dışarıya hiç içerde kalmadı anladım bunu yani.
ama kendimi kastığım için ya tekrar o sıvı geri çıkarsa?aşılamada hepsi aktı mesela tüptedemi aynısı oluyor?
ama benim aşılamada bile hepsi anında geri aktı tüp bebektedemi geri akıcak?ya akarsa geri boşa giderse hepsi?çünkü aşılamada çok fazla ayağımı kaldıramadığımdan mı bilemiyorum aktı hepsi dışarıya hiç içerde kalmadı anladım bunu yani.
o sıvı işte hepsi geri aktıgeri akan nedir?
arkadaşlarrrrr
yumilerim döllenmiş. yarın transfere gidiyorum Allahın izni ile
Hadi gözün aydın canım... Gidip bebişlerini al ve bir daha da ayrılma inşallah...
Ayy hayirlisiyla rabbim tamamına erdirsin inşallah..qaraqiz .!.:inşallahhh ölücem heyecandan
gözünaydin canım darısı başımıza iyi olsun herşeyarkadaşlarrrrr
Ayy hayirlisiyla rabbim tamamına erdirsin inşallah..
gözünaydin canım darısı başımıza iyi olsun herşey
inşallahhh ölücem heyecandan
Canım dualarımız seninle inşallah bu kez bebeğin de seninle olacak bak kuzular hazır seni bekliyormuş hadi bakalım gitte al artık onları karnınaarkadaşlarrrrr
. Sonunda da hayırlı haberler alırsın inşallah.arkadaşlarrrrr
. Sonunda da hayırlı haberler alırsın inşallah.
amin canım inşallah
qaraqiz hangi il ve hastanedesin acaba,tedavi sürecin nasıldı?bende tüp bebeğe başlıycam da,bilgim olsun arkadaşım?
Canım cok sevindim hadi Hayırlısı ..güzel haberler geldin de bizde umutlanalumarkadaşlarrrrr
Özlemciğim,hayırlısı ile bebişlerini al birbirinizi hiç bırakmayın e mi?arkadaşlarrrrr
Canım dualarımız seninle inşallah bu kez bebeğin de seninle olacak bak kuzular hazır seni bekliyormuş hadi bakalım gitte al artık onları karnına
Canım cok sevindim hadi Hayırlısı ..güzel haberler geldin de bizde umutlanalum
Özlemciğim,hayırlısı ile bebişlerini al birbirinizi hiç bırakmayın e mi?
tıp fakultesınde doç. dr. fılız cayanmersinli arkadaşlar doktorunuz kim?
fakultede ucretsız canım o yuzden orda yaptırıyorum ben zaten asılama da orda olunca bı bakıma mecburen orda yapılıyor herseykızlar sperm yıkama işlemini düzen lab. yaptırabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?