Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
mmd38

Canım bozma moralini biz bu yola baş koyduysak elbet başaracağız umudumuzu yitirmeyelim yeter ki....

Evet canım ben 1 kez aşılama yaptırdım ama tutmadı. Doktorumda oyalanmayın direk tüp bebek deneyin dedi. Martta büyük ihtimalle tüp bebek deniycez ama korkuyorum.

kızlar sperm yıkama işlemini düzen lab. yaptırabilirsiniz.

Canım Happy Meal nasılsın? Ne zamandır giremedim. Adet oldum canım 20 ocak sat, 1,58 boy, 47 kilo 27yaş ekleyebilirsin canım beni bir kez daha inşallah son olur. Biliyorsun 2. tüp bebek dondurulmuş :)

Kızlar demiştim ya pazartesi 9. günüm de leke geldi diye salı akşamı bitmişti bu öğlen bu kez adet gibi kanama oldu Dr aradım yat dinlen dedi. Pazartesi lekeden dolayı baktığında adet değil demişti şimdi bu ne bilmiyorum ama tahminimce tutunamadı ve adet oldum bence. Cuma gel test yapalım dedi. Hakkımız da hayırlısı olsun.

Mersinliyim bende canım Silifke deyim Benim doktorum Olbamed de Dr Ahmet Çakal, çok iyi birisi tavsiye ederim... Hemen ilgi gösteriyor Rapor a başlatıp Aşılama iğnelerinin fiyatını düşürüyor hiç uğraşmıyorsun kesinlikle öneririm...

merhaba kızlar
aslında uzun zamandır yazmak istiyordum fakat psikolojim yeni yeni konuşmak için düzeldi diyebilirim

ben bir önceki topiktede yazmıştım ilk aşılamamı yaptırmış ve nihayet mutlu sonuca ulaşmıştım dularımız kabul olmuştu hayırlısıysa olsun demiştik ve olmuştu.bebeğimi ultrasonda gördükten 2 gün sonra maalesef düşük yaptım ve kürtaj olmak zorunda kaldım 6 haftalıktı çok üzüldüm çok ağladım isyan ettim neden dedim neden verdikten sonra aldın ama şuan anlıyorumki acıyla söylenen şeyler bunlar herşeyin hayırlısı istemek ve çok istememek gerekiyor bunu anladım hakkımızda hep hayırlısı olsun hepimiz içinm

Canım Happy Meal nasılsın? Ne zamandır giremedim. Adet oldum canım 20 ocak sat, 1,58 boy, 47 kilo 27yaş ekleyebilirsin canım beni bir kez daha inşallah son olur. Biliyorsun 2. tüp bebek dondurulmuş :)

Tatlim hos geldin yeni senenin topigine, sonundavregl olmana sevindim, bun sevinecegin aklima gelmezdi, ilk firsatta ekleyecegim canim listeye, yeni donemin hayirli ve ugurlu olsun insallah.

Happy Meal buralarda mısın,sana sorularım olacak?

Tatlim burdayim su an, ne sormak istersen memnuniyetle cevaplamak isterim.

selammmmm
ben geldim evdeyim.

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz ..Rabbim yardımcın olsun

Güzel haberlerle dön canım... Umarım çok ve sağlıklı yumurtalar toplanır...

canım hayırlı olur bebeğine kavuşursun inşallah

inşallah güzel sonuçlanır canım benim de pazartesi toplama olacak. nasıl bir işlem sonrasında sıkıntın oldu mu. kaç yumurta toplamdu

çok teşekkür ederim arkadaşlar. 2 tane geç büyüyen yumurtam vardı. fsh yüksek diye hem sayım az oldu bu ay hem de boş çıkabilir dediler. Allaha şükür ikisi de dolu çıktı ama korkumdan kalitesini soramadım. inşallah yarın döllendi diye haberlerini alırım Allahın izniyle.

umuttttt şu an çok şükür ne kanamam ne de ağrım var. işlem sırasında bir şeyler hissettim ama adını koyamıyorum. çok ağrılı bir şey olmadı. lokal anestezi istedim. bir de ben işlem sırasında çok muhabbet ettim doktorlarla. o beni acayip rahatlattı. gırgır şamata ile alındı yumurtalar.

Aşı
Aşı tutmadı,tüp denemek istiyorum,doktor gerek yok diyorama yaş 35,zaman alehime îşliyor.adet olmadım daha,şu andan itibaren ne yapmalı,ne yiyip içmeliyim?? Doktora ne zaman gitmeliyim?

Canım Hoşgeldin dilerim duymak istediğin haberleri duyarsın inşallah

Arkadaşım geçmiş olsuuun, 2 yumurtan varmış,hadi bakalım hayırlısıyla birkaç gün sonra transferin olsun ve kucağın dolsun.

Aşı

Aşı tutmadı,tüp denemek istiyorum,doktor gerek yok diyorama yaş 35,zaman alehime îşliyor.adet olmadım daha,şu andan itibaren ne yapmalı,ne yiyip içmeliyim?? Doktora ne zaman gitmeliyim?

Canim once tup bebekle ilgili karar verdiysen bir merkez belirlemelisin, metkezlerle ilk gorusme genellikle ucretsiz oluyir, aklina yatarsa adet oldugun gun gitmelisin, sonrasinda dr seni yonlendiriyor zaten. Tahlillerin yapiliyor o gun ve genelde 2. Gun tedaviye baslaniyot, ama giderken yaninda bugune kadar yaptirdigin butun testleri ve sonuclari rapitlari herseyi gotur ve bnce ilk gorusmeye mutlaka esinle git. Filerim en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz tatlim.

Aşı
Aşı tutmadı,tüp denemek istiyorum,doktor gerek yok diyorama yaş 35,zaman alehime îşliyor.adet olmadım daha,şu andan itibar
peki şu içtiğin çay incir va nasıl ne zaman ne kadardı :) inşallah bu bizim için hayırlı seçimdir ne diyim,adet olmadan görmek istemedi mi bu arada doktorun ?

Tat
tatlim sen uste adet olmadan git ilk gorusmeyi yap, ben yum toplama islemine kadar her gun 2-3 fincan adacayi 2-3 adet kuru incir yemistim, pardon catlatma ignesine kadar. Catlatma olacagi gunden bir gun once birakmistim, ama tup bebek tedavisinde pek kullanmadim 3-4 gun sadece, ilaclara guvendim.

Tatlim hos geldin yeni senenin topigine, sonundavregl olmana sevindim, bun sevinecegin aklima gelmezdi, ilk firsatta ekleyecegim canim listeye, yeni donemin hayirli ve ugurlu olsun insallah.
Sağol canım, inşallah hayırlı olur hepimiz için yeni tedaviler.

Canim hadi guzel sonuclar olsun insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…