- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
- 448
- Konu Sahibi Happy Meal
günaydınnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar tüp bebek yaptıranlar söylesin aşılamada ki gibi geri akarsa o sperm o sıvı benim o yüzden tutumuyor .tüp bebek transfer edilirkendemi böyle oluyorgeri akan nedir?
arkadaşlar tüp bebek yaptıranlar söylesin aşılamada ki gibi geri akarsa o sperm o sıvı benim o yüzden tutumuyor .tüp bebek transfer edilirkendemi böyle oluyor
arkadaşlar tüp bebek yaptıranlar söylesin aşılamada ki gibi geri akarsa o sperm o sıvı benim o yüzden tutumuyor .tüp bebek transfer edilirkendemi böyle oluyor
Canım ben kendi adıma söyleyeyim.Öyle geriye birşey falan akmadı. Zaten minik kan damlası olabilir tahriş olabileceğinden, tabi ki sonrasında da normal az her zaman olan akıntılar gibi olabilir ama öyle çook sıvı geri gelmedi. Tüp bebekte zaten ekrandan embriyoları görüyorsun, onolar tamamen içeri girince doktor o aparatı çıkarıyor ve sen dinleniyorsun.Aşılama da ise benim çok sıvı akmamakla birlikte sonuç negatifti.Yani kendi kendine sıvı akıyor diye olmuyor falan zannetme, rahimin içinden onların akıp gitmesi pek kolay değil. Sadece içeri gönderilirken onlar tabi ki bir kültür sıvısının içinde oluyorlarya o sıvının bir kısmı vajinal yolda kalmıştır, o kalan akmıştır diye düşünüyorum. Doktoruna güven, öyle endişelerle kendini yıpratma. Güvenmiyorsan da ya açıkça sorup rahatla ya da doktorunu değiştir bence. Allah ol dedikten sonra neler oluyor, merak etme sen. İnşallah herşey gönlüne göre olur.arkadaşlar tüp bebek yaptıranlar söylesin aşılamada ki gibi geri akarsa o sperm o sıvı benim o yüzden tutumuyor .tüp bebek transfer edilirkendemi böyle oluyor
ay canım valla ne bileyim olduğu gibi geri akmıştı benim sini rolmuştum zaten afedersin normal ilişkide bile olcağı varsada olmaz diye düşünüyorum ozaman bile geri çıkıyor anında.ne bileyim tüp bebektede öyle bişey olursa diye korkuyorum.Canım ben kendi adıma söyleyeyim.Öyle geriye birşey falan akmadı. Zaten minik kan damlası olabilir tahriş olabileceğinden, tabi ki sonrasında da normal az her zaman olan akıntılar gibi olabilir ama öyle çook sıvı geri gelmedi. Tüp bebekte zaten ekrandan embriyoları görüyorsun, onolar tamamen içeri girince doktor o aparatı çıkarıyor ve sen dinleniyorsun.Aşılama da ise benim çok sıvı akmamakla birlikte sonuç negatifti.Yani kendi kendine sıvı akıyor diye olmuyor falan zannetme, rahimin içinden onların akıp gitmesi pek kolay değil. Sadece içeri gönderilirken onlar tabi ki bir kültür sıvısının içinde oluyorlarya o sıvının bir kısmı vajinal yolda kalmıştır, o kalan akmıştır diye düşünüyorum. Doktoruna güven, öyle endişelerle kendini yıpratma. Güvenmiyorsan da ya açıkça sorup rahatla ya da doktorunu değiştir bence. Allah ol dedikten sonra neler oluyor, merak etme sen. İnşallah herşey gönlüne göre olur.
inşallah canım çok teşekkür ederimmmCanım aşılama ile tüp bebek birbirinden çok farklı... Aşılamada sperm direkt rahim içine enjekte ediliyor...
Tüp bebekte ise döllenme gerçekleşerek hücre haline gelmiş embriyolar konuluyor... Sıvı şeklinde olmadıkları için akmaları söz konusu olamaz... İnşallah güzel güzel tutunacaklar bebişlerin, sen böyle şeyler düşünüp kendini strese sokma canım...
Merak etme endişelenince stres hormonları slgılanır ve bu biliyorsun olumsuz etkiliyor hepimizi rahat ol böyle şeyler düşünme, ilişkidede zaten herkesin akar. Normali bu merak etme. Sadece sende olan şeyler değil bunlar. Allah yardımcın olsun.ay canım valla ne bileyim olduğu gibi geri akmıştı benim sini rolmuştum zaten afedersin normal ilişkide bile olcağı varsada olmaz diye düşünüyorum ozaman bile geri çıkıyor anında.ne bileyim tüp bebektede öyle bişey olursa diye korkuyorum.
Kapı açılır; sen yeter ki vurmayı bil...
Ne zaman bilmem; sen yeter ki o kapıda durmayı bil...
Hz. Mevlana
kızlar cumamız mübarek olsun.
anladım canım.ins hayırlısı olur hakkında :)tıp fakultesınde doç. dr. fılız cayan
fakultede ucretsız canım o yuzden orda yaptırıyorum ben zaten asılama da orda olunca bı bakıma mecburen orda yapılıyor hersey
Senin de cuman mübarek olsun canım...
Bu arada şu kilo çizelgesini kaldırsan da bebiş çizelgesini koysan güzel olmaz mı acep :)
NEKADAR INCE DUSUNCESILISIN CANIM BENIM :)Ay bitanem haklisin kilo cizelgesini kaldirmam lazim, hamilelik takvimi icin acele etmek istemiyorum kalp atislarini duysaydim diyorum bide henuz beklemede olan arkadaslarimin gonlu kiriilir gucenirler de Rabb'imin gucune gider diye korkuyorum.
İnşallah bu ay öyle bi şey olmaz pozitif sonucu görürsün. Bize de umut olursun dua edelim bol bolgeçen ay aşılamam tutmamıştı. 15.gunun gecesı leke gelmişti ve 16. gun adetım baslamıstı.
bugun 2. asılamamın 16 gunu. adet olacak gıbıyım ama henuz gelen gıden yok. evde test yaptım negatıf. pazartesiye kadar adet olmazsam kan vermeye gıderım