• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
arkadaşlar tüp bebek yaptıranlar söylesin aşılamada ki gibi geri akarsa o sperm o sıvı:KK43: benim o yüzden tutumuyor .tüp bebek transfer edilirkendemi böyle oluyor

benim transferim bugün olacak. ilk denemem olduğu için bilmiyorum. daha tecrübeli arkadaşlar varsa onlar bilirler galiba amanda29 amanda29 kim06 kim06 Happy Meal Happy Meal

arkadaşlar tüp bebek yaptıranlar söylesin aşılamada ki gibi geri akarsa o sperm o sıvı:KK43: benim o yüzden tutumuyor .tüp bebek transfer edilirkendemi böyle oluyor

Canım aşılama ile tüp bebek birbirinden çok farklı... Aşılamada sperm direkt rahim içine enjekte ediliyor...
Tüp bebekte ise döllenme gerçekleşerek hücre haline gelmiş embriyolar konuluyor... Sıvı şeklinde olmadıkları için akmaları söz konusu olamaz... İnşallah güzel güzel tutunacaklar bebişlerin, sen böyle şeyler düşünüp kendini strese sokma canım...

subatta ikinci denemem olcak Rabbim hayirlisini versin.. dua edin.. bana da..Bu nubarek gunde RABBIM GONLUMUZE GORE VERSIN INSALLAH..

Canım ben kendi adıma söyleyeyim.Öyle geriye birşey falan akmadı. Zaten minik kan damlası olabilir tahriş olabileceğinden, tabi ki sonrasında da normal az her zaman olan akıntılar gibi olabilir ama öyle çook sıvı geri gelmedi. Tüp bebekte zaten ekrandan embriyoları görüyorsun, onolar tamamen içeri girince doktor o aparatı çıkarıyor ve sen dinleniyorsun.Aşılama da ise benim çok sıvı akmamakla birlikte sonuç negatifti.Yani kendi kendine sıvı akıyor diye olmuyor falan zannetme, rahimin içinden onların akıp gitmesi pek kolay değil. Sadece içeri gönderilirken onlar tabi ki bir kültür sıvısının içinde oluyorlarya o sıvının bir kısmı vajinal yolda kalmıştır, o kalan akmıştır diye düşünüyorum. Doktoruna güven, öyle endişelerle kendini yıpratma. Güvenmiyorsan da ya açıkça sorup rahatla ya da doktorunu değiştir bence. Allah ol dedikten sonra neler oluyor, merak etme sen. İnşallah herşey gönlüne göre olur.

Canım ben kendi adıma söyleyeyim.Öyle geriye birşey falan akmadı. Zaten minik kan damlası olabilir tahriş olabileceğinden, tabi ki sonrasında da normal az her zaman olan akıntılar gibi olabilir ama öyle çook sıvı geri gelmedi. Tüp bebekte zaten ekrandan embriyoları görüyorsun, onolar tamamen içeri girince doktor o aparatı çıkarıyor ve sen dinleniyorsun.Aşılama da ise benim çok sıvı akmamakla birlikte sonuç negatifti.Yani kendi kendine sıvı akıyor diye olmuyor falan zannetme, rahimin içinden onların akıp gitmesi pek kolay değil. Sadece içeri gönderilirken onlar tabi ki bir kültür sıvısının içinde oluyorlarya o sıvının bir kısmı vajinal yolda kalmıştır, o kalan akmıştır diye düşünüyorum. Doktoruna güven, öyle endişelerle kendini yıpratma. Güvenmiyorsan da ya açıkça sorup rahatla ya da doktorunu değiştir bence. Allah ol dedikten sonra neler oluyor, merak etme sen. İnşallah herşey gönlüne göre olur.
ay canım valla ne bileyim olduğu gibi geri akmıştı benim sini rolmuştum :(zaten afedersin normal ilişkide bile olcağı varsada olmaz diye düşünüyorum ozaman bile geri çıkıyor anında.ne bileyim tüp bebektede öyle bişey olursa diye korkuyorum.

Canım aşılama ile tüp bebek birbirinden çok farklı... Aşılamada sperm direkt rahim içine enjekte ediliyor...
Tüp bebekte ise döllenme gerçekleşerek hücre haline gelmiş embriyolar konuluyor... Sıvı şeklinde olmadıkları için akmaları söz konusu olamaz... İnşallah güzel güzel tutunacaklar bebişlerin, sen böyle şeyler düşünüp kendini strese sokma canım...
inşallah canım çok teşekkür ederimmm

ay canım valla ne bileyim olduğu gibi geri akmıştı benim sini rolmuştum :KK43:zaten afedersin normal ilişkide bile olcağı varsada olmaz diye düşünüyorum ozaman bile geri çıkıyor anında.ne bileyim tüp bebektede öyle bişey olursa diye korkuyorum.
Merak etme endişelenince stres hormonları slgılanır ve bu biliyorsun olumsuz etkiliyor hepimizi rahat ol böyle şeyler düşünme, ilişkidede zaten herkesin akar. Normali bu merak etme. Sadece sende olan şeyler değil bunlar. Allah yardımcın olsun.

Kızlar çarşamba günü 11. günümdü öğleden sonra kanamam gelmişti doktor progestana devam ettirdi ve bu gün test yapıldı sonuç negatif 0.100 ve bana geç döllenme olabilr pazartesi gel tekrar test yapalım dedi ama benim inancım yok ve bu kanama neden onu da bilemiyorum adetim benim 32- 35 gün arası olur. Bu kanama daha 26. günde oldu doktorum da çok yoğun sürekli doğuma girip çıkıyor. Kanama olduğu için umudum zaten yoktu ama şimdi pazartesiye kadar nasıl sabretçem bilemiyorum neden net bir şey söylenmez ki. Geç döllenme olsa bile 3 günde 0.100 den yükselebilir mi bu gün 13. günüm bence çıkmalıydı inanmıyorum ben hamile falan değilim. Siz ne düşünürsünüz lütfen yorum da bulunun tecrübelerinize ihtiyacım var....

Senin de cuman mübarek olsun canım...
Bu arada şu kilo çizelgesini kaldırsan da bebiş çizelgesini koysan güzel olmaz mı acep :)

Ay bitanem haklisin kilo cizelgesini kaldirmam lazim, hamilelik takvimi icin acele etmek istemiyorum kalp atislarini duysaydim diyorum bide henuz beklemede olan arkadaslarimin gonlu kiriilir gucenirler de Rabb'imin gucune gider diye korkuyorum.

Ay bitanem haklisin kilo cizelgesini kaldirmam lazim, hamilelik takvimi icin acele etmek istemiyorum kalp atislarini duysaydim diyorum bide henuz beklemede olan arkadaslarimin gonlu kiriilir gucenirler de Rabb'imin gucune gider diye korkuyorum.
NEKADAR INCE DUSUNCESILISIN CANIM BENIM :)

geçen ay aşılamam tutmamıştı. 15.gunun gecesı leke gelmişti ve 16. gun adetım baslamıstı.
bugun 2. asılamamın 16 gunu. adet olacak gıbıyım ama henuz gelen gıden yok. evde test yaptım negatıf. pazartesiye kadar adet olmazsam kan vermeye gıderım

geçen ay aşılamam tutmamıştı. 15.gunun gecesı leke gelmişti ve 16. gun adetım baslamıstı.
bugun 2. asılamamın 16 gunu. adet olacak gıbıyım ama henuz gelen gıden yok. evde test yaptım negatıf. pazartesiye kadar adet olmazsam kan vermeye gıderım
İnşallah bu ay öyle bi şey olmaz pozitif sonucu görürsün. Bize de umut olursun dua edelim bol bol

Back