• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
ama benim aşılamada bile hepsi anında geri aktı tüp bebektedemi geri akıcak?ya akarsa geri boşa giderse hepsi?çünkü aşılamada çok fazla ayağımı kaldıramadığımdan mı bilemiyorum aktı hepsi dışarıya hiç içerde kalmadı anladım bunu yani.:KK43:

aşılama ve tüp bebek tamamen farklı uygulamalar. Tüp bebekte döllenmiş embriyolar rahime gönderliyor. onlar bir sıvının içerisinde dolaşıp 2-3 gün sonra rahim duvarına yapışıyorlarmış. Doktorum öyle düşüp gidecek birşey değil korkma demişti. Transferden sonra 1-2 saat yatıp normal hayatına dönüyorsun.

ama kendimi kastığım için ya tekrar o sıvı geri çıkarsa?aşılamada hepsi aktı mesela tüptedemi aynısı oluyor?

ama benim aşılamada bile hepsi anında geri aktı tüp bebektedemi geri akıcak?ya akarsa geri boşa giderse hepsi?çünkü aşılamada çok fazla ayağımı kaldıramadığımdan mı bilemiyorum aktı hepsi dışarıya hiç içerde kalmadı anladım bunu yani.:KK43:

geri akan nedir?

Kızlar çok kötüyüm bugun nöbetçiydim , ben adliyede çalışıyorum bir haber geldi ve biz olay yerine gittik .ılay 7 aylık Bebeğini annesi küvette boğarak öldürmüştü ..Savcının incelemesi 3.5 saat sürdü ,bütün sinir sistemim ve metobolizmam bozuldu ,hemen burdaki arkadaşlar aklıma geldi ..bizler oldun diye mücadele ediyoruz ..bugun sınavım çok çetindi Rabbim bizleri ve kimseyi akil sağlığıyla imtihan etmesin ,Rabbim Hakkımızda Hayırlısı ne ise onu nasip etsin ..âmin

Canım dualarımız seninle inşallah bu kez bebeğin de seninle olacak bak kuzular hazır seni bekliyormuş hadi bakalım gitte al artık onları karnına

Canım cok sevindim hadi Hayırlısı ..güzel haberler geldin de bizde umutlanalum

Özlemciğim,hayırlısı ile bebişlerini al birbirinizi hiç bırakmayın e mi?

çok teşekkür ederim arkadaşlar. inşallah yarına kadar beklerler beni. hayırlısı artık. Allah layık görmüştür inşallah

Back