Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
adetin 20.gününde yumurtam daha 8ml di 16.günüde 8ml di benm iğneyle dahi gelişmiyordu ki iğnesiz sadece klomnle zaten gelişmesini beklemiyordm çok moralim bozuk neden gelişmiyor bu yumutalar neden hıc bı dokor bısıde yapmıyo tek yaptıkları ılac ve ıgne denemek acaba neden gelısmıyo bı nedenı vardır ona gore tedavısı vardır bızımkı sadece klomen yada puregon verıp yolluyo onuda her ay nasıl alayım raporum yok cebımden

arkadaşlar sabah yumurta toplamam olcak akşama görüşürüz inşallah. benim cep akıllı değil uygulamayı indiremedim. hepinizi öpüyorum
nasıl yumurta toplaman? sen tüp bebegemı gectın cnm? aşılamamı dicem ama aşılamadada yumurta toplama yok nasıl bir işlem merak ettm

ACABA ADA ÇAYI İÇTİİMDENMİ GELİŞMDİ KLOMEDE KULLANDIM 1 TANE DAHI GELİŞMEDİ 8MLDE KALDI MORALIM OKDAR BOZULDUKI

kızlar aşılamamın 11. günü bır haftadır acayip adet sancım var kan verdim 1.16 cıkmış cok kötü demi sonuç erkenmi allahım günler geçmiyor kafam karışık napcam bilmiyorum

Canım benim nerede yaptırıyorsun özel de ise rapor çıkartılıyor, devlete gidiyorsan da üniversitede iki doktora görünüp rapor çıkarta bilirsin çünkü gerçekten raporsuz alına bilecek bir fiyat değil, hepimizi zorlar o fiyatlar. Ben özele gidiyorum hemen doktorum rapor başlattı, iğneyi alacağım eczaneci de halletti. Bir de yanlış anlamazsan sorunumuz aynıymış benimde çok zor büyüdü iğne ile. Spor yap, yürüyüş yap, zayıf olanların bile sorunları aynı. Soğan havuç kürlerini dene araştır gerçekten faydasını görürsün hiç moralini bozma ilk önce stresi ortadan kaldırmaya bak canım. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tez zaman da kavuşuruz meleklerimize...

kızlarrr 13.günmde regl oldm oysa ne kadr da inanmştm hamileym dye

Ben 9. günde leke gördüm hemen doktoruma gittim hemen karna yatırdı ve karnımdan baktı adet değil dedi ve düşük önleyici iğne ve progestan verdi canım bende korkuyorum regliye dönecek diye. İnşallah sen de de tutunma kanaması falandır yaa

leke değl kanama benmkisi adetm de 7 gün geçti ama bu ne şimdihafta sonu geckmeye ilaçlardan değldr inş.hamilesndr dedi kan testinde çıkmdı 9 günlktü aşlmm cumyıo beklylm ddi bugn kanmm başldı dr gitsem mi bilemdm msj attm cevap alamdm henz okulm var öğleden snra napsam bilemedmBen zaten ilk günden beri progestn kullnyrm...

kızlar ben sürekli adaçayı içiyorum yumurtam çatladımı çatlamadımı onuda bilmiyorum zararı olmaz dimi.çünkü adet günümü falan zaten bilmiyorum .geçen ay aşılama olduğum için erken olmuştum hemen .bu ay nolru bilmiyorum

kızlar aşılamamın 11. günü bır haftadır acayip adet sancım var kan verdim 1.16 cıkmış cok kötü demi sonuç erkenmi allahım günler geçmiyor kafam karışık napcam bilmiyorum
14. günü bekle sonuç bence çok kötü değil çünkü daha 11. gün ve sonuç hiç bir şey olmasaydı 0.1 çıkardı,inşallah değerin yükselir ve 8 ay sonra bebeğini kucağına alırsın.üzülme,stres, varsa,bebeğini etkiler,olumlu düşün rabbimin izniyle olumlu olsun.

inşallah çok zor rabbim yardım etsin 3 yılım bıttı bende bittim son bu olmazsa tüp bebege gecicem cok korkuyorum sanki artık gücüm kalmadı sürekli aglamaklı hallerimden bıktım herkese versin içinde bizlerede versin kimsenin kucagını boş bırakmasın rabbim

canım inciri kaynatıp suyunu içsene o cok faydalı bende acayip işe yarıyor 1hafta sonrada aynı işleme hacuc ekle incir yumurta geliştirir havuç çatlatır bence bunu denemlisin..

canım inciri kaynatıp suyunu içsene o cok faydalı bende acayip işe yarıyor 1hafta sonrada aynı işleme hacuc ekle incir yumurta geliştirir havuç çatlatır bence bunu denemlisin..
ya ben aynı incir ve havuç kürünü yapmıştım o ay adet olmamıştım düzenimi bozmuştu benim....

arkadaşlar sabah yumurta toplamam olcak akşama görüşürüz inşallah. benim cep akıllı değil uygulamayı indiremedim. hepinizi öpüyorum
inşallah güzel sonuçlanır canım benim de pazartesi toplama olacak. nasıl bir işlem sonrasında sıkıntın oldu mu. kaç yumurta toplamdu

Döllenmeden sonra adaçayı rahimde kasılmalara sebep olduğu için zararliymis. Maydanoz ve taze nane de aynı şekilde. Dr kesinlikle uzak dır demisti bana

Döllenmeden sonra adaçayı rahimde kasılmalara sebep olduğu için zararliymis. Maydanoz ve taze nane de aynı şekilde. Dr kesinlikle uzak dır demisti bana
ya işte tutmaz zaten benim aşılamayla tutmadı normal yolla imkanı yok hamile kalamamda işte iyinede böle insan ya olursa diye umut ediyor. bi hemen adet olsamda 2. aşılama başlasa artık beklemekten çok sıkıldımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…