• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
arkadaşlar biliyorsunuz ben dün ikinci aşılamamı oldum.. özellikle dr. sordum herhangi bir ilaç kullanayım mı diye hayır dedi. ufff ya ne yapsam şimdi .. Happy Meal Happy Meal canım senin bir fikrin varmı bu hususta .. acaba yaş, ve değirler mi etkili ilaç kulanıp kullanmamakta..

selammm
ben geldim. hastane işlemlerimi yaptırdım. sabah 7,30 da orada olucam inşallah. cepten giremiyorum artık eve gidince yazarım

arkadaşlar biliyorsunuz ben dün ikinci aşılamamı oldum.. özellikle dr. sordum herhangi bir ilaç kullanayım mı diye hayır dedi. ufff ya ne yapsam şimdi .. Happy Meal Happy Meal canım senin bir fikrin varmı bu hususta .. acaba yaş, ve değirler mi etkili ilaç kulanıp kullanmamakta..

hiç bilemiyorumki ablacım, dr ilaç kullanma dediyse kullanma. ama ol bol ananas yiyerek doğal yollardan destekleyebilirsin ;)

Merhaba. Kanaman durdu mu. hiç üzülme stres yapma. benim bir arkadaşım da öyle oldu ama pregestan iğneye başladı ve şuan 5 aylık hamile. Progestan kanama yapmaz. hatta hatta olan kanamayı durdurur ve tutunmayı kolaylaştırır. Senin doktorun neyin kafasını yaşıyor böyle :)

Kızlar neden Dr böyle dedi gerçekten ben de anlamadım sizler kullanıyorsunuz bu doktorum neden bu kadar kızdı ama çok iyi birisi işinin ehli ve her aşılaması neredeyse tutuyor ve en son duyumlara göre şu günlerde ikiz ve üçüz tutturmuş bende çok heveslendim keşke ikiz olsa diye ama kanamam olunca biraz içim buruk. Bu arada kanama şeklinde değil silinince kahvemsi geliyor ilk gün ki gibi kırmızı değil şükür çok sağolun cevaplarınız için...

Merhaba tatlım ben de anlasam millet kullanıyor benim doktor vermedi ihmal mi etti diye ne bileyim kullandım dün de kanamam olunca elim ayağıma dolaştı hemen gittim Progestan ve düşük önleyici iğne yazacağım dedi bende içtim dedim ne zaman başladın sen ben vermedim dedi aşılamadan sonra ki gün dedim erken başlamışsın tüplerdeki yumurtanın geçişini zorlaştırır daraltır tüpleri tıkar bu kanamada o ilaçtan dolayı dedi mahvettin kendi kendine dedi. Ya artık yaşadığım olaylardan doktorlara güvenemiyorum. İlk hamileliğimde 5 aylık hamileyim ve özele gidiyorum hep iyi iyi bebek sağlıklı dedi dedi gönderdi devlete gittim 3 hafta gelişim geriliği çıktı ve kaybettim. Şimdi bu da hap vermeyince dedim bu da ihmal ediyor ben neden kullanmıyorum dedim ve bunları yaşadım. İstanbul'da arkadaşım var Kadın doğumcu yanında asistan oda dedi bir kaç gün erken başlamışsın evet ama Dr çok fazla abartmış herkes veriyor dedi ama kanama neden olduğunu bilmiyorum dedi. Artık hayırlısı telaş yapmamaya çalışıyorum bunu da kayıp eder miyim tutunamaz mı diye düşünüyorum. Devamlı yatıp dinleniyorum. Kayın validem geldi o bakıyor. Allah büyük inşallah hepimiz hayırlı evlat sahibi oluruz, İsteyen herkese nasip etsin Rabbim...

Son düzenleme:
progestan kullan kesinlikle

karamel1985, post: 38968469, member: 573915"]nasıl yani tüp bebek transferinde sadece alt taraf açık kalmıyormu heryermi açık oluyor ... ya bana tam anlatırmısınız o gün neler oluyo

Canim ben istanbulda umraniyede yaptirdim gecen agustos ve ekim aylarinda.paket 5000.aynen happy nin dedigi gibi.gayet memnunum.3.yu de orda yapalim diyo esim ama ben medicana ve umut tup bebek i de bi arastirayim diyorum.sen gorustun mu bu merkezlerle?
benim transferim anestezi oldu.öncesinde orta kısmı yuvarlak kesilmiş steril örtü örttüler sonrasını bilmiyorum

arkadaşlar biliyorsunuz ben dün ikinci aşılamamı oldum.. özellikle dr. sordum herhangi bir ilaç kullanayım mı diye hayır dedi. ufff ya ne yapsam şimdi .. @Happy Meal canım senin bir fikrin varmı bu hususta .. acaba yaş, ve değirler mi etkili ilaç kulanıp kullanmamakta..

Canım doktorun önermediyse kullanma ama içim rahat etmiyor dersen en az 3 gün sonra başla bence ben doktorum demeden içtim ve şimdi pişmanım açıkçası içim içimi yiyor ama karar senin kararın...

Kızlar neden Dr böyle dedi gerçekten ben de anlamadım sizler kullanıyorsunuz bu doktorum neden bu kadar kızdı ama çok iyi birisi işinin ehli ve her aşılaması neredeyse tutuyor ve en son duyumlara göre şu günlerde ikiz ve üçüz tutturmuş bende çok heveslendim keşke ikiz olsa diye ama kanamam olunca biraz içim buruk. Bu arada kanama şeklinde değil silinince kahvemsi geliyor ilk gün ki gibi kırmızı değil şükür çok sağolun cevaplarınız için...

Merhaba tatlım ben de anlasam millet kullanıyor benim doktor vermedi ihmal mi etti diye ne bileyim kullandım dün de kanamam olunca elim ayağıma dolaştı hemen gittim Progestan ve düşük önleyici iğne yazacağım dedi bende içtim dedim ne zaman başladın sen ben vermedim dedi aşılamadan sonra ki gün dedim erken başlamışsın tüplerdeki yumurtanın geçişini zorlaştırır daraltır tüpleri tıkar bu kanamada o ilaçtan dolayı dedi mahvettin kendi kendine dedi. Ya artık yaşadığım olaylardan doktorlara güvenemiyorum. İlk hamileliğimde 5 aylık hamileyim ve özele gidiyorum hep iyi iyi bebek sağlıklı dedi dedi gönderdi devlete gittim 3 hafta gelişim geriliği çıktı ve kaybettim. Şimdi bu da hap vermeyince dedim bu da ihmal ediyor ben neden kullanmıyorum dedim ve bunları yaşadım. İstanbul'da arkadaşım var Kadın doğumcu yanında asistan oda dedi bir kaç gün erken başlamışsın evet ama Dr çok fazla abartmış herkes veriyor dedi ama kanama neden olduğunu bilmiyorum dedi. Artık hayırlısı telaş yapmamaya çalışıyorum bunu da kayıp eder miyim tutunamaz mı diye düşünüyorum. Devamlı yatıp dinleniyorum. Kayın validem geldi o bakıyor. Allah büyük inşallah hepimiz hayırlı evlat sahibi oluruz, İsteyen herkese nasip etsin Rabbim...
kanamayı endişe etme ,kahverengi kanama geçmişte olan kanamadır,(beklemiş kan).bir süre ayağa sadece tuvalet ve yemek yemek için kalk.inşallah bebişin sıkıca tutunur.

birkaç gün sonra başlamalıymışsın ,gelincik açıklamış.benim tüm gebeliklerimde (hepsi farklı dr du) progestan verdiler.

kanamayı endişe etme ,kahverengi kanama geçmişte olan kanamadır,(beklemiş kan).bir süre ayağa sadece tuvalet ve yemek yemek için kalk.inşallah bebişin sıkıca tutunur.

Tamam canım çok teşekkürler dikkat etmeye çalışıyorum inşallah tutunur ve bu kez kucağıma sağ salim alırım. Hepimizin yüzü güler inşallah, sizlere de çok dua ediyorum...

Tamam canım çok teşekkürler dikkat etmeye çalışıyorum inşallah tutunur ve bu kez kucağıma sağ salim alırım. Hepimizin yüzü güler inşallah, sizlere de çok dua ediyorum...
Arkadaşım geçmiş olsun öncelikle. mutlaka yat dinlen ama ara ara yürümeyi ihmal etme diğer turlu kan dolaşımı yavaşlayabiliyor ve rahme kan gitmiyormus

Arkadaşım geçmiş olsun öncelikle. mutlaka yat dinlen ama ara ara yürümeyi ihmal etme diğer turlu kan dolaşımı yavaşlayabiliyor ve rahme kan gitmiyormus

Tamam canım teşekkür ederim düşündüğün için evet arada dolaşıyorum fazla ayak üstünde durmadan ve iş yapmadan dolaşıp tekrar yatıyorum.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler ..Sağolun iyiki varsınız ..Rabbim birimizin yüzü suyu hürmetine hepimizin duasını kabul eylesin ..

Nasıl yani..göbeğini kesiyoorlar.yumurta nasıl toplanıyorki.çataldamı oluyo
benimde transferim anestezili oldu çatalda yapılıyor iki işlemde ama muayene odasından biraz daha farklı ameliyathanedeki yatıyorsun ve uyutuyorlar çok gzel uyku :) sonra uyanıyorsun odandasın mis gibi hiç endişe yapmayın

Back