Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
CRİNO JEL NE İÇİN ARKADAŞLAR?BANA DOKTORUM NE İĞNE İLAÇ NE DE JEL VERDİ..ACABA BİŞEYLERİ YANLIŞ MI YAPIYORUZ

CRİNO JEL NE İÇİN ARKADAŞLAR?BANA DOKTORUM NE İĞNE İLAÇ NE DE JEL VERDİ..ACABA BİŞEYLERİ YANLIŞ MI YAPIYORUZ
canım bu jel bebeğin tutunmasını sağlıyor vajinadan uygulanıyor düşük tehlikesi olan kadınlara verilen bir jelmiş ama bu tip tedavilerde de kullanılıyor şanşı artırmak için aslında vermesi lazımdı

ilk aşılamam da tuttu ve düşük oldu,aslında bana mutlaka lazımmış gibi geldi
neyse hayırlısı olsun...

Benim doktorum böyle bişey istemedi yani idrara sıkışık gel diye neden acaba ve jel falan da vermedi sadece progestana hapini verdi

merhabalar...bende 10.01 de ilk aşılamamı yaptırdım.benim doktorumda idrara sıkışık gel demedi.biraz ağrı ve kanama oldu.progestan verdi.23ünde test yapılacak. iki gün kasıklarımda ve belimde ağrı oldu.bir de tuvaletimi rahat yapamıyorum baskı oluyo kasıyorum kendimi.bugün biraz daha iyiyim.umarım güzel haberler alırız...

Benim doktorum böyle bişey istemedi yani idrara sıkışık gel diye neden acaba ve jel falan da vermedi sadece progestana hapini verdi
bana böyle söyledi sebebide rahim ağzının bu şekilde daha düz olması ve spermlerin daha rahat geçiş yapmasıymış her doktor farklı bi şey uyguluyo ya bende şaşırdım vallahi progestan hapıyla bu jel aynı işlevi görüyo düşüğü önlüyor

merhaba canım hayırlı olsun aşılaman inşallah hayırlı sonuçlar alırsın benimde bugün oldu aşılamam benimde kasıklarımda ağrı var işlemden kaynaklı sanırım.idrara sıkışık olmak çok kötü doğru dürüst yatamadım bile tutmayacak diye korkuyorum

inşallah tutar canım..beklemek zor..aşılama yaptırdığımı unutmak istiyorum ama olmuyo sürekli forumlarda erken gebelik belirtilerine bakıyorum hep aklımda..

canım vermedi diye üzülme bana da dr hıc bsey vermedi. gerekırse gebelık kesınlesınce verılır. bazı drlar bılerek vermıyor rahım kalınlastırıcıları..
cunku rahım geregınden fazla kalınlasırsa Allah korusun yumurta tupten cıkamıyor ve dıs gebelık olusuyor.

Ben de 5 ocakta oldum ilk aşılamamı.. Bana da doktor özellikle sıkışık gel dedi, ben de çok sıkıştım senin gibi işlemden sonra,25 dk masada , 1 saate yakın da yatakta uzandım ama halimi görmen lazımdı patlamak üzereydim, inat ettim hayır yatıcam dedim, eve kadar da dişimi sıktım çok komiktim ama hamileymişim gibi yürüyodum hastaneden çıkınca paytak paytak, ben de biraz abartmıştım su içmeyi inşallah emeklerimiz boşa gitmez, hayırlı sonuçlar alırız ve burada paylaşırız..

sen yine yatmışsın baya ben ağladım resmen masada 15 dk zor dayandım eve gelince hiçbi iş yapmadım yattım olucağı varsa olur bende kendimi hamile gibi hissetmeye başladım şimdiden bide hamile kalsak nasıl oluruz kimbilir :) sen benden önce alıcaksın sonucunu inşallah gelmiştir bebişin hayırlı haberler ver umut olsun :)

kızlar bugün çok garibim yaa bi baş agrısı var ki sormayın.. bir de sol kasıgımda böyle seyirme cimdikleme gibi değişik bir agrı var belimde de sızı şeklinde agrı (

Amiiiin inşallah sonuçlarımız olumlu olur, Allah hayırlısını nasip etsin inş.

Kızlar aşılamalariniz hayırlı olsun! BN de dun kontrole gittim yumoslar büyoyorlarmış yrn a kadar iğneye devam cuma ya da ctesi aşılamani yaparız dedi doktorum. Ama nezle oldum çok fena inş etkilemez (

günaydın millet naılsınız yaa ben iyce stres yaptım hiç bir belrtim yok normalde adet haftam onunn sancısı da yok(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…