Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
günaydın kızlarrr

Canım korkulacak bir durum değil. Bende polip ameliyatı oldum. Benim de
aynı şekilde oldu kanamam sonra normale döndü.

Canım aslında kimyasal peeling hamileyken yapılmazmış. O yüzden ben bayadır erteliyorum. Fakat bu izler zaman geçtikçe deriye iyice yerleşiyormuş. En iyisi biran önce kurtulmak. Eğer yaptırırken hamile kalırsam ilk birkaç hafta bir şey olmaz diye düşünüyorum. Hamileliği farkedince de bırakırım zaten. Ya kafam çok karışık aslında. Ne yapacağımı bilmiyorum

benim kaç gün adet görüyorsam aynı sürede oldu uzun sürmedi ki 3 ameliyat üst üste olmama rağmen canım

benim kaç gün adet görüyorsam aynı sürede oldu uzun sürmedi ki 3 ameliyat üst üste olmama rağmen canım

bende polip ameliyatı ile beraber doktor rahimde daralma farketmiş ve onuda halletmiş, 2 işi bir arada yapmış :) benim normalde 7 gün sürüyordu adet o zaman buda o kadar sürecek bakalım hayırlısı, teşekkürler :)

günaydın kızlar benim aşılamda 4.günm ama bir belirtm yok normalde adet haftm ama ağrılrm da yok sanki ufff kafm karştı dua edelm inş.Allahm hayrlısnı versn hepmze de..Bu arada 7.gün test yapsak mı ki..

rica ederim canım içini ferah tut herşey daha güzel olacak bundan sonra ...

1 cm di ve aldı demek,Allah Allah ..acaba alnmalı mı ya kafam karıştı..neyse şu aşının sonucu belli olsun da bakarım bi daha ..

rahim duvarındaydı benim ki canım cocuğun tutunmasına engel olabiliyormuş

Mrb arkadaslar bizde ikibucuk yildir cocuk istiyoruz tedavi goruyorum olmadi uc asilama yaptirdik ilk ikisi tutmadi sonuncu tuttu ama dusuk oldu uc ay oldu simdi tup yaptirmayi dusunuyoruz ama eger dr yine bi asi yaptirin derse bi defa daha sansimizi asiyla denemek istiyoruz ins tupe gerek kalmaz belki cunku tup cok masrafli ve eziyetli bi surec icinizde tup yaptiran varsa tecrubeli arkadas bilginizi paylasirmisiniz tup yaptirmazdan once ne gibi on haxirlik yapiliyo yapilmasi gerek mi herhangi bisey hic bilmiyorum ne onerirsiniz yardimci olursaniz sevinirim bu arada benim sorunum pco esimdede hiz problemi vardi cok sukur dr iyi dio simdi morfolojisi %2 %3 cikmisti bi yil once ilk asilarimda belki duzelmistir test yaptirmadik hic son asim tuttu belki yukselmistir o yuzden tutmustur die dusunuyoruz kafam cok karisik tup mu asimi kararsiz kaldim cok yiprandik maddi manevi 6 bin gider dediler bugun sorduk hastaneye

07.01.14 de 2.aşılamam oldu hanımlaaarrrr. 22 si test günüm, çookkk heyecanlıyım. hadi inşallah bu ay bol pozitif görürüz.

1 aşılamamı bugün oldum.korktuğum gibi olmadı çok şükür tek sorun doktor idrara sıkışık gel demişti ben biraz abartmışım çok sıkıştım sonrasında dayanamadım 15 dakika yatabildim masada inşallah tutar.aşılama sırasında ağrı sızı falanda olmadı çok rahat geçti.yarın crinone jele başlıcam inşallah tutunur bebişlerimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…