- 30 Ekim 2012
- 1.154
- 947
- 133
- Konu Sahibi Happy Meal
-
Benim de 4 günüm ama ben de hicbirsey yok normal mi bu ya ufbugün 4. gün. arada çok hafif karın ağrısı hissediyorum. bir de aşılamadan bir gün sonra tüm gün başım ağrıdı. sanki hafiften de midem kalkıyor ama o psikolojik olabilir çünkü geçen ay da bulandı ama hamile falan değildim. başka bir değişiklik yok. bu ay Allahım nasip eder inşallah hepimize.
aslında kendimi dinlemesem bende de bir şey yok. trabzonda mısın sen de canım?Benim de 4 günüm ama ben de hicbirsey yok normal mi bu ya uf
evet ilk denenemiz bizim. inşallah da son olur ve bebeciğimiz gelir hayırlısıyla.kızlar ilk denemeniz mi ?
benim 2. denemem,ilki tuttu ama düşük oldu,inşallah bunda yaşamamevet ilk denenemiz bizim. inşallah da son olur ve bebeciğimiz gelir hayırlısıyla.
inşallah bu sefer sağlıkla gelir yavrucuğun.benim 2. denemem,ilki tuttu ama düşük oldu,inşallah bunda yaşamam
trabzondaysan nereye yaptırdın diye soracaktım. imperialde onur beye gidiyorum ben. inşallah aşılama vesile olurda gelir pamuklar.Evet benim ilk denemem hicbirsey hissetmiyorum ben Trabzonlu yum evlendim izmit geldim
Doktorları bilmiyorum ama hastanenin iyi olduğunu biliyorum sen Trabzonlu musuntrabzondaysan nereye yaptırdın diye soracaktım. imperialde onur beye gidiyorum ben. inşallah aşılama vesile olurda gelir pamuklar.17. aydayım.
evet trabzonluyum, beşikdüzünden. 61 görünce hemen hemşehrimi tanıdım.Doktorları bilmiyorum ama hastanenin iyi olduğunu biliyorum sen Trabzonlu musun
biraz kasık ağrısı dışında hiçbişeyim yok. gaz bende sürekli var yahu evin doğal gaz ihtiyacını karşılayabılırım o kadar yanı:))) bır usttekı mesajını okuyunca aa dedım aynı gun asılama yaptıgımız bır kısı daha var dedım sonra adını degıstırdıgını ogrendım:)persa33 ne durumdasın,ben ettus, isim değiştirdim:) bende gaz ve şişkinlik var,bir de bugün sistit gibi yanma hissettim...şimdi iyiyim..
valla cok ıyı yapmıssın cocuk dıye dıye ıyıce paspal olduk:))Kızlar selam. Ben bu ay hiç bir ilaç kullanmadım. Malum rahim filmi çektirdim. Öyle bir sancım var ki. İlaç kullanırken bu kadar yumurtalarım sızlamıyordu. Anlamadım gitti.
Bir de ben bir şey yaptım
Uzun süredir yüzümdeki lekelerden şikayetçiyim. İki aya yaklaşık bir süre tedavi görmicem tahlillerle felan uğraşıcam malum. O yüzden kimyasal pleenge başladım 6 seans. Hem biraz kafa dağıtmış olacagım. Tedavisiz hamile kalmamda zaten çok zor. Biraz saçımla başımla yüzümle uğraşayım da kafam dağılsın diyorum.
yazdıgını okuyunca oyle ıc cektımkii...Merhaba arkadaşlar, yeni topiğimiz hayırlı olsun. İnşallah 2015 yılı herkese hayırlı olur. Tedaviye başlayan arkadaşlarım inşallah hayırlı sonuçlarınızı alırız. Bu arada Miryankuzu hamileymiş o kadar sevindim ki darısı hepimizin başına inşallah. Happy meal transferin olmuş inşallah meleklerin seninledir canım. Ben de Batmana geldim. taşınma yerleşme derken sizlere yazamadım. Burada kimseyi tanımıyorum, Lojman dışına çıkmaya korkuyorum zaten. yine karamsarlık çöktü içime anlayacağınız. Mesleğimi yapamıyorum, benimle olacak bir çocuğum da yok. Bazen diyorum ki ne işe yarıyorsun sen. 34 yaşında ellerin bomboş. Kariyer peşine düştüm olmadı. Bebek dedim o da yok. İnanın belki burda kimseyi tanımam daha iyi en azından sorgu suallerden kurtulurum. off Kızlar ne olacak böyle. 1 tedaviyle yıkıldım. İnanın diğerlerini kaldıramayacağım gibi geliyor. Zaten burda nerde yaptıracam o da ayrı bir sorun. Çok bunaldım kimseye derdimi açamıyorum, seneler gidiyor ben hala olduğum yerdeyim. sizlere içimi dökmek istedim. Konuşacak başka kimsem yok. iyiki varsınız....
ılgınc bende asılamadan sonrakı gun bas agrısı cektım parol ıctım bı ıse yaramadı.. belırtı aramayalım nolur hayal kırıklıgından yorulsum usandım artıkbugün 4. gün. arada çok hafif karın ağrısı hissediyorum. bir de aşılamadan bir gün sonra tüm gün başım ağrıdı. sanki hafiften de midem kalkıyor ama o psikolojik olabilir çünkü geçen ay da bulandı ama hamile falan değildim. başka bir değişiklik yok. bu ay Allahım nasip eder inşallah hepimize.
Merhaba arkadaşlar, yeni topiğimiz hayırlı olsun. İnşallah 2015 yılı herkese hayırlı olur. Tedaviye başlayan arkadaşlarım inşallah hayırlı sonuçlarınızı alırız. Bu arada Miryankuzu hamileymiş o kadar sevindim ki darısı hepimizin başına inşallah. Happy meal transferin olmuş inşallah meleklerin seninledir canım. Ben de Batmana geldim. taşınma yerleşme derrken sizlere yazamadım. Burada kimseyi tanımıyorum, Lojman dışına çıkmaya korkuyorum zaten. yine karamsarlık çöktü içime anlayacağınız. Mesleğimi yapamıyorum, benimle olacak bir çocuğum da yok. Bazen diyorum ki ne işe yarıyorsun sen. 34 yaşında ellerin bomboş. Kariyer peşine düştüm olmadı. Bebek dedim o da yok. İnanın belki burda kimseyi tanımam daha iyi en azından sorgu suallerden kurtulurum. off Kızlar ne olacak böyle. 1 tedaviyle yıkıldım. İnanın diğerlerini kaldıramayacağım gibi geliyor. Zaten burda nerde yaptıracam o da ayrı bir sorun. Çok bunaldım kimseye derdimi açamıyorum, seneler gidiyor ben hala olduğum yerdeyim. sizlere içimi dökmek istedim. Konuşacak başka kimsem yok. iyiki varsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?