Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
bugün 4. gün. arada çok hafif karın ağrısı hissediyorum. bir de aşılamadan bir gün sonra tüm gün başım ağrıdı. sanki hafiften de midem kalkıyor ama o psikolojik olabilir çünkü geçen ay da bulandı ama hamile falan değildim. başka bir değişiklik yok. bu ay Allahım nasip eder inşallah hepimize.

benim de 4. günüm :)şişlik ve yumurtaların olduğu tarafta( sağda 2 tane oluşmuştu) ara ara ağrı oldu o kadar...

Benim de 4 günüm ama ben de hicbirsey yok normal mi bu ya uf

Evet benim ilk denemem hicbirsey hissetmiyorum ben Trabzonlu yum evlendim izmit geldim

inşallah sizin de ilk seferde tutar...belirti olarak bişey aramayın bence,sadece strese sokuyor insanı..1 hafta sonra test yapıcaz,inşallah güzel haberler veririz :)

Evet benim ilk denemem hicbirsey hissetmiyorum ben Trabzonlu yum evlendim izmit geldim
trabzondaysan nereye yaptırdın diye soracaktım. imperialde onur beye gidiyorum ben. inşallah aşılama vesile olurda gelir pamuklar. 17. aydayım.

persa33 ne durumdasın,ben ettus, isim değiştirdim:) bende gaz ve şişkinlik var,bir de bugün sistit gibi yanma hissettim...şimdi iyiyim..
biraz kasık ağrısı dışında hiçbişeyim yok. gaz bende sürekli var yahu evin doğal gaz ihtiyacını karşılayabılırım o kadar yanı:))) bır usttekı mesajını okuyunca aa dedım aynı gun asılama yaptıgımız bır kısı daha var dedım sonra adını degıstırdıgını ogrendım:)

valla cok ıyı yapmıssın cocuk dıye dıye ıyıce paspal olduk:))
ben de adet olursam sacımı boyatcam ve fızık tedavıye baslıcam boyun agrısı ıcın.
aslında ozel bolge ıcın lazere de gıtmek ıstıyorum ama ya olursa dıyıp cesaret edemıyorum:)

yazdıgını okuyunca oyle ıc cektımkii...
ben de meslegımı yapamıyorum. 3 unv okuyup bır baltaya sap olamadım.. bebek dedım olmadı ne ıstesem kapılar kapanıyor.. Allah yuzumuze baksın insallah bıran once gelır bebekler

ılgınc bende asılamadan sonrakı gun bas agrısı cektım parol ıctım bı ıse yaramadı.. belırtı aramayalım nolur hayal kırıklıgından yorulsum usandım artık

günaydınn:)
öncelikle Allahım hepmize sabır versin.. hepimiz bu yolda elimizden geleni yapıyoruz.. karamsarlıga kapılma hepimizin bebişinin bir zamanı var ve bizi biraz bekletiyor okadar..çevrende kimseyi tanımaman tabi sıkıcı olabilir ama şuan orada olmak zorundaysan keyfini çıkarmaya bak işte bol bol kitap oku müzik dinle seversen el işi yap, gerçekten iyi geliyor insana..

günaydın kızlarr
Benim bugün 7.günüm aşılamadan sonra.. çok şiddetli ağrım olmadı arada hafif adet sancısı gibi yokladılar gittiler):
sadece dün bir damla kanamam olmuş, kafam karıştı dışardaydım yoruldum ondan mı oldu acaba dedim bilmiyrum böyle olan var mı aranızda ?

günaydın kızlar

rahim içi polip ameliyatından sonra hemen adet oldum ve kanamam çok fazla, korktum kızlar bu nedir böle şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…