- Konu Sahibi Happy Meal
-
geçmiş olsun canım Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın.test yapana kadar anlayabildinmi hamile olduğunu ilk belirtilerin neydi kaçıncı gün başladı paylaşırsan sevinirim.merhaba kızlar ben kasım ayında ilk aşılamamı yaptırdım ve tuttu.ama maalesef 7haftalıkken kaybettim bebeğimi.crinone jel vermişti doktorum pozitif sonucu görene kadar kullandım sonra bıraktım acaba kullanmaığım için mi düştü merak ediyorum.size bu ilacı ne kadar süre kullanmanızı söyledi doktorunuz.?
Âmin inşallah Allah kimseye yaşatmasın.aşılamadan sonra bi kaç gün sol kasığım ağrıdı ve son bi kaç gün göğüslerin hassaslaştı.aşılamanın 10. Günü falan adet olacak gibi kasık ağrısı oldu.15.günde idrardan baktım silik çift çizgi çıktı.bariz bi belirti yok anlayacağınızgeçmiş olsun canım Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın.test yapana kadar anlayabildinmi hamile olduğunu ilk belirtilerin neydi kaçıncı gün başladı paylaşırsan sevinirim.
Kızlar yardım edin. Bugün aşılamaını 10. günü ama adet olacakmışım gibi karnım ve belim agrıyor. Adet için erken değil mi
ben ayın 5 de oldum aşılamamı, sonrasında pek ağrım olmadı benim de, ama işlem sırasında çok acı çektim ve sonrasında üç gün kanamam oldu.canm senn aşılman ne zaman yapldı benmkisi dün oldu anestzi aldm ağrm sızm yok norml mi ki...
Canım raporla ilgili bilgi verir misin nasıl aldınızMerhaba arkadaslar, Zeynep Kamilde tüp bebek yaptıracagiz. Şuan sağlık kurulu raporum çıktı. 10 gun sonraya randevu alin dediler ,Heyetten onay bekliyorum. Acaba çıktığında ilk Dr. Kontrolumde ilac tedavisi başlar mi? Sabirsizlaniyorum, devlette prosedurler cok uzun suruyor. Subata yetissin istiyorum.Bu konuda tecrübe sahibi olan varmidir bilgi verebilir misiniz. Teşekkür ederim...
merhaba gelincik aynı gün yaptırmışız aşılamayı.bende biraz zorlandım ve ilk gün kanamam oldu.o günden beride kasığımda hafif bi ağrı var bide iştahım açıldı sanki.doktor bana progesteron verdi 23ünde de test yapıcaz dedi.inş güzel haberler alırız.hayırlısı bakalımMerhaba hanımlar benim de aşılamam 10 Ocakta oldu bu gün 5. günüm ve hala kasık ağrım var yumurtalıklarım patlayacak gibi rahmimde de çekilme gibi batma gibi şeyler oluyor ara ara ne zaman geçer bu bilmiyorum. Aşılamadan sonra çarşafta ıslaklık gördüm 1 saat 15 dk yatmıştım sanırım bu ay tutmayacak gibime geliyor ama hakkımızda hayırlısı olsun. Ben de aşılamada biraz zorlandım rahim ağzı açılmadı katater girerken biraz doktorum uğraştı akşam çok az da peçeteye leke geldi. ilişki falan önermedi hiç bir şey demedi ilaç ta önermedi, 3 gün yat dinlen hiç bir şey yapma dedi ki zaten okuduğum makalelere göre ilk 3 gün tutma şansı var zaten... Hakkımızda hayırlısı olsun.
Kızlar ben Progestan hapini kullanıyorum ama beni çok uyutuyor normal mi
merhaba gelincik aynı gün yaptırmışız aşılamayı.bende biraz zorlandım ve ilk gün kanamam oldu.o günden beride kasığımda hafif bi ağrı var bide iştahım açıldı sanki.doktor bana progesteron verdi 23ünde de test yapıcaz dedi.inş güzel haberler alırız.hayırlısı bakalım
arkadaşlar benim kanamam olmuş az ama karnım belimd eağrıyor iç çamaşırıma bulaşmış, 10. günde adet olunur mu, aranızda olan var mı
progestan verdi canım sabah akşam bitane.benim ilk aşılamam.kasığımda bi yumru hissediyorum ama psikolojik olabilir tabi ..çok üzüldüm canım ya bayada büyümüş problem neydi.burda çok okudum aşılaması tutup da 2 aylıkken falan kaybeden korkuyorum o yüzden tutsa bile düşmesinden.beklemek zor ama öyle bi acı çok daha zor.Allah sabır versin..Evet canım aynı anda güzel haber alırız inşallah fakat masadan kalktıktan sonra çarşafta ıslaklık gördüm akmış sanırım o yüzden umudum fazla yok. Pregestan mı verdi sana. Ben aşılamadan önceki muayene de sormuştum verdiğini söylemişti ama aşılama günü vermedi nedense ben yine de içiyorum sabah akşam 1 er tane :) olursa şans kısmet. bir kaybım var 5 aylıkken. O yüzden ümidim var bu ay olmazsa diğer denemede inşallah... Allahım kucağımızı boş bırakmasın inşallah tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?