• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Merhaba arkadaslar, Zeynep Kamilde tüp bebek yaptıracagiz. Şuan sağlık kurulu raporum çıktı. 10 gun sonraya randevu alin dediler ,Heyetten onay bekliyorum. Acaba çıktığında ilk Dr. Kontrolumde ilac tedavisi başlar mi? Sabirsizlaniyorum, devlette prosedurler cok uzun suruyor. Subata yetissin istiyorum.Bu konuda tecrübe sahibi olan varmidir bilgi verebilir misiniz. Teşekkür ederim...

merhaba kızlar ben kasım ayında ilk aşılamamı yaptırdım ve tuttu.ama maalesef 7haftalıkken kaybettim bebeğimi.crinone jel vermişti doktorum pozitif sonucu görene kadar kullandım sonra bıraktım acaba kullanmaığım için mi düştü merak ediyorum.size bu ilacı ne kadar süre kullanmanızı söyledi doktorunuz.?

slm kızlar ben 2 ocakta mevlüt kandilinde 2. aşılamamı yaptırdım. bugun sonucu aldım tabıkıde negatıf. ben bikaç ay bekleyeceğim düğün falan var bıde para yok zaten hazıran gıbı tup bebk yaptırcaz. tup bebek için raporu nasıl alcaz. nekadar tutatr. bilgisi olan varmı:....

merhaba kızlar ben kasım ayında ilk aşılamamı yaptırdım ve tuttu.ama maalesef 7haftalıkken kaybettim bebeğimi.crinone jel vermişti doktorum pozitif sonucu görene kadar kullandım sonra bıraktım acaba kullanmaığım için mi düştü merak ediyorum.size bu ilacı ne kadar süre kullanmanızı söyledi doktorunuz.?
geçmiş olsun canım Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın.test yapana kadar anlayabildinmi hamile olduğunu ilk belirtilerin neydi kaçıncı gün başladı paylaşırsan sevinirim.

geçmiş olsun canım Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın.test yapana kadar anlayabildinmi hamile olduğunu ilk belirtilerin neydi kaçıncı gün başladı paylaşırsan sevinirim.
Âmin inşallah Allah kimseye yaşatmasın.aşılamadan sonra bi kaç gün sol kasığım ağrıdı ve son bi kaç gün göğüslerin hassaslaştı.aşılamanın 10. Günü falan adet olacak gibi kasık ağrısı oldu.15.günde idrardan baktım silik çift çizgi çıktı.bariz bi belirti yok anlayacağınız

Kızlar yardım edin. Bugün aşılamaını 10. günü ama adet olacakmışım gibi karnım ve belim agrıyor. Adet için erken değil mi:KK43:

Kızlar yardım edin. Bugün aşılamaını 10. günü ama adet olacakmışım gibi karnım ve belim agrıyor. Adet için erken değil mi:KK43:

günaydın canım bnm aşılamamın 9.günü bana da 7.gün öyle olmustu resmen adet oldum sancılanıyorum sandım.. genelde hamilelik belirtisi diyorlar ama hadi hayırlısı:)

canm senn aşılman ne zaman yapldı benmkisi dün oldu anestzi aldm ağrm sızm yok norml mi ki...
ben ayın 5 de oldum aşılamamı, sonrasında pek ağrım olmadı benim de, ama işlem sırasında çok acı çektim ve sonrasında üç gün kanamam oldu.

Merhaba hanımlar benim de aşılamam 10 Ocakta oldu bu gün 5. günüm ve hala kasık ağrım var yumurtalıklarım patlayacak gibi rahmimde de çekilme gibi batma gibi şeyler oluyor ara ara ne zaman geçer bu bilmiyorum. Aşılamadan sonra çarşafta ıslaklık gördüm 1 saat 15 dk yatmıştım sanırım bu ay tutmayacak gibime geliyor ama hakkımızda hayırlısı olsun. Ben de aşılamada biraz zorlandım rahim ağzı açılmadı katater girerken biraz doktorum uğraştı akşam çok az da peçeteye leke geldi. ilişki falan önermedi hiç bir şey demedi ilaç ta önermedi, 3 gün yat dinlen hiç bir şey yapma dedi ki zaten okuduğum makalelere göre ilk 3 gün tutma şansı var zaten... Hakkımızda hayırlısı olsun.

Merhaba arkadaslar, Zeynep Kamilde tüp bebek yaptıracagiz. Şuan sağlık kurulu raporum çıktı. 10 gun sonraya randevu alin dediler ,Heyetten onay bekliyorum. Acaba çıktığında ilk Dr. Kontrolumde ilac tedavisi başlar mi? Sabirsizlaniyorum, devlette prosedurler cok uzun suruyor. Subata yetissin istiyorum.Bu konuda tecrübe sahibi olan varmidir bilgi verebilir misiniz. Teşekkür ederim...
Canım raporla ilgili bilgi verir misin nasıl aldınız

arkadaşlar benim kanamam olmuş az ama karnım belimd eağrıyor iç çamaşırıma bulaşmış, 10. günde adet olunur mu, aranızda olan var mı :((

Merhaba hanımlar benim de aşılamam 10 Ocakta oldu bu gün 5. günüm ve hala kasık ağrım var yumurtalıklarım patlayacak gibi rahmimde de çekilme gibi batma gibi şeyler oluyor ara ara ne zaman geçer bu bilmiyorum. Aşılamadan sonra çarşafta ıslaklık gördüm 1 saat 15 dk yatmıştım sanırım bu ay tutmayacak gibime geliyor ama hakkımızda hayırlısı olsun. Ben de aşılamada biraz zorlandım rahim ağzı açılmadı katater girerken biraz doktorum uğraştı akşam çok az da peçeteye leke geldi. ilişki falan önermedi hiç bir şey demedi ilaç ta önermedi, 3 gün yat dinlen hiç bir şey yapma dedi ki zaten okuduğum makalelere göre ilk 3 gün tutma şansı var zaten... Hakkımızda hayırlısı olsun.
merhaba gelincik aynı gün yaptırmışız aşılamayı.bende biraz zorlandım ve ilk gün kanamam oldu.o günden beride kasığımda hafif bi ağrı var bide iştahım açıldı sanki.doktor bana progesteron verdi 23ünde de test yapıcaz dedi.inş güzel haberler alırız.hayırlısı bakalım

Her ilacın herkese etkisi farklıdır ama bende hiç uyku yapmadı hatta gece sık sık uyanmaya başladım.

merhaba gelincik aynı gün yaptırmışız aşılamayı.bende biraz zorlandım ve ilk gün kanamam oldu.o günden beride kasığımda hafif bi ağrı var bide iştahım açıldı sanki.doktor bana progesteron verdi 23ünde de test yapıcaz dedi.inş güzel haberler alırız.hayırlısı bakalım

Evet canım aynı anda güzel haber alırız inşallah fakat masadan kalktıktan sonra çarşafta ıslaklık gördüm akmış sanırım o yüzden umudum fazla yok. Pregestan mı verdi sana. Ben aşılamadan önceki muayene de sormuştum verdiğini söylemişti ama aşılama günü vermedi nedense ben yine de içiyorum sabah akşam 1 er tane :) olursa şans kısmet. bir kaybım var 5 aylıkken. O yüzden ümidim var bu ay olmazsa diğer denemede inşallah... Allahım kucağımızı boş bırakmasın inşallah tatlım.

arkadaşlar benim kanamam olmuş az ama karnım belimd eağrıyor iç çamaşırıma bulaşmış, 10. günde adet olunur mu, aranızda olan var mı

Canım kan testi yaptırsana belki üstüne görme derler ya tutunma kanamasıdır inşallah. Ümidini kesmek istemiyorum sende kesme inşallah tutunma kanamasıdır canım moralini yüksek tutmaya çalış Rabbim inşallah hayırlısı ile versin

Evet canım aynı anda güzel haber alırız inşallah fakat masadan kalktıktan sonra çarşafta ıslaklık gördüm akmış sanırım o yüzden umudum fazla yok. Pregestan mı verdi sana. Ben aşılamadan önceki muayene de sormuştum verdiğini söylemişti ama aşılama günü vermedi nedense ben yine de içiyorum sabah akşam 1 er tane :) olursa şans kısmet. bir kaybım var 5 aylıkken. O yüzden ümidim var bu ay olmazsa diğer denemede inşallah... Allahım kucağımızı boş bırakmasın inşallah tatlım.
progestan verdi canım sabah akşam bitane.benim ilk aşılamam.kasığımda bi yumru hissediyorum ama psikolojik olabilir tabi ..çok üzüldüm canım ya bayada büyümüş problem neydi.burda çok okudum aşılaması tutup da 2 aylıkken falan kaybeden korkuyorum o yüzden tutsa bile düşmesinden.beklemek zor ama öyle bi acı çok daha zor.Allah sabır versin..

Sağol tatlım, ben aşılama ile kalmamıştım ama adetin 3. günü klomen içtim 5 gün birer tane o ay kalmıştım Mart ayında ve Ağustosta da gelişim geriliğinden kaybettim. Korkma progestan düşüğü önlüyor ben ilk 3 ay içmiştim. Daha çok erken canım yumurtalıklarından kaynaklanıyordur benim şu an öyle çok ağrılı, oturup kalkarken özellikle dolu dolu patlayacak gibi sanki. Çatlatma iğnesinin etkisi sanırım.

(BAŞKA SİTEDEN ALINTI )
slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin
her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis.
bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus,
eger parmagina sert bisey gelirse bu rahmiymis yani adet olacakmis,
eger sonsuz bi bosluk geliyosa rahmi yukarda yani hamile demekmis.
siz hic duydunuzmu bunu kadin cok emin konusuyodu..........

BENDE MERAK ETTİM VE SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM YANLIŞ ANLAMAYIN

Back